2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
En iyisini yapmışsın. Bizde sarılık var ve etraf çok etkiliyor üstüme çok geldiler psikolojik baskı çok yaptılar zayıf aç şöyle böyle yine de onları dinlemedim emzirdim sütüm arttı çok şükür kilosu da iyi ama yine de akışına bırakmak istemedim en azından iki aylık olana kadar sonra seyreltirim dedim

Hanımlar edevlette işgöremezlik ödemesinde ne yazıyor sizde? Bende 5800 TL yazıyor niye öyle anlamadım

Bugün 16 günlük oldu. Sarılığı atlattı. Kilo alımı da düzeldi. Ben de artık uyandırmıyorum. Uyanık kalırsa daha çabuk acıkıyor 1-2 saatte bir emzirdiğim de oluyor ama uyuyunca 4 saati geçiyor bazen. Bazen yarım saat bazen 1 saat emiyor. Burada çoğunluk milim cc vs konuşuyor ben hiç bilmiyorum kaç ml yediğini. Yanlış mı yapıyorum diye düşünüyordum. Böyle okuyunca rahatladım açıkcası.

Canim anneler. Reglime 4 gun var. Gecen ay kimyasal gecirdim yumurta catlamasindan 15 gun sonra ogrenmistim gebelimi. Ve catlamanin 6-7. Gunun ciddi bir kasik agrisi yasamistim. Bu ay icin tekrar degerlendirdik. Catlamadan sonraki 9.gundeyim bu kez de sol tarafimda bir agri baski var. Bu soldan belimi popoma hatta bacagima kadar vuruyor. Regl olucam saniyorum. Acaba bu belirtiler gebelik belirisi mi regl mi? Deneyimli oldugunuz icin bi gruba yazip sormak istedim

Bugün bende kontrole gittim ve sancılarım çıktı zaten yaklaşmış olduğunu anlıyordum birazcık yürüsem kramp ağrı değişik şeyler oluyor kasıklarımda benim haftaya gün verecek gibiyim sana dedi nst sonucuna bakarken. 25 Aralık için gün verdi bakalım zamanini beklesin inşallah biraz stres oldum daha önce sezeryan yaşamış olsam da direk haftaya deyince strese girdim

Eveeet anneler
Eve geldik ağrı derdim olacak derken
meme derdine düştüm. Memelerim şişti ve sertleşti ve sütüm var deniyordu ama şuan sağıyorum tırnak kadar birşey geliyor. Şişlik sertlik için ne yapıyoruz, bana bi deyiverin. Mastit olmuyorumdur demi. Duş aldım. Tarak ile biraz fırçaladım

Valla 1 2 kere bizde resmen ölü gibi uyuduk kalmadı değil bebişkoda uyudu 17 gün de artık takatim kalmadı uykusuzluğa yani 1 2 kere bizde emzirmeyi uzun tuttuk herkes yok 1 2 saatte bir uyandır emzir aç kalmasın diye yorum yaptığı için uyanınca çocuk aç kaldı diye vicdan azabı çektim resmen ama uyandırınca geri dalmıyor memeyi kendi bırakıp derin uyuyor kimse yoksa gündüz uyandırıyorum ama gece biraz dokunmuyorum bende

Bizimki 2,5 saati geçirince ufaktan sararmaya başlıyor malesef çok kısa süreli uyuyup uyanıyoruz biz . Maşallah siz ne şanslısınız

Soğuk kompres bebeğim. Beyaz lahanayı buzluğa koy memene koy sonra. Ya da bu kompres yapabilmek için olan malzemeler var ben ondan almıştım onu kullanmıştım. Sağmadan önce muhakkak 5 dk kadar masaj yap

Soğuk kompres bebeğim. Beyaz lahanayı buzluğa koy memene koy sonra. Ya da bu kompres yapabilmek için olan malzemeler var ben ondan almıştım onu kullanmıştım. Sağmadan önce muhakkak 5 dk kadar masaj yap
Kız az önce yaptım bu dediğini kv’m tavsiye etmişti demek başka bilenler de varmış

Ben tüm tuşlara basıyorum ama nafile. Sırtım pert, memeler pert

Of aynı şeyi yaşıyorum ya ne berbat bisey bu her aksamüstü aynı hüzün ve bisey olacakmış hissi ,ağlamalar..
Bebiş seni görmüşken tabloya senin kuzunun bilgilerini ekleyemedim yazdıysan da ben görmedim. Doğum tarihi, doğum haftası, boy kilo isim. Belirtirsen ekleyelim

Kantaron yağı beslemiyor zaten yaraları kurutuyor. Direk gobek bagina surdum bezini bagladım o kadar.
Ya offf eşim asla sürdürmez anlasa olay olur yani. Her şeye karışıyor. Öğrenmiş bir chat gpt ona göre bebek büyütüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…