- 26 Şubat 2024
- 5.904
- 6.098
- 113
Reflü yatağını içine koyup yatırsan olmuyor mu? Bu beşiğe sığmıyor bizimki ama reflü ayarı var sıkıntı olmadı o yüzdenBeyim hasta şimdi bi düzelsin öyle deneyelim madem. Biri park yatağın ucuna koyun ayağı köşesine temas etsin demişti bi de onu denicem. Çok boş kalıyor bence ondan rahat edemiyor park yatakta
Benim reflü yatağı bi garip anam, geçen out'a atmıştım kız şey dedi seninki reflü değil tansiyon yatağı gibi dnfm ayakları yukarıda kafası aşağıda kalıyor ben anlamadım. Şu ayak desteğini aşağı kaydırdım yine kafası gömükReflü yatağını içine koyup yatırsan olmuyor mu? Bu beşiğe sığmıyor bizimki ama reflü ayarı var sıkıntı olmadı o yüzden
Park yatağa reflu yatağını koyup deneyebilirsin.Doğdugundan beri biz cekyatta reflu yataginda yatiyoruzBeyim hasta şimdi bi düzelsin öyle deneyelim madem. Biri park yatağın ucuna koyun ayağı köşesine temas etsin demişti bi de onu denicem. Çok boş kalıyor bence ondan rahat edemiyor park yatakta
Juno mu sizinkilerPark yatağa reflu yatağını koyup deneyebilirsin.Doğdugundan beri biz cekyatta reflu yataginda yatiyoruz
Benim doktorum çıkış kilosunu baz almistiKızlar bugün sağlık ocağında ilk kontrol vardı, topuktan kan alıp tarttılar ama tartı da dandikti çok güvenemedik. Güncel olarak kilo alıp almadığına bakmak için hastaneden çıktığı kiloyu mu baz alacağız doğum kilosunu mu? 11 günlük şu an
Djdkfjdkdk Juno tarzı reflü yataklarını seven kadar sevmeyen de var ya, gerçekten çocuk yamulmuş. Klasik bi reflü yatağıyla deneyebilirsin bence şansını seninle uyuması daha iyi olur, bende Umay Bebe’ninki var aşırı rahat bir de çanta gibi oluyor baya beğendik bizBenim reflü yatağı bi garip anam, geçen out'a atmıştım kız şey dedi seninki reflü değil tansiyon yatağı gibi dnfm ayakları yukarıda kafası aşağıda kalıyor ben anlamadım. Şu ayak desteğini aşağı kaydırdım yine kafası gömük
Eki Görüntüle 3528933
Kaçıncı gün doğum kilosuna ulaşması gerekiyormuş peki, 10 mu 15 mi biliyor musun?Benim doktorum çıkış kilosunu baz almisti
Kaçıncı gün ulaşması gerekiyor aceba doğum kilosuna? Seninki nasıl şu anBizde doğum kilosuna göre hesap yaptı doktor ama bence (ben kimim ki) hastaneden çıktığı kilo daha doğru. Ödemi falan gidiyodur o mekonyum bile başlı başına kilodur yani.
Kendi doktoruma göre 7 gündü ama 15 gün benim bildiğim.Kaçıncı gün doğum kilosuna ulaşması gerekiyormuş peki, 10 mu 15 mi biliyor musun?
13. Günde beklemişti bizde ama kontrol günü geçmesin diye 13.güne vermişti randevuyu, muhtemelen 15. Gündür o yüzdsnKaçıncı gün ulaşması gerekiyor aceba doğum kilosuna? Seninki nasıl şu an
Ya buna koyunca da ağlayıp sızlamıyor kendisi rahat gibi ama işte büzüşüyo içinde poşetin altında kalmış dürüm gibi. O çantalıya bakayım biDjdkfjdkdk Juno tarzı reflü yataklarını seven kadar sevmeyen de var ya, gerçekten çocuk yamulmuş. Klasik bi reflü yatağıyla deneyebilirsin bence şansını seninle uyuması daha iyi olur, bende Umay Bebe’ninki var aşırı rahat bir de çanta gibi oluyor baya beğendik biz
Bende yatal yuno yatağı aldım aynı şekilde canım ayakları yukarıda kalıyor bir de yatak azcık çöktü … kusmasını engelliyor o açıdan iyi.Benim reflü yatağı bi garip anam, geçen out'a atmıştım kız şey dedi seninki reflü değil tansiyon yatağı gibi dnfm ayakları yukarıda kafası aşağıda kalıyor ben anlamadım. Şu ayak desteğini aşağı kaydırdım yine kafası gömük
Eki Görüntüle 3528933
Ya ben de çöktü mü acaba dedim de çökecek kadar kullanmadım ki 1-2 kere geldiğinde üstüne koyduk duracak mı diye. Kılıfı çıkarıp alttan başka bi battaniyeyle desteklesem nasıl olur acabaBende yatal yuno yatağı aldım aynı şekilde canım ayakları yukarıda kalıyor bir de yatak azcık çöktü … kusmasını engelliyor o açıdan iyi.
Uzun esek oynayin bariBebiş uyumadığında ne yapıyorsunuz? Yani oyalamak mı lazım uyutmaya çalışmak mı lazım? Benim kv (bıktınız biliyorum nskg) artık oynamak istiyo diyo niye gece oynatayım ki çocuğu
18 günlük bebem de şoklarda daha kendisinin farkında değilken dkgkgUzun esek oynayin bariiyice kafayi yemis o haha
Canim benim gecmis olsun , hemencecik hersey yoluna girsin insallahBugün sağlık ocağından üçüncü topuk kanını vermemiz için aradılar, kistik fibrozis için değer yüksek çıkmış. Bu hastalığın asıl tanısı ter testi diye bir testle konuluyormus, doğrudan onu yaptıracağız. İlk duyunca çok ağladım ama burada aynı şeyleri yaşayıp hastalık çıkmayan insanlar okudum, o beni biraz rahatlattı, inşallah benim yavrumda da çıkmaz. Dualarınızı esirgemeyin kızlar
Bak begenmiyorsin bi de kp yi .Bizim amerikan mutfak ya yemek memek her şeyin içinde bebo, gece uykusunda yatak odasına alıyoruz sadece. Hava temizleyici aldı kp faydası oluyodur işalla
Bu bizde de var ama daha kurmadim ev deli evi gibi zaten . Her yerde bi alet var yarim yamalak kullanilanKızlar bizim çocuk kolik değilmiş bizden sıkılıyormuşoyuncağı kurdum eğleniyor
Bnimki de boyle. Ayak destegini kullanmiyorum ben sacma geldi .Ya ben de çöktü mü acaba dedim de çökecek kadar kullanmadım ki 1-2 kere geldiğinde üstüne koyduk duracak mı diye. Kılıfı çıkarıp alttan başka bi battaniyeyle desteklesem nasıl olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?