• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 39,9%
  • erkek

OY: 109 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    208
Kızlar eş demişken eşim biraz kafa dağıt diye tiyatro bileti almış. 3 saate yakın sürüyor baktım, gidiş geliş 1 saat sürse 4 saat. Bi tık bebomdan ayrı kalmak korkuttu beni. Sağım yapıp gidilebilir mi sizce hiç girişmesek mi o işe? Gitmek istemezsek gitmeyiz gezeriz sadece ama baş başa bi şeyler yapalım dedi en kötü bi yemek falan mı yesek daha kısa sürer
orange bıraz evden cıkmak sana da ıyı gelır .eşin de boş biri deil demekki ama anneyi görünce mı ayarları bozuluyor anlamadım. süt sagarsın bir de arada mama verıyorum yazmsıtın cok zor da kalırsa kaynanan onu da verir. sen de bir nefes almış olursun. bas başa kaldıgınızda cocugu bırakacak kımse olmayınca zaten cıkamayacaksın .

Adil olmak.. kim hatalıysa ona sen hatalısın dıyebılmek. kimse annesini kırmasın tabiki ama bazı sınırları da kımse gecmesın ya . geçildiği zaman da dur diyebilsin eş kişisi. koca bagımlısı olmana da bişey diyemiyorum valla imrendim :KK70:
İşte dedim diyor o ben duymamış olsam da 🤦🏿‍♀️ amaaan neyse bebom kucağımda yeter bana o şimdilik

orange bıraz evden cıkmak sana da ıyı gelır .eşin de boş biri deil demekki ama anneyi görünce mı ayarları bozuluyor anlamadım. süt sagarsın bir de arada mama verıyorum yazmsıtın cok zor da kalırsa kaynanan onu da verir. sen de bir nefes almış olursun. bas başa kaldıgınızda cocugu bırakacak kımse olmayınca zaten cıkamayacaksın .
Evet mama veriyoruz arada, bi kere süt bi kere mama verilse biz dönmüş oluruz zaten. Bi tartıcam 🥹

Ana bize doktor 2. Ay demişti onu sanki bi an düşündüm acaba yanlış mı anladım diye ay onun süresi var mı ki tüh şuan 12 gün var 2. Ayına
2. Ay canım. Saglık ocagındaki hemsire 45. Gününe kadar dedi sonra dogum yaptıgım hastaneden aradılar 2. Ay kontrolune getirecekmisiniz kalça ultrasonu da cekilecek diye hee dedim demek ki 2 aylıkkenmiş. Unutmuşum diğer cocuklarda napmıştık☺️

Adil olmak.. kim hatalıysa ona sen hatalısın dıyebılmek. kimse annesini kırmasın tabiki ama bazı sınırları da kımse gecmesın ya . geçildiği zaman da dur diyebilsin eş kişisi.
Bu yüzden anneme o kadar rahat sallıyorum ki, eşime de diyorum iyi ki benim annem diye 😂 gerçi eşimin ailesine de yeri gelince diyorum ama hepsinin içinde annem bir tane 😂😂

Gaz için önerilen şurup kızlar

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-02-12-27-44-661_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2025-01-02-12-27-44-661_com.instagram.android.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 41
Bu yıl büyüğün doğum gününde o kadar çok ağladım ki. Bir zamanlar kucağımdaki kadardı ve hiç büyümez, o günler, o sıkıntılar hiç geçmez sanmıştım 🥹 geceler bitsin, eşim eve gelsin diye dakikaları sayardım 🥲 günler çok yavaş geçti ama yıllar geçip gitti resmen. Çok şükür bugünlerini sağlıkla görmeye, o ayrı ama büyüsün diye gözünün içine baktığın bebek bir bakıyorsun kocaman oluyor. Ay dur yine çok duygulandım 😭😭 Allah hepimize evlatlarımızın hep güzel günlerini sağlıkla göstersin inşallah 🙏🏻🤍
Aminnn 🙏🙏Benim ilk ya hiç geçmeyecek gibi geliyor ben de eşimin eve geleceği saatleri sayıyorum 😑 geçicek dimi gerçekten. Bunu hep unutuyorum. 🥺

Kızlar eş demişken eşim biraz kafa dağıt diye tiyatro bileti almış. 3 saate yakın sürüyor baktım, gidiş geliş 1 saat sürse 4 saat. Bi tık bebomdan ayrı kalmak korkuttu beni. Sağım yapıp gidilebilir mi sizce hiç girişmesek mi o işe? Gitmek istemezsek gitmeyiz gezeriz sadece ama baş başa bi şeyler yapalım dedi en kötü bi yemek falan mı yesek daha kısa sürer
Bence git canım. Dediğin gibi sağar bırakırsın, yine ihtiyaç olursa mama verir kayınvaliden. Mental olarak çok iyi gelir. Keşke benim de öyle bi imkanım olsa.
Hem kayınvaliden de bi işe yaramış olur😄

Aminnn 🙏🙏Benim ilk ya hiç geçmeyecek gibi geliyor ben de eşimin eve geleceği saatleri sayıyorum 😑 geçicek dimi gerçekten. Bunu hep unutuyorum. 🥺
Ah canım öyle bir geçecek ki. Beş dakika kendi kendine durmayan bebekle şimdi sohbet edebilmek için müsait olmasını bekliyorum. Geçen gece miniği uyutamadik, Allahım bu gece sabah olur mu dedim. Oldu, oluyor, ne geceler sabah oldu. Allah can sağlığı versin yeter ki. Bu ilk zamanın zorluğu çok hızlı geçiyor zaten hiç merak etme. Bahar gelince kimse buraya uğramaz bile görürsün, sıkıntılar bitmiş bebelerle bol bol park bahçe geziyor oluruz 🥰

2. Ay canım. Saglık ocagındaki hemsire 45. Gününe kadar dedi sonra dogum yaptıgım hastaneden aradılar 2. Ay kontrolune getirecekmisiniz kalça ultrasonu da cekilecek diye hee dedim demek ki 2 aylıkkenmiş. Unutmuşum diğer cocuklarda napmıştık☺️
Bana da 25. Gununden 45. Gunune kadar mi ne cektirmeniz gerekiyor dediler. Tekrar bi aricam.

1.ay kontrolünde doktor ona da randevu aldırdı bize 44.güne aldırdı ama 40ı çıksın demişti. 8 ocakta randevumuz var

Aile hekimliğinde yaptırdık valla kocaman iğneyle yapıyorlar kocam görünce pişman oldu eve kadar söylenmişti 🥲

Ağzından çıkarması gerekiyor diye okumuştum canım yoksa o iniyormuş bağırsak gazı oluyormuş. Ama ben de ne yapsam olmuyor bazen yapacak bir şey yok.
Offff yapma ya, hayatta götürmem o zaman valla ya da o minik şırıngalardan alınıyorsa ondan alırım.

Back