En iyisini yapmışsın. Bizde sarılık var ve etraf çok etkiliyor üstüme çok geldiler psikolojik baskı çok yaptılar zayıf aç şöyle böyle yine de onları dinlemedim emzirdim sütüm arttı çok şükür kilosu da iyi ama yine de akışına bırakmak istemedim en azından iki aylık olana kadar sonra seyreltirim dedimben uyandirmiyorum daha cok kendi surecine biraktim bugun eve gelen bebek hemsiresine de dedim emzirme sikligim tamamen bebegin talebine dayali talep ettikce meme veriyorum saat tutmuyorum, uyumak istedikce uykuda tutuyorum hem ben hem o dinleniyor ben boyle cozum buldum kendimce stressiz ilerliyorum dedim o da en guzeli zaten annenin kendi belirlemesi dedi, sariligi yok kilo almasi da iyi kendi surecine gore ilerle dedi. sarilik flaan olsaymis 4 saati gecirmemek gerekliymis. zaten gecmiyordur ama gece gecti diyelim saat kurup uyandirmadim hic
Bugün 16 günlük oldu. Sarılığı atlattı. Kilo alımı da düzeldi. Ben de artık uyandırmıyorum. Uyanık kalırsa daha çabuk acıkıyor 1-2 saatte bir emzirdiğim de oluyor ama uyuyunca 4 saati geçiyor bazen. Bazen yarım saat bazen 1 saat emiyor. Burada çoğunluk milim cc vs konuşuyor ben hiç bilmiyorum kaç ml yediğini. Yanlış mı yapıyorum diye düşünüyordum. Böyle okuyunca rahatladım açıkcası.ben uyandirmiyorum daha cok kendi surecine biraktim bugun eve gelen bebek hemsiresine de dedim emzirme sikligim tamamen bebegin talebine dayali talep ettikce meme veriyorum saat tutmuyorum, uyumak istedikce uykuda tutuyorum hem ben hem o dinleniyor ben boyle cozum buldum kendimce stressiz ilerliyorum dedim o da en guzeli zaten annenin kendi belirlemesi dedi, sariligi yok kilo almasi da iyi kendi surecine gore ilerle dedi. sarilik flaan olsaymis 4 saati gecirmemek gerekliymis. zaten gecmiyordur ama gece gecti diyelim saat kurup uyandirmadim hic
Valla 1 2 kere bizde resmen ölü gibi uyuduk kalmadı değil bebişkoda uyudu 17 gün de artık takatim kalmadı uykusuzluğa yani 1 2 kere bizde emzirmeyi uzun tuttuk herkes yok 1 2 saatte bir uyandır emzir aç kalmasın diye yorum yaptığı için uyanınca çocuk aç kaldı diye vicdan azabı çektim resmen ama uyandırınca geri dalmıyor memeyi kendi bırakıp derin uyuyor kimse yoksa gündüz uyandırıyorum ama gece biraz dokunmuyorum bendeben uyandirmiyorum daha cok kendi surecine biraktim bugun eve gelen bebek hemsiresine de dedim emzirme sikligim tamamen bebegin talebine dayali talep ettikce meme veriyorum saat tutmuyorum, uyumak istedikce uykuda tutuyorum hem ben hem o dinleniyor ben boyle cozum buldum kendimce stressiz ilerliyorum dedim o da en guzeli zaten annenin kendi belirlemesi dedi, sariligi yok kilo almasi da iyi kendi surecine gore ilerle dedi. sarilik flaan olsaymis 4 saati gecirmemek gerekliymis. zaten gecmiyordur ama gece gecti diyelim saat kurup uyandirmadim hic
Bizimki 2,5 saati geçirince ufaktan sararmaya başlıyor malesef çok kısa süreli uyuyup uyanıyoruz biz . Maşallah siz ne şanslısınızben uyandirmiyorum daha cok kendi surecine biraktim bugun eve gelen bebek hemsiresine de dedim emzirme sikligim tamamen bebegin talebine dayali talep ettikce meme veriyorum saat tutmuyorum, uyumak istedikce uykuda tutuyorum hem ben hem o dinleniyor ben boyle cozum buldum kendimce stressiz ilerliyorum dedim o da en guzeli zaten annenin kendi belirlemesi dedi, sariligi yok kilo almasi da iyi kendi surecine gore ilerle dedi. sarilik flaan olsaymis 4 saati gecirmemek gerekliymis. zaten gecmiyordur ama gece gecti diyelim saat kurup uyandirmadim hic
Soğuk kompres bebeğim. Beyaz lahanayı buzluğa koy memene koy sonra. Ya da bu kompres yapabilmek için olan malzemeler var ben ondan almıştım onu kullanmıştım. Sağmadan önce muhakkak 5 dk kadar masaj yapEveeet anneler
Eve geldik ağrı derdim olacak derken
meme derdine düştüm. Memelerim şişti ve sertleşti ve sütüm var deniyordu ama şuan sağıyorum tırnak kadar birşey geliyor. Şişlik sertlik için ne yapıyoruz, bana bi deyiverin. Mastit olmuyorumdur demi. Duş aldım. Tarak ile biraz fırçaladım
Göbek bağına mı sürdün kantaron yağını canım? Kuru tutmamız gerekmiyor muydu?Yavrum ben ilk günden beri her alt actığımda kantaron yagı sürüyorum. Dün 6.günümüzdü düştü.
Kız az önce yaptım bu dediğini kv’m tavsiye etmişti demek başka bilenler de varmışSoğuk kompres bebeğim. Beyaz lahanayı buzluğa koy memene koy sonra. Ya da bu kompres yapabilmek için olan malzemeler var ben ondan almıştım onu kullanmıştım. Sağmadan önce muhakkak 5 dk kadar masaj yap
kız bu nee el kadar bebe beni maymun etti. her bez açmada kıyamet kopuyor. bu belki benim karadeniz damarımdan almamıştır diyordum yaHosgeldin klube
Bugün bizimki de uykuya direniyor nazar ettim çocuma.Yok yine emmiyor
Ben tüm tuşlara basıyorum ama nafile. Sırtım pert, memeler pertEveeet anneler
Eve geldik ağrı derdim olacak derken
meme derdine düştüm. Memelerim şişti ve sertleşti ve sütüm var deniyordu ama şuan sağıyorum tırnak kadar birşey geliyor. Şişlik sertlik için ne yapıyoruz, bana bi deyiverin. Mastit olmuyorumdur demi. Duş aldım. Tarak ile biraz fırçaladım
Of aynı şeyi yaşıyorum ya ne berbat bisey bu her aksamüstü aynı hüzün ve bisey olacakmış hissi ,ağlamalar..akşamları özellikle akşam yemeğinde üzerime inanılmaz bir hüzün çöküyor, gözlerim doluyor sofrada. sebepsiz. lohusa depresyonu böyle bişey mi
Kantaron yağı beslemiyor zaten yaraları kurutuyor. Direk gobek bagina surdum bezini bagladım o kadar.Göbek bağına mı sürdün kantaron yağını canım? Kuru tutmamız gerekmiyor muydu?
Bebiş seni görmüşken tabloya senin kuzunun bilgilerini ekleyemedim yazdıysan da ben görmedim. Doğum tarihi, doğum haftası, boy kilo isim. Belirtirsen ekleyelimOf aynı şeyi yaşıyorum ya ne berbat bisey bu her aksamüstü aynı hüzün ve bisey olacakmış hissi ,ağlamalar..
Ya offf eşim asla sürdürmez anlasa olay olur yani. Her şeye karışıyor. Öğrenmiş bir chat gpt ona göre bebek büyütüyoruzKantaron yağı beslemiyor zaten yaraları kurutuyor. Direk gobek bagina surdum bezini bagladım o kadar.
Biz bütün cocuklara sürduk hepsi max 7 gün sürdü düsmesi valla.Ya offf eşim asla sürdürmez anlasa olay olur yani. Her şeye karışıyor. Öğrenmiş bir chat gpt ona göre bebek büyütüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?