Ben hiç şapka takmıyorum bacım ama kaşlarının başladığı burnunun üstü işte orada beyaz sarı sanki konağa benzer bir şeyler olmuş canım sıkıldı yahuBenimkinin de saçları kepeklendi gibi, konak yok gibi geliyor gözüme ama cildi kuru gibi (çok gibi annecim) biz çok sık şapka kullanıyoruz hava almıyor bence ben ondan diyd düşünmüştüm ama kaşta neden olur bilemedim
Teşekkür ederim inşallah hemen geçerCanım endişelenme çok normalSen nemlendirmeye devam et gecer
Benim de ilkinde 8 ay sürdü ama alerji olduğu için o kadar sürdü bence. Alerji biraz toparlanınca gaz işi de rahatladı. Senin ve hiçbirimizin bu defa öyle olmaz canım inşallah9ay mı? Deme kızBu sefer cabucak gecsin gitsin inşallah tüm bebişlerimizin gazları
Evet o cok cok yoğun hali ona bazen ekstra ilaçlar veriyor şampuanla veriyor doktorlar.Ha bilmiyorum ben böyle kabuk gibi oluyo diye gördüm hep ondan didim
o bence alerjik olduğu için öyleydi. onda çok zorlanmıştım ya her gün ağlıyordum bi kalkıyordum gözü şişmiş bi kalkıyordum sırtında avuç içi kadar yer su toplamış. öyle böyle büyüdü şükür. bu bebe de alerjik olmasın diye dualardayım :))))9ay mı? Deme kızBu sefer cabucak gecsin gitsin inşallah tüm bebişlerimizin gazları
Mustela çok kokuyor parfüm lü , yüzüne sürünce yaktı gibi kırmızı kırmızı nokta oldu. Her çocuğa farklı etki ediyor demek ki.Ben mustela losyon sürüyorum vücuduna da yüzüne de, yağ sanki isilik yaptı gihi geldi bana kullanmadım
Ben her banyodan sonra çok az zeytinyağı ısıtıp her yerine sürüyorum pişik varsa da hemen geçiriyor. Gazına da iyi geliyor çünkü benim de bebeğim biraz gazlıBizde de çok oldu oluyor geçiyor nemlendirici sürmediğim halde daha arıyordum bi marka kullanamak için sen ne kullanıyorsun
Bebek zeytinyağı mı, bildiğimiz zetinyağı mı kuzum? Isıtmak, üşümesin diye mı?Ben her banyodan sonra çok az zeytinyağı ısıtıp her yerine sürüyorum pişik varsa da hemen geçiriyor. Gazına da iyi geliyor çünkü benim de bebeğim biraz gazlı
Mustela stelatopia olanların hicbirinde paefun yok kokusuzMustela çok kokuyor parfüm lü , yüzüne sürünce yaktı gibi kırmızı kırmızı nokta oldu. Her çocuğa farklı etki ediyor demek ki.
Bi de gece yazdığına ben de ekleme yapmak istiyorum. Saati 2 ye kuruyorum, 3e kadar emziriyorum alt değiştir, mama takviyesi ver falan, uyutması 4ü buluyor, gene beslenme saati geliyor. Ben de gerçekten bu beslenme işinden birşey anlamadım. Hiç uyumasın bu analar. Bi de ben gündüzleri sağma yapıyorum. Hiç hiç vaktim kalmıyor
Benimki ondan değil heralde kuzum bi bakayım da ondan alayım bariMustela stelatopia olanların hicbirinde paefun yok kokusuz
Sen böyle diyince aklıma şu memeler için olan şey geldi aklıma işe yarar mı ki yaBebişe gece gaz sancısı için ütüyle havlu ısıtıp koyuyordum ama o hemen soğuyor tekrar tekrar uğraştırıyordu. Bir de nemlendiriyordu kıyafetlerini.
Elektrikli su ısıtıcısı almıştım geldi dün gece kullandık. Çok memnun kaldım. 2-3dk ısıttım çok sıcak olmasın diye saatlerce ılık kaldı. Elimle sürekli kontrol ederek karnına beline koydum emzirirken. Gazını rahatça çıkardı ve uyudu.İnşallah böyle devam eder. Bu arada içinde su değil jel gibi bir şey var ısınınca sıvılaşıyor. Diğer büyük boylar bebeğe kullanılmaz ama bunun boyutu ufak.
Beyaz sabun canım bir iki citile sonra yıka hemen geciyorBu bebişlerin fosforlu sarı kakaları bulaştığı kıyafetten çıkmıyor ay şu E bebekin leke çıkarıcısını sıkıyorum ön yıkama yapıyorum yine azıcık kalıyor önereceğiniz bir şey var mı
Hacisakir beyaz sabunla önce citiliyorum sonra makineye bebek detarjaniyla ekspres programa atıyorum canim. Başka çözüm bulamadimBu bebişlerin fosforlu sarı kakaları bulaştığı kıyafetten çıkmıyor ay şu E bebekin leke çıkarıcısını sıkıyorum ön yıkama yapıyorum yine azıcık kalıyor önereceğiniz bir şey var mı
Lansinohun mu? Mikrodalga varsa olur tabi. Kılıfına bir de havluya sararsın.Sen böyle diyince aklıma şu memeler için olan şey geldi aklıma işe yarar mı ki ya
Stelatopia serisi atopik ciltler için oldugu için parfümsüz kokusuz üretilmişBenimki ondan değil heralde kuzum bi bakayım da ondan alayım bari
Aynen hemen kaka yapar yapmaz beyaz sabunla citiliyorum ben de sonra yıkıyınca geciyorBeyaz sabun canım bir iki citile sonra yıka hemen geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?