2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Aaa sevdi mi ne kadar uyanık kalıyor emdikten sonra bizimkisi uzun süre uyumuyor bazen 2 saatte 1 emmesi lazım ama geç uyuyunca tekrar emzirme saati geliyor öyle olunca ben 3 saate uzatıyorum bazen
Valla bazen ağlıyor durmuyor ona yatırınca susuyor galiba sancılarınada iyi geliyor sevdi bizimki bazen onda uykuya geçiyor

Ay gerçekten sinir bozuyor yaa bir şey falan sürdün mü kendi mi geçti. Bende 4 tane falan var şuan her gün çoğalıyor sanki.
Beze içeriden olduğu için ki umarım bezedir korktum kitle felan olmasından. Çıban zorda olsa geçti antibiyotik kullandım krem kullandım geçti. Antibiyotik kullanmam şart bu kadar çok varsa

Ay kız dur dur deme iltihap falan beni kapı dışarı eder adam shsjjs inşallah şak diye düşer bunun üstüne
Bizim ki dün değil ondan önceki gün düştü düşmeden ucunda iltihap gözüküyordu zaten. Dün de geçmeyince batikon koydum bugüne kurumuştu bizde fıtık durumu da var. Sende olmaz korkma olursa da direkt batikon birebir hemen kuruttu doktora gittim oda batikon yazıda birşey yapmadı

Aaa tmm canım not ettim
Çok geçmiş olsun size de

Yavrum ben ilk günden beri her alt actığımda kantaron yagı sürüyorum. Dün 6.günümüzdü düştü.

bebek hemsiresi geldi eve biraz once kilo almis minnos Ada dogum kilosunu gecmis, sariligi da yok sevindim. benim kesi yerimde iyi ama sadece sag kisimda 1cmlik kisim tam ust uste degilmis tam o yuzden iyilesmek 1 haftayi bulur dedi enfeksiyon olursa doktora gidicem

Ben hiç çocuğum kendi kendine bırakınca kaç saatte uyanıyor bilmiyorum ya birkaç gün daha böyle 1-1,5 saatte bir uyandırmaya devam edeceğiz sonra inşallah huzurlu uzun uykuları olur

Sütüm var canım ya az önce sağdım yine baya çıkıyor ama yaramıyor mu anlamadım, yine almazsa emzirme danışmanına yönlendiricem dedi
Bizim kız 9 günlük oldu, meğer benim sütüm yokmuş yeni gelmiş çocuk yeni doymaya başladı. Hem sezaryen hem stres ağrılar sızılar derken emerken yaşadığımız stresleri çocuklara yansıtıyoruz sanırım diye düşündüm bende.. sabret çiçeğim bence güzelce emecek. Elinle memeni sıkıp ilk başta süt gelince dudağına değdirmeyi falan denedin mi?

Neler denemedim

Ben bi iki kere uykuya kalınca tecrübe ettim üç saatte yakın uyanıyor en kötü.
ben uyandirmiyorum daha cok kendi surecine biraktim bugun eve gelen bebek hemsiresine de dedim emzirme sikligim tamamen bebegin talebine dayali talep ettikce meme veriyorum saat tutmuyorum, uyumak istedikce uykuda tutuyorum hem ben hem o dinleniyor ben boyle cozum buldum kendimce stressiz ilerliyorum dedim o da en guzeli zaten annenin kendi belirlemesi dedi, sariligi yok kilo almasi da iyi kendi surecine gore ilerle dedi. sarilik flaan olsaymis 4 saati gecirmemek gerekliymis. zaten gecmiyordur ama gece gecti diyelim saat kurup uyandirmadim hic

Sütüm var canım ya az önce sağdım yine baya çıkıyor ama yaramıyor mu anlamadım, yine almazsa emzirme danışmanına yönlendiricem dedi
yariyordur kuzum bazen oluyor eger mama veriyorsan azcik damlat memene onun kokusuyla emmeye baslar belki.. ya da onden azcik mama verirsin cekersin memeni verirsin. mama hic vermiyorsan biraz memede uyut benimki bazen yaliyor diliyle bakiyor kafasini itiyo falan sonradan aliyor memeyi

Emzik kullananlar emziği bebeğe ne zaman veriyorsunuz acaba benim de yedi çeşit emzik denemesinden sonra bi emziği hafiften tutmaya başladı gibi ama ne zaman vermeliyim tam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…