- 26 Şubat 2024
- 5.910
- 6.105
- 113
Durdu yavrum ama sana dedim ya üst baş rezil gibiydi normal bir şey giydirsem daha rahat olurduDurdu mu kanguruda. ben evde bi kere denedim sevmedi. Uzdu beni . Bi kere de karni tokken denicem. Evde denemeden disari cikip rezil olmayayim
Ay ne zaman gidecek oKv anne sütüyle doymayan bebek belirtilerini okuyor sesli sesli. Yarabbim yaresullallah
Bende de avent pompa var onunla deneyincr neredeyse hiç çıkmadı süt. Elimle sıkınca çıkıyordu oysa. Sonra arkadaşimda lansinoh vardı onu getirdi, çekim gücü daha iyi. En az 60 ml rahat çıkıyor şimdi. Makinayla alakalı olabilir mi?Kızlar bir şey soracağım size. Benim bebiş uyuyalı 1 saat oldu, bende süt sağayım dedim. Avent pompa var bende onu kullanıyorum. Sağdım max 30 ml süt çıkıyor az değil mi sizce? Elimle sıktığımda hala süt geliyor ama pompaya akmıyor 15 dk sonra.
Bugün muayeneye gittik bebeğimin kilosu boyu yolunda maşallah süphanallah ama sağınca bu kadar az süt gelmesi beni biraz üzdü doymuyor olsa kilo alamaz uyuyamaz diye de düşünüyorum. Normal mi sizce böyle az gelmesi yoksa bir şeyler mi yapmalıyım
Valla haftaya diyodu geçenlerde. Az önce 40 uçurmada 40 taş buluruz suyuna atarız dedi maalesefAy ne zaman gidecek o
Yok canım gri yerinden koyuyorum kenarlarını içine geçirşuorum kapağı kapattım mı oluyır birde büyük boy poşet koyuyorum zaten aşağı kadar değiyorYukarıdan nasıl sabitliyorsun? Doldukça düşmüyor mu asagiya
Aldım gümüşü şimdilik iyi gibi sürtünmeyi engellemesi iyi geldiTeşekkür ederim. Bence çok temkinli kullan alırsan da. Memelerin hiç hava almaması iyi bir şey değil tedavi de etmiyor.
Evet canım yazdıktan 2 sonra düştü senin dediğin gibiYani 18. günde düşmüş oldu.
35 günlüğüz gece uyumadığımız için gündüz bolca uyuyoruz. Hatta sabahtan öğlene kadar full uyuyor emmeyi falan uyur uyanık yapıyor. Tek memeyi emip geri uyuyor. Öğleden, ikindiden sonra başlıyor yine bizim mesaiBebisi 1 aylık olanlar gündüz kaç saat uyuyor sizin bebisler? Benimki bazen full uyuyor neredeyse hiç uyanık kalmıyor, normal mi? Bugün de öyle mesela gece uyumazsa diye bir korku aldı beni su an
Tek memeden doyuyo mudur sence? Benimki de tek meme emiyor. Diğerini sağdım geçen gün bugün vereyim dedim içmedi de bayadır sağmamıştım tadı mı değişti bilmiyorum35 günlüğüz gece uyumadığımız için gündüz bolca uyuyoruz. Hatta sabahtan öğlene kadar full uyuyor emmeyi falan uyur uyanık yapıyor. Tek memeyi emip geri uyuyor. Öğleden, ikindiden sonra başlıyor yine bizim mesai
Ya ilk zamanlar sütüm yoktu biliyorsun çok taktım kafaya bu emme mevzusunu, şu aralar biraz arttı galiba ben de daha rahatım. bebiş tatmin oluyor gibi görünüyor tek memede olsa, yani diğerini almak istemiyo, uyuyor. Ben de zorlamıyorum zaten saat saymadan ne zaman isterse meme veriyorum. Zaten en sevdiği memede uyumak o yüzden her dk emebilirTek memeden doyuyo mudur sence? Benimki de tek meme emiyor. Diğerini sağdım geçen gün bugün vereyim dedim içmedi de bayadır sağmamıştım tadı mı değişti bilmiyorum
Ben de 15 dk emsin falan diye uğraşmıyorum kendisi doyunca memeden itiyor kendini zaten, o yüzden bana doyuyodur gibi geliyor. Ama mama verince tabii şekerden ve sindirmesi zor olduğundan çat diye uyurken memeden çıkınca o kadar kolay uyumuyor. Uyumayınca da aç mı diyolar sinirlerim bozuldu iyiceYa ilk zamanlar sütüm yoktu biliyorsun çok taktım kafaya bu emme mevzusunu, şu aralar biraz arttı galiba ben de daha rahatım. bebiş tatmin oluyor gibi görünüyor tek memede olsa, yani diğerini almak istemiyo, uyuyor. Ben de zorlamıyorum zaten saat saymadan ne zaman isterse meme veriyorum. Zaten en sevdiği memede uyumak o yüzden her dk emebilir
Gece nasıl uyku düzeniniz?35 günlüğüz gece uyumadığımız için gündüz bolca uyuyoruz. Hatta sabahtan öğlene kadar full uyuyor emmeyi falan uyur uyanık yapıyor. Tek memeyi emip geri uyuyor. Öğleden, ikindiden sonra başlıyor yine bizim mesai
Gece çocuğa fazla uyaran verilmez ki, şu kv gitse hepimiz rahatlayacağız aslında djfkd maşallah doğru söylediği hiçbir şey yok. Benim kv dün hıçkırıyor diye su mu versek dedi, yok limon damlatalım da garanti olsun. Allahtan kple beraber misafir gibi gidip geliyor da tartışma çıkmıyor yoksa çok pis bozucamBebiş uyumadığında ne yapıyorsunuz? Yani oyalamak mı lazım uyutmaya çalışmak mı lazım? Benim kv (bıktınız biliyorum nskg) artık oynamak istiyo diyo niye gece oynatayım ki çocuğu
Gündüz oyaliyoruz konuşuyoruz, tummy time yaptirmaya çalışıyorum ama pek sevmedi. Gece uyumaya zorluyorum. Takip ettiğim uyku eğitmenleri gece ışığa çıkarmayın, konuşmayın emzirip uykuya döndürün hemen diyordu. O yüzden gece çok fazla dikkatini dağıtmadan emzirip uyutmaya çalışıyoruz.Bebiş uyumadığında ne yapıyorsunuz? Yani oyalamak mı lazım uyutmaya çalışmak mı lazım? Benim kv (bıktınız biliyorum nskg) artık oynamak istiyo diyo niye gece oynatayım ki çocuğu
Kalbini ferah tut canım. Bi aksilik olsa hissedersin zaten. Benim 35 günde öğrendiğim tek şey her çocuk şahsına münhasır. Okuduklarımız, kurallar işlemiyor. Yiyecekse yiyor, uyuyacaksa uyuyor.Ben de 15 dk emsin falan diye uğraşmıyorum kendisi doyunca memeden itiyor kendini zaten, o yüzden bana doyuyodur gibi geliyor. Ama mama verince tabii şekerden ve sindirmesi zor olduğundan çat diye uyurken memeden çıkınca o kadar kolay uyumuyor. Uyumayınca da aç mı diyolar sinirlerim bozuldu iyice
2 saati bulmadan kalkıyorduk emme gaz çıkarma yapıp geri uyuyorduk ama kaç gündür geceleri uyumuyorGece nasıl uyku düzeniniz?
Hadi ya çok zor bu şekilde olması. İnşallah düzeni oturtur ileride2 saati bulmadan kalkıyorduk emme gaz çıkarma yapıp geri uyuyorduk ama kaç gündür geceleri uyumuyorhiç uyumuyor. Uyutmaya çalışırken bi bakıyorum tekrar acıkmış tekrar gaz çıkar alt değiştir sabah oluyor
insallah hicbirsey cikmazBugün sağlık ocağından üçüncü topuk kanını vermemiz için aradılar, kistik fibrozis için değer yüksek çıkmış. Bu hastalığın asıl tanısı ter testi diye bir testle konuluyormus, doğrudan onu yaptıracağız. İlk duyunca çok ağladım ama burada aynı şeyleri yaşayıp hastalık çıkmayan insanlar okudum, o beni biraz rahatlattı, inşallah benim yavrumda da çıkmaz. Dualarınızı esirgemeyin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?