- 26 Şubat 2024
- 5.910
- 6.105
- 113
Ya bizimki de çok hırıltılı nefes alıyor, burnu tıkalı olsa ememezdi değil mi onda bir sıkıntı yok çünkü. Hava kuruluğundan mı ki?Bence kesin yarıyor şimdilik . Daha çok yeni kullanmaya başladım ona rağmen güzel bence
Kesinlikle git . Sağ sütünü mis gibi dağıt kafanı . Ben yapıyorum devamlı . Daha iki gün önce çıktım arkadaşlarla çok iyi geliyor . Sağdım anneme verdim epey saat atıyor öyle . Arada görüntülü arıyorum tabi annemde kızıyor madem gitmeseydin diyeKızlar eş demişken eşim biraz kafa dağıt diye tiyatro bileti almış. 3 saate yakın sürüyor baktım, gidiş geliş 1 saat sürse 4 saat. Bi tık bebomdan ayrı kalmak korkuttu beni. Sağım yapıp gidilebilir mi sizce hiç girişmesek mi o işe? Gitmek istemezsek gitmeyiz gezeriz sadece ama baş başa bi şeyler yapalım dedi en kötü bi yemek falan mı yesek daha kısa sürer
Bu hırıltı yüzünden yapmadığım kalmadı valla . Ama nefes almasında bi sorun yoktu . Ciğerdende gelmiyor boğazdan da bende doktoruna video çekip attım . Sürekli olmuyor bi de . Ara ara. Önemli değil burnunu temiz tut yeter dedi . Serum fizyolojik ile yıkama da yaptım aspiratörle de çektim yok gitmedi . Şimdi nemlendirici alınca azaldığını fark ettik canım . Önemli bşr şey değil nefes almasını engellemiyor ama sonuçta rahatsız oluyorYa bizimki de çok hırıltılı nefes alıyor, burnu tıkalı olsa ememezdi değil mi onda bir sıkıntı yok çünkü. Hava kuruluğundan mı ki?
Avent ultra air olan model tek çeşit almıştım zaten hala bazen öğürüyor ama ara ara kabul ediyorhangi emzigi verdin o sekilde?
Ben de yarın doktora götüreceğim, çok merak ediyorum hem kilosunu hem bu hırıltı olayını. Çok teşekkür ederim canım dikkat edeyim ben deBu hırıltı yüzünden yapmadığım kalmadı valla . Ama nefes almasında bi sorun yoktu . Ciğerdende gelmiyor boğazdan da bende doktoruna video çekip attım . Sürekli olmuyor bi de . Ara ara. Önemli değil burnunu temiz tut yeter dedi . Serum fizyolojik ile yıkama da yaptım aspiratörle de çektim yok gitmedi . Şimdi nemlendirici alınca azaldığını fark ettik canım . Önemli bşr şey değil nefes almasını engellemiyor ama sonuçta rahatsız oluyor
Doktor ne diyecek bize de yaz canım benim kontrol 11 inde gidince tahlilde isteyeceğim çişi biraz sarı ve kokulu gibi geliyor .Ben de yarın doktora götüreceğim, çok merak ediyorum hem kilosunu hem bu hırıltı olayını. Çok teşekkür ederim canım dikkat edeyim ben de
Yazarım tabi. Bu arada biz hava temizleyici aldık bayağı büyük bir şey, acaba faydası olmaz mı?Doktor ne diyecek bize de yaz canım benim kontrol 11 inde gidince tahlilde isteyeceğim çişi biraz sarı ve kokulu gibi geliyor .
Benim eşim de zorla obez yapılanlardan, baya ameliyatlı yani. Mercan’ın yanakları dolmuş sütün yaramış annesi diye tebrik niyetiyle sarıldı bana allah razı olsun sjfkdkdk aptallar ya yağlarınızda boğulunEltimin diğer bebek hastaymış baya. Kv ona üzüldü diye üzüldüm ben de. Tam üzüldüm kadına, bizim bebişi severken az kilo alsan ne güzel oğlan olcaksın dedi benim yine sinirler bozuldu sngnfn kilo kadar başına taş düşsün be kadın benim kocayı zamanında obez yaptığı yetmiyor gibi bunu da yapacak
degisik bir boyutBazen işe gittiğinde ağlayan biriyim ben
Belli bir aralığı vardı bunun sanırım 4. Haftadan itibaren çekilebiliyor. Ama doktorumuz bize 2. Ay kontrolüne çektirin dedi. Sen yeni bir doktora gideceksin ya rutin kontrolleri o yapacaksa söyler yönlendirir siziKalça ultrasonu için kim yönlendiriyor biz almadık daha randevu falan
Emzirme danışmanı meme reddi durumunda ilk uykudan uyandığında emzirmeyi bir de şırıngayla önce sütü biraz memeye süt koymuştu emdikçe şırıngayla biraz daha verirsiniz demişti. Red etmelerinin sebebi genelde çünkü biberonda ilk emdikleri anda süt gelmesi ama memeden bir süre sonra süt gelmesi olabiliyormuş tahammülleri yok beklemeye demişti. Umarım çözülür bir an önce.Kızlar bizim bebiş 14 gün yogunbakımda kaldığı için sürekli şırıngayla beslendi ve emzik gibi bişeyi emdiriyorlardı sakinleştirmek için şimdi mememi tutmuyor sürekli sağım yapıp şırınga ile veriyorum nasıl aşarız bu durumu of of
Yaptırdım canım. Büyük iğneyle almadılar kan, hastanedeki gibi delip sıkarak aldılar.Kızlar 1.ay aşısını sağlık ocağında yaptıran var mı? Geçen gün topuk kanı için gittik epey bir kan alındı doğuştan olabilecek hastalıklar için, bildiğiniz büyük iğneyle aldılar. Sizde de öyle mi oldu? Aşı iğnesi de kocamandır diye korkuyorum, ona göre götürmicem valla çocuğu
Haftsonlarını eşime bırakıp 3-4 saat çıkıyorum. Ya büyük kızımı arkadaşlarıyla buluşturmak için ya da anne kız günü yapmak için bebekten etkilenmesin diye. Sütü sağıyorum bir tane yeterli oluyor zaten 4 saatte falan dönüyoruz. Gitmeden de emziriyorum. Dün arkadaşlarımla kahve içmeye çıktım mesela çok çok iyi geldi bence 3-4 saat eminim çok iyi gelecektir.Kızlar eş demişken eşim biraz kafa dağıt diye tiyatro bileti almış. 3 saate yakın sürüyor baktım, gidiş geliş 1 saat sürse 4 saat. Bi tık bebomdan ayrı kalmak korkuttu beni. Sağım yapıp gidilebilir mi sizce hiç girişmesek mi o işe? Gitmek istemezsek gitmeyiz gezeriz sadece ama baş başa bi şeyler yapalım dedi en kötü bi yemek falan mı yesek daha kısa sürer
Ben de çocuktan sonra ağlıyorum ona satamadığım için ama öncesi cıksBazen işe gittiğinde ağlayan biriyim ben
Bizim de 2. Ayda canım endişelenmeAna bize doktor 2. Ay demişti onu sanki bi an düşündüm acaba yanlış mı anladım diye ay onun süresi var mı ki tüh şuan 12 gün var 2. Ayına
Hastanede ufak şeker iğnesi gibi bir şeyle aldılar topuğundan kanı, sağlık ocağında en büyük iğnenin bi küçüğüyle aldılar baya ağladı yavrum topuğu da morardı. Normalde şu iğneyle yapıyor benim doktorum bebek aşılarını, normal iğneyi benim yüreğim kaldırmıyor valla. Ya bu şırıngadan alır götürürüm eczaneden olmazsa da götürmeyeceğim bacaktanmış bir deYaptırdım canım. Büyük iğneyle almadılar kan, hastanedeki gibi delip sıkarak aldılar.
Aşı için de normal enjektörün bir tık küçüğü. ilk dozu zaten doğdukları gün yapıldı ağrı ateş yanma yapmayan en hafif asilardan sadece iğne girerken bi ağlama sesi çıkardı bitti gitti.
Ahhh inşallah ya. Allah razı olsun bu mesajın öyle iyi geldi kiAh canım öyle bir geçecek ki. Beş dakika kendi kendine durmayan bebekle şimdi sohbet edebilmek için müsait olmasını bekliyorum. Geçen gece miniği uyutamadik, Allahım bu gece sabah olur mu dedim. Oldu, oluyor, ne geceler sabah oldu. Allah can sağlığı versin yeter ki. Bu ilk zamanın zorluğu çok hızlı geçiyor zaten hiç merak etme. Bahar gelince kimse buraya uğramaz bile görürsün, sıkıntılar bitmiş bebelerle bol bol park bahçe geziyor oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?