- 20 Şubat 2022
- 354
- 213
- 33
Mustela nemlendirici losyonu sürüyorum, bebe yağı yenidoğanda gözenekleri tıkıyor diyorlar. Var bende de ama sürmedim daha yağıKızlar bebeklerin yüzünü ne ile nemlendiriyorsunuz. Cildine bebek yağı kullanıyorum ama yüzüne iyi birşey bulamadım
Ben emzirme atleti kullanıyorum, beğendim kalıbı daha rahat geldi, sütyeni güzel almamıştım ama atlet rahat oldu. Şu benim kullandığımBen evde de emzirme sütyeni ile dolaşıyorum ya siz takmaya devam ediyor musunuz, atlet de kullanışlı mı?
İnşallah geçer gider bir an evvelÇözümü zaman ve sabır kuzum. Ben bulamadım o cözümü.
Sene olmuş iki bin bilmem kAç bilim adamları da gaza hala care bulamadı püü yazıklar olsun
Kız ben hiç takmıyorum ya niye takıyorsun senBen evde de emzirme sütyeni ile dolaşıyorum ya siz takmaya devam ediyor musunuz, atlet de kullanışlı mı?
Tişörtler lekeleniyor sürekli, sütyeni değiştirmek daha kolay geliyor tişört değiştirmektense. Bi de tişört vs daha çok sürtünüyorKız ben hiç takmıyorum ya niye takıyorsun sen
sadece beyimin tişörtleriBen evde de emzirme sütyeni ile dolaşıyorum ya siz takmaya devam ediyor musunuz, atlet de kullanışlı mı?
Emzirme sütyeni rahat geldi bana beybi, hep takıyorum ben. Günde 1-2 kez aşırı sıcaklıyorum ter basıyor o zaman daralıyorum sadece. Emzirme atleti bi tane var ama denemedim, kısa kollu tişörtle geziyom geberirim muhtemelen onu giyersem ama normalde atlet giyiyorsan bence sütyene göre daha rahat olurBen evde de emzirme sütyeni ile dolaşıyorum ya siz takmaya devam ediyor musunuz, atlet de kullanışlı mı?
15.günde rutin kontrolü oluyor bebeğin belki biliyorsundur, o zaman doktor tarttığında anlaşılır sütünün yetip yetmediği ona göre ilerlersin. Doymadığına dair şüphen olduğunda mama teklif edebilirsin alırsa doyar almazsa zaten doymuş demektir için rahat eder, ben sadece emziriyorum ama bazen içime kurt düşünce teklif ediyorum mama içim rahat ediyor en azından. İlk 5-6 gün hep sağdım sonrasında hiç sağmadım bebek hemşiresi tembelleştirebilir memeyi dediği için, şu anda kaç çıkıyor hiç bilmiyorum mesela ama kilo alımı iyiydi 15.günde.Kızlar bebeğim 11 günlük sağdığımda iki göğüsümden toplam 50 cc ancak çıkıyor her bezi çişli emerken bu kadar az mı süt geliyordur sizce çok üzülüyorum sarılık tehlikesi de vardı doktor kilo alımı iyi dedi ama sağdığım süt az geliyor gözüme
3880 doğdu 3. gün 3650 gelmişti bugün 11. Gün sağlık ocağında tartıldı 4100 geldi kilo alımına göre doyuyordur inşallah15.günde rutin kontrolü oluyor bebeğin belki biliyorsundur, o zaman doktor tarttığında anlaşılır sütünün yetip yetmediği ona göre ilerlersin. Doymadığına dair şüphen olduğunda mama teklif edebilirsin alırsa doyar almazsa zaten doymuş demektir için rahat eder, ben sadece emziriyorum ama bazen içime kurt düşünce teklif ediyorum mama içim rahat ediyor en azından. İlk 5-6 gün hep sağdım sonrasında hiç sağmadım bebek hemşiresi tembelleştirebilir memeyi dediği için, şu anda kaç çıkıyor hiç bilmiyorum mesela ama kilo alımı iyiydi 15.günde.
Kilo alımı çok iyi bence, doyuyordur annesi. Ama bizim kaygılarımız bitmez :)3880 doğdu 3. gün 3650 gelmişti bugün 11. Gün sağlık ocağında tartıldı 4100 geldi kilo alımına göre doyuyordur inşallah
Evet yemeklerde kullandığımız saf zeytinyağı benim bebiş soğuk sevmediği için 10 saniye tutturuyorum ocakta hafif ısınıyor ama çok değilBebek zeytinyağı mı, bildiğimiz zetinyağı mı kuzum? Isıtmak, üşümesin diye mı?
beniöde aynı gğn doğum yapanlayGün gün doğurduk canım her günden var sana kaç günlük lazım
16sında doğurduk diye hatırlıyorumHanımlar bebekleriniz kac günlük
beniöde aynı gğn doğum yapanlay
No ya atlet giymeyi çok uzun yıllar önce bıraktıydım da 3 tane sütyen içinde dönüp duruyorum rahatsa ondan da alitim dicektim hiç almiyim mademEmzirme sütyeni rahat geldi bana beybi, hep takıyorum ben. Günde 1-2 kez aşırı sıcaklıyorum ter basıyor o zaman daralıyorum sadece. Emzirme atleti bi tane var ama denemedim, kısa kollu tişörtle geziyom geberirim muhtemelen onu giyersem ama normalde atlet giyiyorsan bence sütyene göre daha rahat olur
Ben de 4 tane almıştım son dakika, iyi ki almışım anca yetiyor.No ya atlet giymeyi çok uzun yıllar önce bıraktıydım da 3 tane sütyen içinde dönüp duruyorum rahatsa ondan da alitim dicektim hiç almiyim madem
Valla söyle izah edeyim gecen biryerden dönüyorduk emzig unutmuşum arabada baktım aglayacak parmagımı verdim agzına oyalansın diye oyle bir emiyor ki parmagı kopartcak sandım asırı güçlü. Sagım yaptıgımda makinenin cekişi onun yarısı kadar kuvvetli değil. O yüzden cok farkediyor bence bebegin emmesiyle sagdıgımız zamanki süt miktarıKızlar bebeğim 11 günlük sağdığımda iki göğüsümden toplam 50 cc ancak çıkıyor her bezi çişli emerken bu kadar az mı süt geliyordur sizce çok üzülüyorum sarılık tehlikesi de vardı doktor kilo alımı iyi dedi ama sağdığım süt az geliyor gözüme
Evet ya baya işe yaradıLansinohun mu? Mikrodalga varsa olur tabi. Kılıfına bir de havluya sararsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?