İnşallahHadi ya çok zor bu şekilde olması. İnşallah düzeni oturtur ileride
Bu limon damlatma olayını ciddi ciddi yapalım diyenler varGece çocuğa fazla uyaran verilmez ki, şu kv gitse hepimiz rahatlayacağız aslında djfkd maşallah doğru söylediği hiçbir şey yok. Benim kv dün hıçkırıyor diye su mu versek dedi, yok limon damlatalım da garanti olsun. Allahtan kple beraber misafir gibi gidip geliyor da tartışma çıkmıyor yoksa çok pis bozucam
Bizimki şaşırtıcı bi şekilde limon olayına aşırı karşı snkfkff bi akrabası limon içirmiş ne kadar saçma diyodu en son.Gece çocuğa fazla uyaran verilmez ki, şu kv gitse hepimiz rahatlayacağız aslında djfkd maşallah doğru söylediği hiçbir şey yok. Benim kv dün hıçkırıyor diye su mu versek dedi, yok limon damlatalım da garanti olsun. Allahtan kple beraber misafir gibi gidip geliyor da tartışma çıkmıyor yoksa çok pis bozucam
Tummy time için direkt yere mi koydun? Emzirme yastığının üstüne koyup başlasam mı diyorum ben de henüz başlamadımGündüz oyaliyoruz konuşuyoruz, tummy time yaptirmaya çalışıyorum ama pek sevmedi. Gece uyumaya zorluyorum. Takip ettiğim uyku eğitmenleri gece ışığa çıkarmayın, konuşmayın emzirip uykuya döndürün hemen diyordu. O yüzden gece çok fazla dikkatini dağıtmadan emzirip uyutmaya çalışıyoruz.
Valla ona bi limon damlatırım aklı gider sjfkslBu limon damlatma olayını ciddi ciddi yapalım diyenler var
Emzirme yastığına koydum 1 kere yaptım daha ama bayılmadi dediğim gibi. 1 ay dolunca başladım ben.Tummy time için direkt yere mi koydun? Emzirme yastığının üstüne koyup başlasam mı diyorum ben de henüz başlamadım
Bizim amerikan mutfak ya yemek memek her şeyin içinde bebo, gece uykusunda yatak odasına alıyoruz sadece. Hava temizleyici aldı kp faydası oluyodur işallaBebişi slinge koydum kv'ye yardım edeyim yemekte dedim bebek kokar dedi yaptırmadı. İşime gelir kendisi bilir dkgkg
Bizim de Amerikan mutfak. Madem kokuyo ben de içeri geçtim ehehe kokmasın çocuk... Bizim gece de salonda ya ben emzirip salonda yatıyorum bazen bazen yatak odasına geçiyorum kv uyutuyor falan çok karışık işlerBizim amerikan mutfak ya yemek memek her şeyin içinde bebo, gece uykusunda yatak odasına alıyoruz sadece. Hava temizleyici aldı kp faydası oluyodur işalla
Gitmedim ben canım saglık ocagına asıya götürdüm 1 aylıkken orda tarttılar gelişimiyle alakalı bir sıkıntı görmeyince gerek duymadım. Ama haftaha götürücem kalca ultrasonu zamanı da geldi cünkü. Medicana ataköyde pınar balgöz ergülü tavsiye ederim küçük kızımı götürüyordum hasta oldukça telefonunu da veriyordu medical parktaydı o zaman. Bence iyi bir cocuk doktoru
Haydaaa gece niye ayrı yatıyor kiBizim de Amerikan mutfak. Madem kokuyo ben de içeri geçtim ehehe kokmasın çocuk... Bizim gece de salonda ya ben emzirip salonda yatıyorum bazen bazen yatak odasına geçiyorum kv uyutuyor falan çok karışık işler
Kırmızı hunilerimizi hazırlayalım da yarın takarızYarın akşam yılbaşı gecesiymiş neden söylemiyorsunuzbugün öğrendim
Yatak odasında park yatak var orda uyutamadık asla. Koyduğumuz gibi uyanıyor. Salonda küçük bi beşik var orda uyuyor hep. Park yatakta mı uyuyo sizinkiler nasıl alıştırdınızHaydaaa gece niye ayrı yatıyor ki
Benim de kızımda oyle birsey demişlerdi bir daha kan vermiştik sonuç normal geldiBugün sağlık ocağından üçüncü topuk kanını vermemiz için aradılar, kistik fibrozis için değer yüksek çıkmış. Bu hastalığın asıl tanısı ter testi diye bir testle konuluyormus, doğrudan onu yaptıracağız. İlk duyunca çok ağladım ama burada aynı şeyleri yaşayıp hastalık çıkmayan insanlar okudum, o beni biraz rahatlattı, inşallah benim yavrumda da çıkmaz. Dualarınızı esirgemeyin kızlar
Bende maxi cosi iora beşik var anam, sabah salona getiriyoruz gece odamıza taşıyoruz. Sen de küçük yatağı aynı şekilde yapabilirsin. Bir de reflü yatağı var arada onda yatırıyorumYatak odasında park yatak var orda uyutamadık asla. Koyduğumuz gibi uyanıyor. Salonda küçük bi beşik var orda uyuyor hep. Park yatakta mı uyuyo sizinkiler nasıl alıştırdınız
Bizde doğum kilosuna göre hesap yaptı doktor ama bence (ben kimim ki) hastaneden çıktığı kilo daha doğru. Ödemi falan gidiyodur o mekonyum bile başlı başına kilodur yani.Kızlar bugün sağlık ocağında ilk kontrol vardı, topuktan kan alıp tarttılar ama tartı da dandikti çok güvenemedik. Güncel olarak kilo alıp almadığına bakmak için hastaneden çıktığı kiloyu mu baz alacağız doğum kilosunu mu? 11 günlük şu an
Benim teyzem bebek hemşiresi, bugün aynı kanı biz de verdik o da ilk başta yüksek gelebileceğini söyledi bu arada.Bugün sağlık ocağından üçüncü topuk kanını vermemiz için aradılar, kistik fibrozis için değer yüksek çıkmış. Bu hastalığın asıl tanısı ter testi diye bir testle konuluyormus, doğrudan onu yaptıracağız. İlk duyunca çok ağladım ama burada aynı şeyleri yaşayıp hastalık çıkmayan insanlar okudum, o beni biraz rahatlattı, inşallah benim yavrumda da çıkmaz. Dualarınızı esirgemeyin kızlar
Beyim hasta şimdi bi düzelsin öyle deneyelim madem. Biri park yatağın ucuna koyun ayağı köşesine temas etsin demişti bi de onu denicem. Çok boş kalıyor bence ondan rahat edemiyor park yataktaBende maxi cosi iora beşik var anam, sabah salona getiriyoruz gece odamıza taşıyoruz. Sen de küçük yatağı aynı şekilde yapabilirsin. Bir de reflü yatağı var arada onda yatırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?