2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 88 40,4%
  • erkek

OY: 112 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    218
Benimde bacaklarda iz var ama bel kısmı oluyor kilosu 4 gün önce falan 4200dü arada kaldım almam lazım bezi bitmek üzere 1 mi alsam 2 mi bilmiyorum 🥲
Aslımda 1 numara 2 numarayla öyle çok fark yok ya azcık büyük 2 numara alsan olur bence çünkü bir numara muhtemelen yarısında elinde kalır çabuk büyüyorlar çünkü

Triodin yükselse belirti verirdi heralde yinede emin olmak için kan ver sen nere yakınsa oraya git ver canım
Sağlık ocağı dinimiz ama üşeniyorum niyeyse ya gideyim pazartesi olmadı

Ben doğurdum tiroid ilacını bıraktım ya bi süre daha devam edecek miydik :( kan verecektim gidemedim bi türlü
İhmal etme canım onu sağlık ocağına git en azından yada kontrole gidince bebegin kan tahlili kendinde ver bende kendimin kntr gitmedim 1 ay sonra gel demişti kadın d. Gitmedim idrar yollarımda enfeksiyon var arada kahvrengi akıntı geliyo öncekiler de olmamistk

Canım maşallah demek kırkınız çıktı 🧿🧿 40 yaşını da sağlıkla gör 🤍

Dün bizimkinin gaz sancısı yoktu gündüz, eşim bir anda geçti mi diye şaşırdı hatta ama akşam 10'da bir başladı, o başlayış. Ancak senin dediğin gibi üstüme alınca azıcık uyudu ama saat başı illa uyandı ağladı gazdan. Hep bir ıkınma 😢 bugün ben de bebişe probiyotik başladım, işe yarar inşallah 🙏🏻
amin inşallah hepimiz görelim🥹
Probiyotik düzenli kullanmıyordum ben de vermeye başladım 2 gündür bakalım yarar inş. Gündüzleri hiç diilse nunada uyuyordu kendi kendine 2-3 saat boyunca olmasa da her zaman. bugün su sekiliz o da cok uzun sürmüyor🥺

Eklentiler

• IMG_2907.jpeg
    IMG_2907.jpeg
    252 KB · Görüntüleme: 76
Probiyotik düzenli kullanmıyordum ben de vermeye başladım 2 gündür bakalım yarar inş. Gündüzleri hiç diilse nunada uyuyordu kendi kendine 2-3 saat boyunca olmasa da her zaman. bugün su sekiliz o da cok uzun sürmüyor🥺
Maşallah 🧿🧿 bugün bizim de kırkımız çıktı

Oiiyy maşallah sana kuzu 🥰 ama güzelce uyursanız bizler daha performanslı anneler oluruz 😀 az önce şu i love you masajını da yaptım, gaz çıkardı hakikaten ona mı bağlı bilmiyorum ama aklında bulunsun canım. Bu akşam bebe ağladı gazdan ben de yine mi diye ağladım ne yapayım 🤷🏻‍♀️ sağlık olsun da bu günler bu zorluklar kolaylıkla hızlıca geçip gitsin 🙏🏻

Ben doğurdum tiroid ilacını bıraktım ya bi süre daha devam edecek miydik :( kan verecektim gidemedim bi türlü
Bana da doktorum doğum yaptığın gün bırakacaksın sonra 6 hafta sonra yine kan vereceksin demişti. Kan vermeden bilemeyiz ama 6 hafta geçmediyse endiselenmeyin diye söyledim🙏🏼

Bana da doktorum doğum yaptığın gün bırakacaksın sonra 6 hafta sonra yine kan vereceksin demişti. Kan vermeden bilemeyiz ama 6 hafta geçmediyse endiselenmeyin diye söyledim🙏🏼
Yok canım daha 23 gün oldu. Pazartesi vereyim demiştim kan o zaman üşenirsem az daha erteleyebilirim 😅

Back