• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 39,9%
  • erkek

OY: 109 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    208
Bebek bakmaya geldim bakamıyorum diye ağlıyordu, e şimdi bebek geceleri az bi kucakta durmak istiyor yok kucağa alıştırdın bilmem ne diyor bana kucağa almamak için elinden geleni yapıyor. E bebeğe bakmak istiyodun al kucağına gece işte neyinden şikayet ediyosun
İyi kaynana yoktur , işine geldiği kadar durum idare ederen kaynana vardır görüşümü pekiştirdğin için teşekkür ederim 😅 Allah yardımcın olsun karşiim

Tamam o öyle alışmış eltinden de . Bu anadolu kadını cefakar her şeye yeteyim anayım ben torun aşkı falan rolleri de öff bi yerden sonra gına getiriyor ha . Yap yardımını geç kenara . Fikir tabiki beyan edersin de bi bilgin varsa . Bilgisi yok fikri var . Bişi desen ben kaç çocık büyüttüme getiryorlar lafı . İki bebekle kaç gündür girememiştim sinirlerim bozukdu gidiyorum 😅
ben onların anadolu kadının cefakarlık kisvesi altında yaptıgını düşünmuyoırum ya. narsisizim bunların ki. herşey bunların olsun. en iyi bunlar. herseyı bunlar bilir. gercek anne güzelce fikir beyan eder ,laf sokmadan yardımcı olur . ne bilim ya bu değil yani.

Kızlar bizim bebiş 14 gün yogunbakımda kaldığı için sürekli şırıngayla beslendi ve emzik gibi bişeyi emdiriyorlardı sakinleştirmek için şimdi mememi tutmuyor sürekli sağım yapıp şırınga ile veriyorum nasıl aşarız bu durumu of of 🥺

Ya benim kız memeden kucaktan ayrılmaya az dayansa inan evinize doktor arkadaşın rolünde gelip ona gününü göstermeyi çok düşündüm ama tuvalete kucağımda bebeyle giden insanım 😂
ama insanda o duyguyu uyandırıyor ya kadın. toplasıp orange ın evını basıp once kaynanasını sonra eşini evire cevire dövme isteği :) orange kusura bakam esıne cok bısey demek ıstemıyorum ama ınan benım esımı de toplasıp dovsenız hayır demem su ara :D

emzik nuk ve mam denedim annem sekerli suya batirip verdi yine de diliyle itip ustune oguruyor agziyla atiyor emzigi. bibs ben de alip deneyeyim var mi bir modeli onerdigin?
Ben anne sütüne batırıp da denedim 🤣🤣 önce tam vermedim dudaklarına değdirip sürdüm sonra yavaş yavaş ittirdim kendi çekti . Şimdi de alışma aşamasında tokken veriyorum açken verince atıyor hemen

ama insanda o duyguyu uyandırıyor ya kadın. toplasıp orange ın evını basıp once kaynanasını sonra eşini evire cevire dövme isteği :) orange kusura bakam esıne cok bısey demek ıstemıyorum ama ınan benım esımı de toplasıp dovsenız hayır demem su ara :KK70:
Ay ben de bi sinirleniyorum sonra diyorum benim annemle böyle bi kavga çıkmış olsaydı annemi kırmamak için ben de bi taraf tutmazdım muhtemelen. Bilmiyorum o konuda hassas olduğumdan mı koca bağımlısı olduğumdan mı bişi diyesim gelmiyor dkgkg

Kızlar eş demişken eşim biraz kafa dağıt diye tiyatro bileti almış. 3 saate yakın sürüyor baktım, gidiş geliş 1 saat sürse 4 saat. Bi tık bebomdan ayrı kalmak korkuttu beni. Sağım yapıp gidilebilir mi sizce hiç girişmesek mi o işe? Gitmek istemezsek gitmeyiz gezeriz sadece ama baş başa bi şeyler yapalım dedi en kötü bi yemek falan mı yesek daha kısa sürer

Ay ben de bi sinirleniyorum sonra diyorum benim annemle böyle bi kavga çıkmış olsaydı annemi kırmamak için ben de bi taraf tutmazdım muhtemelen. Bilmiyorum o konuda hassas olduğumdan mı koca bağımlısı olduğumdan mı bişi diyesim gelmiyor dkgkg
Adil olmak.. kim hatalıysa ona sen hatalısın dıyebılmek. kimse annesini kırmasın tabiki ama bazı sınırları da kımse gecmesın ya . geçildiği zaman da dur diyebilsin eş kişisi. koca bagımlısı olmana da bişey diyemiyorum valla imrendim :D

Kızlar eş demişken eşim biraz kafa dağıt diye tiyatro bileti almış. 3 saate yakın sürüyor baktım, gidiş geliş 1 saat sürse 4 saat. Bi tık bebomdan ayrı kalmak korkuttu beni. Sağım yapıp gidilebilir mi sizce hiç girişmesek mi o işe? Gitmek istemezsek gitmeyiz gezeriz sadece ama baş başa bi şeyler yapalım dedi en kötü bi yemek falan mı yesek daha kısa sürer
Açlığa kaç saat dayanıyor seninki emzirip çıktığında 2 saat sonra sağdığın sütü verse 2 saat sonraya da sen gelirsin heralde en kötü mama verir

Açlığa kaç saat dayanıyor seninki emzirip çıktığında 2 saat sonra sağdığın sütü verse 2 saat sonraya da sen gelirsin heralde en kötü mama verir
2 saate alarm kuruyorum 2 saate 2 dk kala bağrınmaya başlıyor açlıktan. Dediğin gibi bi kere süt bi kere mama şeklinde olaiblir ama çok uzun geldi gözüme 4 saat 🥹

Back