Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Arkadaşım bunlara çok gereksiz dedi ya müslin neyine yetmiyor dedi 🥲 üzdü beni. Bence 2 galiba
Ama kış bebeği örtmek gerekmez mi ki? Müslin ince oluyor. Gerçi kalın çift kat müslin battaniyem var ama o da kayıp düşer heralde. Aralıkta Ocak'ta karda kışta doktora götürcez. Lazım olmaz mı ki ya? Lazım değilse lazım değil desin tecrübeli arkadaşlar 😅

Ama kış bebeği örtmek gerekmez mi ki? Müslin ince oluyor. Gerçi kalın çift kat müslin battaniyem var ama o da kayıp düşer heralde. Aralıkta Ocak'ta karda kışta doktora götürcez. Lazım olmaz mı ki ya? Lazım değilse lazım değil desin tecrübeli arkadaşlar 😅
Ben de öyle dedim kış bebesi bu dedim, onunki de kıştı ama olsun 😅 ben de alıcam ama puset minderinden emin değilim hala

Merhaba benim de geçen hafta öyle dendi. Ama merak etmeyin çokta. Üstelik benim adet kanaması gibi kanamam vardı ona rağmen doktor çokta yukarıya 3-4 hafta içinde dedi. Dikkat edin ağır kaldırmayın. Çok yormayın kendinizi bir daha ki kontrolde hepimizin çıkmış olsun inşallah❤️
Insallah canim perinetolog takibindeyim aslinda ama yinede endise ettik haliyle.umarim cikar hepimizinki.tesekkur ederim iyi seyler duymaya ihtiyacim var

Bende 16. Haftada plasenta aşağıda denmisti hatta minik kanama alanı vardı. 21. Haftadan sonra yukarıya çıkmaya başladı. Çok fazla ayakta kalmayın, iş yaptıktan sonra belli süre uzanın sonra yine devam edebilirsiniz. Bol bol su için dinlenin genelde
Cok tesekkur ederim guzel seyler duymaya ihtiyacim var. Insallah 2 hafta sonra kontrolumde doktor da guzel seyler soyler

Kızlar bu arada bugün eşimin ablasıyla konuştum onun da 7 aylık bir kızı var. O gebelik sürecinde a’dan z’ye her şeyi ince eleyip sık dokumadan asla kullanmayan bir insan. Demir ilacım için içerisinde titanyum dioksit var mı diye sordu. Baktım prospektüsüne yardımcı maddeler arasında var evet. Diğer demir ilacına da baktım (gynoferon, vegaferon) onda da vardı. Onu kullanma, suya atılıp içilen içeriği çok daha yalın bir demir ilacı var onu kullan hem kabız da olmazsın dedi. İsmi Fertamir’miş. Tadı da çok güzel dedi. Öyle yapacağım ben. Zaten bunları hiç kullanasım gelmiyordu kabızlık korkusundan. Sizle de paylaşmış olayım 🙏
Adını not ettim olmadı ben de ondan alırım. Kabız olmamak mühim. Bu ilacı yazdıramayız heralde demi
Ben de öyle dedim kış bebesi bu dedim, onunki de kıştı ama olsun 😅 ben de alıcam ama puset minderinden emin değilim hala
Asıl puset minderi lazım değil mi ? Pusetinkiler yeterli olmuyor diyorlar. Hem naylon yakıyor diyorlar 😅 kafam çok karıştı.

Bugün midemi hiç toparlayamadım. Yine kussam rahatlıcam sanki ama sabahtır zar zor bi iki şey yedim istemiyorum da. Öff

Arkadaşım da yaşadı benzerini 6-7aylarda çıkıyor canım, senin de öyle olur bence hiç endişe etme. Ayakta çok kalma, cinsel ilişkide bulunup bulunmamanız gerektiğini doktorunuza danış, enfeksiyondan korunmaya çalış, duş süreni kısa tut ayakta duş almaya çalış enfeksiyon riskine karşı. Pıhtılaşma riskli bir durum iğnelerini ihmal etme, kanamaya müdahale ediyorlar da pıhtılaşma doktorların da korktuğu bir durum. Hepsi düzene girer 1-2 ay içerisinde inşallah 🙏 bahsettiğim arkadaşım da hepsi vardı. Bugün 40 haftasını doldurdu maşallah artık her an gelebilir bebişi 🙏
Ya masallah ne guzel. Insallah hepimizin saglikla ilerler. Cok tesekkur ederim 🙏

Aaa öyleyse rahat ol yiyebildikten sonra hiç korkma canım. Annem kardeşime hamileyken 9 kilo almıştık bebek 5e yakın doğdu onla beraber çıkanlar derken annemin fazladan 2 kilosu falan kalmıştı karnında 😂😂
Çok sevindim bu habere demek annenin kilosuyla ilgisi yok inşallah benim bebekte sağlıklı olur kilosu iyi olur

Eşim yay, bi de onun hiç sevmediğim bi arkadaşı var o da yay. Cinsiyeti öğrenince üçlendik diye mesaj atmış adama. Adam şey demiş, 20 yaşında doğamıyo mu bu çocuk alemlere akardık 🤔🤥
Genelde bu alemcilik var doğru özellikle erkeklerde 😂 Ama yetiştirme tarzı da etkili ya her şey burç değil ki. Sen o adam yüzünden mi sevmedin bu kadar yayı eşin nasıl mesela çok rahat, eğlenceli değil mi 😅

Adını not ettim olmadı ben de ondan alırım. Kabız olmamak mühim. Bu ilacı yazdıramayız heralde demi

Asıl puset minderi lazım değil mi ? Pusetinkiler yeterli olmuyor diyorlar. Hem naylon yakıyor diyorlar 😅 kafam çok karıştı.
Ya orasını iyi anlamadım canım. Görümcem doktora demiş ben bu ilacı kullanamadım yaramadı bana demiş. O da bunu önermiş mi yazmış mı vallahi tam anlamadım. Ama bence de yazılan bir şey değildir.

Kızlar dalin şampuan , chicco saç fırçası falan baya iyi fiyat civile bakılsın kesinlikle alacağım gibi birşeyler. Şu takım falan baya iyi. İçinde herşey var

Eklentiler

• Screenshot_2024-07-13-22-00-52-427_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-07-13-22-00-52-427_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 34
X