- 12 Temmuz 2022
- 25.196
- 3
- 89.893
- 528
Gece 12 kez mi kalkarmış abuuuHiç ona takılma. Şuan yanımda çok sevdiğim bir arkadaşım kalıyor. Baya sütü vardı. Bebeği gece 12 kez kalkarmış. Benimki ise deliksiz uyuyor ama benimki asıl aç olan. Bence gece uykusu yapı meselesi be gaz maz öyle şeylere bağlı
Ben yok karnına bir yemek kaşığı içiyordum ama kızlar aç karnına içiyor galiba. O daha mantıklı geldi bana da direk süte karışması açısındanRavla yağını nasıl kullanıyorsunuz kızlar?eelifeylull
Oooo bir ay cokmus neden ola ki ?Orange ban yemiş kızlar 1 ay, haberiniz ola
Haydaaa onu soracaktım ben de ne olmuş kiOrange ban yemiş kızlar 1 ay, haberiniz ola
1 ay çok değil mi yaaOrange ban yemiş kızlar 1 ay, haberiniz ola
Ben daha cektirmedim ama kızımda tamamen cıkarttırmıştı doktor bezi cıplak bir sekilde cekti o sırada işedi hatta bebekEvet p ultrason ile bakılıyor fakat kıyafet, bez üzeri bakılması tuhaf gösteriyor demek ki. Ekstra kıyafet bez götürmeye gerek yok demek
Niye ki yaOrange ban yemiş kızlar 1 ay, haberiniz ola
Aynen kuzum.Gece 12 kez mi kalkarmış abuuu
Kuzum asıl sen nerelerdesin? Merak ettikOrange ban yemiş kızlar 1 ay, haberiniz ola
Ben burdayım, buranın tadı başka benceo nasıl cezaymış öyle yazaten çoğu kişi gitti. iyice sessizleşir buralar artık
Biri hakkında “erkek kesin” şeklinde bir yorumda bulunmuş fhgf muhtemelen o sebepten diyorHaydaaa onu soracaktım ben de ne olmuş ki
Bence sağım yaparak her iki memeyi de devamlı uyar canım. Biberonla da versen kendi sütünü verebildiğin kadar vermeye çalış. 2 ay, anne sütünü bırakıp sadece mama ile devam etmek için çok erken bebek açısındanKizlar benim bebe artik emmiyor hic 2 aylik olaccak 2 gun sonra tm sutum varmi yokmu onudq bilmiyorum sag memeyi zaten ilk dogdu gunden beri tutmadi artik o iptal tamamen bence solda sıkınca geliyor sizce elektirikli alip denemelimiyim yoksa artik mamaylq devm mi etmeliyim cok ikilemde kaliyorum ya gelmezse bosa almis olursam sizce napmaliyim?
gitme sen deBen burdayım, buranın tadı başka bence
dene bence canım kesin gelecek düşüncesiyle sağmaya çalış. en kötü makineyi satarsın 2. elKizlar benim bebe artik emmiyor hic 2 aylik olaccak 2 gun sonra tm sutum varmi yokmu onudq bilmiyorum sag memeyi zaten ilk dogdu gunden beri tutmadi artik o iptal tamamen bence solda sıkınca geliyor sizce elektirikli alip denemelimiyim yoksa artik mamaylq devm mi etmeliyim cok ikilemde kaliyorum ya gelmezse bosa almis olursam sizce napmaliyim?
Canımm iyiyiz şükür ya buralara pek giremiyorum son zamanlarda. Malum hem yalnız kaldık yardımcı olanımız yok hem kırkı çıkardık gelme gitme işi başladı falan. Artık biraz daha döneceğim buralaraKuzum asıl sen nerelerdesin? Merak ettikiyi mısınız?
Canım biri hakkında yorumda bulunmuş işte erkek olduğunu düşündüğünü belirtmiş. Muhtemelen o şikayet etti diyorNiye ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?