- 4 Eylül 2018
- 1.422
- 2.867
- 133
- 36
orange bıraz evden cıkmak sana da ıyı gelır .eşin de boş biri deil demekki ama anneyi görünce mı ayarları bozuluyor anlamadım. süt sagarsın bir de arada mama verıyorum yazmsıtın cok zor da kalırsa kaynanan onu da verir. sen de bir nefes almış olursun. bas başa kaldıgınızda cocugu bırakacak kımse olmayınca zaten cıkamayacaksın .Kızlar eş demişken eşim biraz kafa dağıt diye tiyatro bileti almış. 3 saate yakın sürüyor baktım, gidiş geliş 1 saat sürse 4 saat. Bi tık bebomdan ayrı kalmak korkuttu beni. Sağım yapıp gidilebilir mi sizce hiç girişmesek mi o işe? Gitmek istemezsek gitmeyiz gezeriz sadece ama baş başa bi şeyler yapalım dedi en kötü bi yemek falan mı yesek daha kısa sürer
İşte dedim diyor o ben duymamış olsam daAdil olmak.. kim hatalıysa ona sen hatalısın dıyebılmek. kimse annesini kırmasın tabiki ama bazı sınırları da kımse gecmesın ya . geçildiği zaman da dur diyebilsin eş kişisi. koca bagımlısı olmana da bişey diyemiyorum valla imrendim
çok şükür saglıklı olun da hepsi bir şekilde yoluna giriyor .İşte dedim diyor o ben duymamış olsam daamaaan neyse bebom kucağımda yeter bana o şimdilik
Evet mama veriyoruz arada, bi kere süt bi kere mama verilse biz dönmüş oluruz zaten. Bi tartıcamorange bıraz evden cıkmak sana da ıyı gelır .eşin de boş biri deil demekki ama anneyi görünce mı ayarları bozuluyor anlamadım. süt sagarsın bir de arada mama verıyorum yazmsıtın cok zor da kalırsa kaynanan onu da verir. sen de bir nefes almış olursun. bas başa kaldıgınızda cocugu bırakacak kımse olmayınca zaten cıkamayacaksın .
2. Ay canım. Saglık ocagındaki hemsire 45. Gününe kadar dedi sonra dogum yaptıgım hastaneden aradılar 2. Ay kontrolune getirecekmisiniz kalça ultrasonu da cekilecek diye hee dedim demek ki 2 aylıkkenmiş. Unutmuşum diğer cocuklarda napmıştıkAna bize doktor 2. Ay demişti onu sanki bi an düşündüm acaba yanlış mı anladım diye ay onun süresi var mı ki tüh şuan 12 gün var 2. Ayına
Bu yüzden anneme o kadar rahat sallıyorum ki, eşime de diyorum iyi ki benim annem diyeAdil olmak.. kim hatalıysa ona sen hatalısın dıyebılmek. kimse annesini kırmasın tabiki ama bazı sınırları da kımse gecmesın ya . geçildiği zaman da dur diyebilsin eş kişisi.
Yaa cok tatlısıın Allah agzınızın tadını bozmasın hiç masallahBazen işe gittiğinde ağlayan biriyim ben
Sling aldım ama bize asıl yatay pozisyonda memede gün boyu tutacak bir şey lazım herhalde. Karnımda uzun kalınca iyice alıştı demek kiseni sling ya da kanguru paklar evde o sekilde is yapabilirisn
dikey emmez mi şöyleSling aldım ama bize asıl yatay pozisyonda memede gün boyu tutacak bir şey lazım herhalde. Karnımda uzun kalınca iyice alıştı demek ki
Gazsiz bir gün deneyim bunu, kaydettim canım çok sağoldikey emmez mi şöyle
AminnnBu yıl büyüğün doğum gününde o kadar çok ağladım ki. Bir zamanlar kucağımdaki kadardı ve hiç büyümez, o günler, o sıkıntılar hiç geçmez sanmıştımgeceler bitsin, eşim eve gelsin diye dakikaları sayardım günler çok yavaş geçti ama yıllar geçip gitti resmen. Çok şükür bugünlerini sağlıkla görmeye, o ayrı ama büyüsün diye gözünün içine baktığın bebek bir bakıyorsun kocaman oluyor. Ay dur yine çok duygulandım Allah hepimize evlatlarımızın hep güzel günlerini sağlıkla göstersin inşallah
Bence git canım. Dediğin gibi sağar bırakırsın, yine ihtiyaç olursa mama verir kayınvaliden. Mental olarak çok iyi gelir. Keşke benim de öyle bi imkanım olsa.Kızlar eş demişken eşim biraz kafa dağıt diye tiyatro bileti almış. 3 saate yakın sürüyor baktım, gidiş geliş 1 saat sürse 4 saat. Bi tık bebomdan ayrı kalmak korkuttu beni. Sağım yapıp gidilebilir mi sizce hiç girişmesek mi o işe? Gitmek istemezsek gitmeyiz gezeriz sadece ama baş başa bi şeyler yapalım dedi en kötü bi yemek falan mı yesek daha kısa sürer
Hemde o kocanin pesindenBazen işe gittiğinde ağlayan biriyim ben
Ah canım öyle bir geçecek ki. Beş dakika kendi kendine durmayan bebekle şimdi sohbet edebilmek için müsait olmasını bekliyorum. Geçen gece miniği uyutamadik, Allahım bu gece sabah olur mu dedim. Oldu, oluyor, ne geceler sabah oldu. Allah can sağlığı versin yeter ki. Bu ilk zamanın zorluğu çok hızlı geçiyor zaten hiç merak etme. Bahar gelince kimse buraya uğramaz bile görürsün, sıkıntılar bitmiş bebelerle bol bol park bahçe geziyor oluruzAminnnBenim ilk ya hiç geçmeyecek gibi geliyor ben de eşimin eve geleceği saatleri sayıyorum geçicek dimi gerçekten. Bunu hep unutuyorum.
Bana da 25. Gununden 45. Gunune kadar mi ne cektirmeniz gerekiyor dediler. Tekrar bi aricam.2. Ay canım. Saglık ocagındaki hemsire 45. Gününe kadar dedi sonra dogum yaptıgım hastaneden aradılar 2. Ay kontrolune getirecekmisiniz kalça ultrasonu da cekilecek diye hee dedim demek ki 2 aylıkkenmiş. Unutmuşum diğer cocuklarda napmıştık
Offff yapma ya, hayatta götürmem o zaman valla ya da o minik şırıngalardan alınıyorsa ondan alırım.1.ay kontrolünde doktor ona da randevu aldırdı bize 44.güne aldırdı ama 40ı çıksın demişti. 8 ocakta randevumuz var
Aile hekimliğinde yaptırdık valla kocaman iğneyle yapıyorlar kocam görünce pişman oldu eve kadar söylenmişti
Ağzından çıkarması gerekiyor diye okumuştum canım yoksa o iniyormuş bağırsak gazı oluyormuş. Ama ben de ne yapsam olmuyor bazen yapacak bir şey yok.
Bence kesin yarıyor şimdilik . Daha çok yeni kullanmaya başladım ona rağmen güzel benceİşe yarıyor yani dimi , çocuğun hışırı çıkıyor hık hık hık
1-2 ay arası dediler bana canım, yaptırırsın benceAna bize doktor 2. Ay demişti onu sanki bi an düşündüm acaba yanlış mı anladım diye ay onun süresi var mı ki tüh şuan 12 gün var 2. Ayına
Seninkinin markası neBen aldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?