2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 84 40,2%
  • erkek

OY: 109 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    209
Kesinlikle git . Sağ sütünü mis gibi dağıt kafanı . Ben yapıyorum devamlı . Daha iki gün önce çıktım arkadaşlarla çok iyi geliyor . Sağdım anneme verdim epey saat atıyor öyle . Arada görüntülü arıyorum tabi annemde kızıyor madem gitmeseydin diye

Ya bizimki de çok hırıltılı nefes alıyor, burnu tıkalı olsa ememezdi değil mi onda bir sıkıntı yok çünkü. Hava kuruluğundan mı ki?
Bu hırıltı yüzünden yapmadığım kalmadı valla . Ama nefes almasında bi sorun yoktu . Ciğerdende gelmiyor boğazdan da bende doktoruna video çekip attım . Sürekli olmuyor bi de . Ara ara. Önemli değil burnunu temiz tut yeter dedi . Serum fizyolojik ile yıkama da yaptım aspiratörle de çektim yok gitmedi . Şimdi nemlendirici alınca azaldığını fark ettik canım . Önemli bşr şey değil nefes almasını engellemiyor ama sonuçta rahatsız oluyor

Ben bibs aldım şimdi de, avent night olanı tutmadı eczaneden bi wee baby aldım iyi olmadığını bilerek belki tutar diye onu da tutmadı. Umudum bibstedir

Ben de yarın doktora götüreceğim, çok merak ediyorum hem kilosunu hem bu hırıltı olayını. Çok teşekkür ederim canım dikkat edeyim ben de

Eltimin diğer bebek hastaymış baya. Kv ona üzüldü diye üzüldüm ben de. Tam üzüldüm kadına, bizim bebişi severken az kilo alsan ne güzel oğlan olcaksın dedi benim yine sinirler bozuldu sngnfn kilo kadar başına taş düşsün be kadın benim kocayı zamanında obez yaptığı yetmiyor gibi bunu da yapacak

Benim eşim de zorla obez yapılanlardan, baya ameliyatlı yani. Mercan’ın yanakları dolmuş sütün yaramış annesi diye tebrik niyetiyle sarıldı bana allah razı olsun sjfkdkdk aptallar ya yağlarınızda boğulun

Kalça ultrasonu için kim yönlendiriyor biz almadık daha randevu falan
Belli bir aralığı vardı bunun sanırım 4. Haftadan itibaren çekilebiliyor. Ama doktorumuz bize 2. Ay kontrolüne çektirin dedi. Sen yeni bir doktora gideceksin ya rutin kontrolleri o yapacaksa söyler yönlendirir sizi

Emzirme danışmanı meme reddi durumunda ilk uykudan uyandığında emzirmeyi bir de şırıngayla önce sütü biraz memeye süt koymuştu emdikçe şırıngayla biraz daha verirsiniz demişti. Red etmelerinin sebebi genelde çünkü biberonda ilk emdikleri anda süt gelmesi ama memeden bir süre sonra süt gelmesi olabiliyormuş tahammülleri yok beklemeye demişti. Umarım çözülür bir an önce.

Yaptırdım canım. Büyük iğneyle almadılar kan, hastanedeki gibi delip sıkarak aldılar.
Aşı için de normal enjektörün bir tık küçüğü. ilk dozu zaten doğdukları gün yapıldı ağrı ateş yanma yapmayan en hafif asilardan sadece iğne girerken bi ağlama sesi çıkardı bitti gitti.

Haftsonlarını eşime bırakıp 3-4 saat çıkıyorum. Ya büyük kızımı arkadaşlarıyla buluşturmak için ya da anne kız günü yapmak için bebekten etkilenmesin diye. Sütü sağıyorum bir tane yeterli oluyor zaten 4 saatte falan dönüyoruz. Gitmeden de emziriyorum. Dün arkadaşlarımla kahve içmeye çıktım mesela çok çok iyi geldi bence 3-4 saat eminim çok iyi gelecektir.

Erkek bebo anaları alt açarken vs pipiye yapmamız gereken bi işlem var mı? Yapışıklık vs olmasın diye

Hastanede ufak şeker iğnesi gibi bir şeyle aldılar topuğundan kanı, sağlık ocağında en büyük iğnenin bi küçüğüyle aldılar baya ağladı yavrum topuğu da morardı. Normalde şu iğneyle yapıyor benim doktorum bebek aşılarını, normal iğneyi benim yüreğim kaldırmıyor valla. Ya bu şırıngadan alır götürürüm eczaneden olmazsa da götürmeyeceğim bacaktanmış bir de

Eklentiler

• IMG_6669.png
    290,8 KB · Görüntüleme: 12
Ahhh inşallah ya. Allah razı olsun bu mesajın öyle iyi geldi ki ağladım açıldım biraz tek başına çok zormuş. 3.günden beri eşimle, 20 günden sonra da tek bakıyorum hiç böyle tahmin etmemiştim çok zormuş. Ama bu yazdıklarınızı okumak iyi geliyor. Çok teşekkür ederim dediğin gibi yaza rahat edicez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…