2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Gelirmi ama tekrardan sagda hic yok ondan da geri gelirmi acaba

Canım 2 ay vazgeçmek için çok erken. Bence göğüs pompası al mutlaka ve fırsat buldukça sağ az ya da çok farketmez memeyi tutmasa bile biberonla verirsin ne kadar alırsa bebiş için kâr. Benim de az bir sürü takviye kullanıyorum hala yeni şeyler alıyorum. Vagzgeçme nacizane fikrim.

Bende elle sagim yapilan var ya mochinin onu mu alip denesem dedim ama yorumlari ikiye bolunmus al diyen var alma diyen var

40-45 dk aktif olarak emiyor mu? Masallah benimki 5dk da uykuya geciyor. Boyle olunca doymadi gibi geliyor ama sizinkinde artik garanti doyuyordur. Ben 2 tane farkli marka kullaniyorum, biri bebebao, digeri philips avent. Ikisini ayni anda kullanmak biraz zor oluyor, sutyen takip sabitlemek gerekiyor, arada dokuluyor falan. Zaten sutyende de nefret ettim, meme ucuna baski yapiyor, sizlatiyor.

Manuel pompa var iş gormuyor sut artmasi icin bircok sey aldim denedim yiyorumda hic fayda etmiyor sanirim emmedi icin ne yersem yiyim artmiyor

ya bu bi dönem bebeklerde oluyormuş. inşallah yapılır memene kendi çeker.
Inslh cnm ilk 1 ay 1 bucuk ay iyi emdi suan hic emmek isdemiyor uzuluyorum kendimi bi ise yaramiyor gibi hissediyorum mama verince sanki cocuk benim degil ben bakicisi gibi hissediyorum bazende dusunmemeye calisiyorum ama olmuyor

Inslh cnm ilk 1 ay 1 bucuk ay iyi emdi suan hic emmek isdemiyor uzuluyorum kendimi bi ise yaramiyor gibi hissediyorum mama verince sanki cocuk benim degil ben bakicisi gibi hissediyorum bazende dusunmemeye calisiyorum ama olmuyor
olur mu canım birçok sebepten emziremeyen bir sürü anne var. bu bi kriter değil. olmayınca olmuyor. sen elinden geleni yap olmazsa da için rahat eder. denedim en azından dersin. biliyorum zor ama kendini psikolojik olarak biraz rahatlatmaya çalış

sen böyle deyince bir tanıdık evin içinde sütyen takmıyorsun di mi dedi ben de takmıyorum dedim neden sordun dedim sütyen memeyi baskıladığı için sütünü keser dedi normalde aşağıya doğru olması gerekiyor ya memelerin sütyen onu yukarı kaldırıyor kanallara sütün gelmesini engelliyormuş düşününce sanki mantıklı gibi yinede varsa takan eğer sütü yoksa takmasın bir süre denesin yani

Canım benimkide bir süre öyleydi daha memeye gelmeden basıyordu çığlığı benim sütüm vardı ama yinede bas basbağrıyordu pilates topu aldıydım eve önce onunla sakinleştirip öyle memeyi tuttruyorum hemen almıyor tabiki iki üç denemeyle alıyor arkasınada beyaz gürültü açıyorum iyice sakinleşsin diye böyle böyle yaklaşık 10 gün sürdü belim koptu ama çok şükür bırakmadı almasada üzülme sağlıklı olsun yeterki benimkininde öksürük başladı ateşi yok şükür ama diğer dertlerini unuttum hemen yeterki iyi olsun dedim acile gitmeye korktum bugün çünkü orası baya hasta çocuk dolu yarın artık doktoruna gidicez bunlar yaşanınca gerçekten diğer dertler boş geliyormuş çocuklar bebekler hasta olmasın

Mantikli, kanallari da baskiliyor olabilir, ozellikle alt tel kismi. Sarkmasin diye takilmali diyen de var ama benana şu an

Mantikli, kanallari da baskiliyor olabilir, ozellikle alt tel kismi. Sarkmasin diye takilmali diyen de var ama benana şu an
Sarkma olayı tamamen safsata göğüsleri kasa çevirmediğin sürece her türlü sarkar çünkü içi boşalınca sönecek sen istediğin kadar destekle o yine yerçekimine karşı gelmeyecek

40-45 dk emme ilk 10 gün vardı, şimdi 2 memeyi toplam 20-25 dk emiyor 3 saat emmediyse. Bazen 15 dk tek meme yeterli oluyor, minik hanım nasıl isterse :) sağım için 45 dk harcıyorum makine tekli olduğu için onu belirtmiştim aslında :) ikili alırsam 15 dakikada halledip ikisine birden uyarı verebilirim diye düşündüm, alacağım yüksek ihtimalle. Siz sadece emziriyor musunuz? Kilo alımı iyiyse yetiyordur sütünüz muhakkak ben de kaygılıyım yetiyor mu diye düşünüyorum sürekli. Sütyen zaten nefret ederdim emzirme sütyenleri iyice irrite etti beni. Hem inanılmaz çirkinler hem de onunla yatmak zorunda olmak çok kötü gerçekten

Ay pardon emzirme gibi anladim da sasirdim aslinda kilo alimi iyi de, ben biraz garantici ve kaygiliyim, sadece emzirdigimde yutkunma sesi beni tatmin etmiyor, tam doymuyordur diye dusunuyorum, bir diger ogun de sagdigim sutu veriyorum, sonraki ogun mama falan oyle kendi capimda bir takim deneyler. Kafayi yedim galiba doyuyor mu doymuyor mu diye dusunmekten.
Acaba sutyen takmaya gerek kalmadan vakumla goguse yapisan bi pompa var midir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…