2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Nasıl gidiyor cano? Minik bey nasıl
Ah be Kumralım bilmiyorum ki karışık duygular içindeyim. Aslında minik bey iyi öyle çok sıkıntısı yok ama ben biraz psikolojik olarak yoruldum sanırım, biraz salmam lazım. Çok düşünüyorum her şeyi. Senin nasıl gidiyor Merco nasıl

Cok gecmis olsun cnm haklisin bende oyle diyorum takmiyimdiyorum ama bir kac dk sonra yine takiliyorum haklisin tabi once saglik napim artik emmezsede saglik olsun cani sagolsun da ama cok isderdim emmesini şasıma benimki de boyle cikdi hastaneye goturmemekle iyi yapmissin salgin var yine ortalikda cok dikkat edin valla hem kendinize hembebelere cok kimseye gidip gelmeyin kimseyi de fazla kabul etmeyin bence kalabalik ortamlarda bulunmayin buralarda acayip sekilde salgin var yeniden ben evden cikarmiyorum kimsede gelmiyor

Haklisin cnm evet belkide oluruna birakmak gerekiyor hayirlisi artik son olarak da elektirii sagim deniycem baskada deniycem buse kalmiycak zaten elimden geleni yapiyorum ama yok yani buda işe yaramazsa artik yapcam bise yok dedin gibi bunuda yapsaydim demem enazindan

Bende de var aynı kaygı, geçmiyor da mochi’nin manuel pompasına bakın isterseniz, ben kullanmadım ama göğüse yapışıyormuş

Kızlar birşey soracağım. Googledan e nabıza girdiğiniz de topuk kanı sonuçlarını görebiliyormuşsunuz. Bakayım dedim ilk sonuç şüpheli yazıyor ama ikinci normal diyor. Var mı bakanınız

Eklentiler

• IMG_0570.png
    66,3 KB · Görüntüleme: 14
Merco iyi gibi ama günü gününü tutmuyor, yeni güncellemeyle alt açarken kıyamet kopuyor aşırı geriliyorum kabusum oldu resmen kaka yapınca elim ayağıma dolaşıyor. Muhtemelen sırf benim bu paniğim yüzünden iyi temizleyemedim ve pişik oldu biraz :/ artık biraz hava alsın diye kanguruyla dışarı çıkarmaya niyetlendim giyinmekten nefret ediyor bi yeri acımış gibi bağırdı bugün önünü ilikleyemeden battaniyeye sarıp çıkardım. Normalde kışçıyım ama anneler kıştan neden nefret ediyor onu da anladım hiç rahat olamıyorum hiçbir anlamda ben de, seni çok iyi anlıyorum. 1-2 gün annemle oluyoruz o günler dışında eşime de kurulmaya başladım biraz veya özgürlüğünü kıskanıyorum galiba bilmiyorum. Uyuyorsa ütülerini yapıyorum, çamaşırlarını yıkıyorum veya eşyalarını düzenliyorum. Şöyle pusetine koyup her gün 1-2 saat dışarı çıkabilsem iyi gelecek galiba ama yalnızken başaramıyorum, genelde de yalnızım. 1.ay çekimi falan hak getire bize, ben mi beceriksizim bilmiyorum gerçekten. İşte böyle

Bizimde devam ediyor en son 7 idi ama yüzü falan sarı hala bize de 3 aya kadar uzayabilir demişti ama bu tahlilleri sizden duyuyorum hiç böyle bir şey söylemedi keşke bizdende isteseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…