2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Bunların aynılarını yaşayan bir insan olarak söylüyorum, bizim biraz bunalımda olmamızdan daha doğal bir şey göremiyorum. Amacım olabildiğince fiziksel ve ruhsal sağlığımızı koruyarak bu süreci tamamlamak.

Süt sağma işi makineye de bağlı, bu bebegimde ilk kez dün sağdım ama makinenin çekiş gücünü hiç beğenmedim. İlkinde kuandigim makineyi bilmesem çıkan süte inanabilirdim ama yok yani. Bir de sonrasında bebeği emzirdim o çektikçe geliyor. Makine bebek kadar güçlü çekemiyor.

Benimki de kriz ağlamalarında odaya gelmesem olur mu kötü etkileniyorum diyor, çok üzülüyorum. Beni ağlarken de görüyor, ileride yaaayacaklarini, alacağı kararları kötü etkilemek istemiyorum

Şu gazlı krizli dönemi atlatınca inşallah onlarla da daha çok ilgilenip, daha büyük aile olmanın tadını çıkarırız

3 ay bir olsun bakalım, inşallah gazdan değildir

Hanımlar sonuç randevusu şubata verdi. D vitaminim 8 e düşmüş. Hangi markanın d vitamının kullanıyorsunuz önerebilir misiniz

Herkes öyle diyor bu biraz içimi rahatlatıyor :) bazen ağlama nöbetleri geçiriyor çocuğu aç bırakıyorum herhalde diyorum sonra bi güzel uyuyor aha doyuyor diyorum sürekli bir acaba ile geçiyor günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…