Hanımlar canım çok sıkkın bi yol gösterin bana ya.
Annem tedavi görüyor benim, ben Ankara'dayım o İstanbul'da. Bu tarafa gelmek istemiyor hiç. Bu zamana kadar tamam dedim arkadaşları var orada kendi bilir.
Ama birkaç gün önce bi değeri yükseldi önce acile sonra servise yatış yapıldı. Az önce aradı 10 gün tedavi görecekmiş enfeksiyon için hastanede. Benden başka bi akrabamız yok, konu komşu var arada kalan ama onlar da tabii 1 gece falan kalıyorlar.
Normalde ben gidip kalıyorum böyle durumlarda hastanede. Sene başında 1 ay kaldık, bel düzleşmesi ondan sonra patladı bende koca koca sedyeleri iteklemekten, annemi kaldırmaktan, koltuk başlarında uyumaya çalışmaktan. Ama şimdi kendimin dışında düşünmem gereken bi canlı daha var, enfeksiyon dolu hastaneye nasıl gideceğim nasıl kalacağım bilmiyorum. Şuraya gelse sabah ben yanında kalırım akşam eşim kalır ben dinlenirim falan hallolur ama diğer türlü benim İstanbul'a gidişim bu sıcakta ayrı dert, hastane ortamında oturmam kalkmam ayrı dert. Anneme eşim gelecek diyorum gelmesine gerek yok diyor, gelmenize demiyor beni istiyor yani ama ben ne yapacağım konusunda çok kararsızım. Sabahtır bi sinirimden bi üzüntümden ağlıyorum canım sıkkın