- 2 Kasım 2023
- 422
- 260
- 23
- 35
Yazayım canım. 02/12/24 38+3 isim DURU 47 cm 2970 grBebiş seni görmüşken tabloya senin kuzunun bilgilerini ekleyemedim yazdıysan da ben görmedim. Doğum tarihi, doğum haftası, boy kilo isim. Belirtirsen ekleyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazayım canım. 02/12/24 38+3 isim DURU 47 cm 2970 grBebiş seni görmüşken tabloya senin kuzunun bilgilerini ekleyemedim yazdıysan da ben görmedim. Doğum tarihi, doğum haftası, boy kilo isim. Belirtirsen ekleyelim
Ben de yaşadım çook kötüydü. 12-13 günden sonra azaldı. Zaman zaman yokluyor. Bir de şey var yabancılaşma sanki ev benim değil hayat benim hayatım değil falan. Kayınvalidemler bizde ev işi de yapmıyordum hiç sadece bebekle ilgileniyordum. Hani bir sorunum da yok onlarla ama bu durumdan onları sorumlu tuttum sanki onlar gidince ben evle ilgilenince düzelirim diye düşündüm. Eşim de çalışmaya başladı o yokken aşırı yalnız hissediyordum. Şu an azaldı bu his bir de yemek falan yapmaya başladım o da iyi geldi.Of aynı şeyi yaşıyorum ya ne berbat bisey bu her aksamüstü aynı hüzün ve bisey olacakmış hissi ,ağlamalar..
outoffit aaa kız benimde 3 gündür basım agriyo gunde 4 kez parol içtim valla dolunay felanmi varkuzu benim başım da fenaydı iki gündür. panadol yazdı doktorum iyi geldi bana. süte de karışmıyormuş. günde 3 tane içebilirsin dedi. @edahandro doktorunuza sorup deneyin isterseniz.
Normal.canim 5 günden fazlası sıkıntı merak etme toplu yapar oKızlar bebiş dünden beri kaka yapmıyor gaz çıkarıyor ama bakıyorum kaka yok normal mi ne zamana kadar yapmazsa sıkıntı olur
Yaptı bugün şükür baya batırdı analık delilik gerçekten her şeyi sıkıntı ediyorum kendi kendime dert üretiyorum bugün oturdum netten kalça çıkıklığı olursa nasıl anlarız diye araştırma yapıyorum işte orda yazılanlara göre bebeğin bacağı bakıyorum falan sonra dedim of ben ne yapıyorum anlasam ne olacak her türlü çekilcek o ultrason zaten her gün bir dert ediniyorum kendime evhamlılık onlineoutoffit aaa kız benimde 3 gündür basım agriyo gunde 4 kez parol içtim valla dolunay felanmi var
Normal.canim 5 günden fazlası sıkıntı merak etme toplu yapar o
yok zaten stres daha olumsuz etkiliyor sureci. ben eger sabaha yakin uykum cok agirsa anneme demistik mama verebilirsin uyanirsa diye onun disinda emziriyorim ml hesabi yapmiyorum istedigi kadar emiyor gece bir kez mama veriyor annem ama o da hesap yapmamis cok az hala hastanenin verdigi minik siseler var onun yarisini bile icemiyor.Bugün 16 günlük oldu. Sarılığı atlattı. Kilo alımı da düzeldi. Ben de artık uyandırmıyorum. Uyanık kalırsa daha çabuk acıkıyor 1-2 saatte bir emzirdiğim de oluyor ama uyuyunca 4 saati geçiyor bazen. Bazen yarım saat bazen 1 saat emiyor. Burada çoğunluk milim cc vs konuşuyor ben hiç bilmiyorum kaç ml yediğini. Yanlış mı yapıyorum diye düşünüyordum. Böyle okuyunca rahatladım açıkcası.
Benim de sürekli ağlayasım var kimseyle geçinesim yok. Bilmiyorum belki normalde tepki vermeyeceğim seyler konusunda olay çıkarıyorum. Az önce dışarı giderken yanımızda ılık su bulunsun diye termos bakalım dedik. Ben 350 ml stanley istedim. Eşim başka markalara da bi bakalım olmazsa dedi. Daha ben 3. cümleyi söylemeden kvdem çok sıcak olmasına gerek yok alt tarafı 2-3 saat dışarda kalıyorsunuz dedi. Bana yine geldiler. Ben termos falan bakmıyorum siz karar verin dedim. Yine yarım saat ağlama krizi. Sonra dedi kusura bakma kullanacak olan sensin.akşamları özellikle akşam yemeğinde üzerime inanılmaz bir hüzün çöküyor, gözlerim doluyor sofrada. sebepsiz. lohusa depresyonu böyle bişey mi
Merhaba olacağı varsa belirtisiz de oluyor. Dua et akışına bırak inşallah nasip olur sana çünkü ben bi kere çatlatma iğnesi kullandım baya ağrı yaşadım tutmadı. Aşılama yaptım fazla ağrı belirti yoktu ama tuttu bebeğim doğdu bile bu ay. Yani belirtilere takılarak kendini sıkıntıya koyma dua et Allaha bırak. Benim aşılama zamanı tek belirtim sağ Yumurtada dolgunluk hissiydi sadeceCanim anneler. Reglime 4 gun var. Gecen ay kimyasal gecirdim yumurta catlamasindan 15 gun sonra ogrenmistim gebelimi. Ve catlamanin 6-7. Gunun ciddi bir kasik agrisi yasamistim. Bu ay icin tekrar degerlendirdik. Catlamadan sonraki 9.gundeyim bu kez de sol tarafimda bir agri baski var. Bu soldan belimi popoma hatta bacagima kadar vuruyor. Regl olucam saniyorum. Acaba bu belirtiler gebelik belirisi mi regl mi? Deneyimli oldugunuz icin bi gruba yazip sormak istedim
Ay bilmiyorum ki kız fenalardayım yani baş ağrısı meme ağrısı sırt ağrısı derkenoutoffit aaa kız benimde 3 gündür basım agriyo gunde 4 kez parol içtim valla dolunay felanmi var
Normal.canim 5 günden fazlası sıkıntı merak etme toplu yapar o
Açık açık fikir istemediğini, karışmamalarını söylesen hallolmaz mı ki? Aranız iyi anladığım kadarıyla art niyetli de değiller. O bunalma hissinden çok çekiniyorum ben de, o yüzden tembihledim hep bakalım ne kadar yapabilirlerse artık. Ben sormadan bir şey söylemeyin alınıyorum rahatsız oluyorum sizi de kırmak istemiyorum vs desen?Benim de sürekli ağlayasım var kimseyle geçinesim yok. Bilmiyorum belki normalde tepki vermeyeceğim seyler konusunda olay çıkarıyorum. Az önce dışarı giderken yanımızda ılık su bulunsun diye termos bakalım dedik. Ben 350 ml stanley istedim. Eşim başka markalara da bi bakalım olmazsa dedi. Daha ben 3. cümleyi söylemeden kvdem çok sıcak olmasına gerek yok alt tarafı 2-3 saat dışarda kalıyorsunuz dedi. Bana yine geldiler. Ben termos falan bakmıyorum siz karar verin dedim. Yine yarım saat ağlama krizi. Sonra dedi kusura bakma kullanacak olan sensin.
Günde 50 kere falan ne yapmam gerektiğini söylemelerinden tek başına kalamamaktan her seyden sıkıldım. Annem ayrı,kvdem ayrı,eşim ayrı ağlayınca elleri ayaklarına dolaşıyor. Başka koşullarda olsa baş edebilirim ağlamadan ama lohusalıkta olmuyor. Sütüm gidecek diye de korkuyorum napcağımı şaştım valla.
Konuştum geçen gün bugün tekrar konuştum ben artık faydası olacağı konusunda ümidi kestim. Eşim de diyor ben de ilk kez bebek sahibi oluyorum şaşkınım oyle düşün. Lohusa babayîm dedi. Ben de dedim abi evdeki kedi bile benden lohusa ben anlamadımAçık açık fikir istemediğini, karışmamalarını söylesen hallolmaz mı ki? Aranız iyi anladığım kadarıyla art niyetli de değiller. O bunalma hissinden çok çekiniyorum ben de, o yüzden tembihledim hep bakalım ne kadar yapabilirlerse artık. Ben sormadan bir şey söylemeyin alınıyorum rahatsız oluyorum sizi de kırmak istemiyorum vs desen?
Sıkma canını yavrum son haftalara geldin mercan bi şekilde doğacak benim merco doğmadan iki hafta önce boynuna 2 tur kordon dolandığını öğrendim öyle bi stres yaptım ki bişey olmadı çok şükür ama stres yapmakta haklısın ister istemez takıyor insan ama bi şekilde doğacak buna odaklan bak benim mercom doğdu ama küveze girdi 3 gündür yoğun bakımda bekliyoruz yani oluruna bırak yapacak bişey yok kuzum son haftalarının tadını çıkarBugün kendimi o kadar kötü ve yalnız hissediyorum ki anlatamam. Bu plesenta previa olayı çok canımı sıktı son dakika, 32.haftadan sonra başına gelen bri olmadığı için konuşup fikir alabileceğim hiç kimse yok, tüm gün forumlarda googleda dolaşıp duruyorum. 36-37.haftadan sonra kanama ihtimali çok yüksekmiş, sezaryen öneriyorlar bir sürü makale okudum. Doktorum 39a kadar bekleyelim dedi. Gerçekten ne alaka hiç anlamıyorum. Sezaryene takıldığımdan değil ama hormonlardan mıdır nedir son dakikada böyle bir şey çıktığı için diken üstündeyim. Plesenta aşağıda olduğu için hem bebek hem plesenta baskı yapıyor vajinama, çok canım yanıyor. Sanki idrar torbam da sıkışmış gibi afedersiniz tazyikli yapamıyorum idrarı, sürekli çiş yapıyorum ama rahatlayamıyorum. Previanın da türleri varmış, bazısı kısmen kapatıyormuş bazısı tamamen kapatıyormuş doğum kanalını, hangisi benimki hiç soramadım o an şaşkınlıktan. Cuma günü bir doktora daha gideceğim tıp merkezinde yakınlarda bir doktor vardı fikir alayım dedim. Diken üstündeyim sürekli ağlayasım var, 39a kadar beklemek istemiyorum haftaya 38 olacağım, salı günü muayenem var söyleyeceğim doktora mümkünse bu hafta sezaryen olmak istiyorum diye. İçim sıkılıyor.
O zaman minimum iletişimde olman iyi olur bence, odandan çıkma mecbur olmadıkça vs. Gerçi benim yatak odası da f tipi cezaevi mübarek, aynı şey başıma gelse içim daralır orda iyice kötülerim. En azından konuşabileceğin insanlar öyle düşün, bir de niye hem kv hem annen kalıyor ya yok mu birinin kalma ihtimali?Konuştum geçen gün bugün tekrar konuştum ben artık faydası olacağı konusunda ümidi kestim. Eşim de diyor ben de ilk kez bebek sahibi oluyorum şaşkınım oyle düşün. Lohusa babayîm dedi. Ben de dedim abi evdeki kedi bile benden lohusa ben anlamadım
Haklısın, benim içim hamile kalmak bile mucizeyken şu an doğum şeklini konuşuyorum bazen nankörlük gibi geliyor ama elimde değil rahat olamıyorum. Son haftalarda da hormonlar tavan yapıyor galiba. Bu mercolar 9 ay rahat durdu durdu gelmelerine şafak sayarken son dakika golü attılar bize, karakterleri hakkında da fikrimiz oldu bok kafalar ya sen nasılsın evine geçtin mi? Sezaryen nasıldı?Sıkma canını yavrum son haftalara geldin mercan bi şekilde doğacak benim merco doğmadan iki hafta önce boynuna 2 tur kordon dolandığını öğrendim öyle bi stres yaptım ki bişey olmadı çok şükür ama stres yapmakta haklısın ister istemez takıyor insan ama bi şekilde doğacak buna odaklan bak benim mercom doğdu ama küveze girdi 3 gündür yoğun bakımda bekliyoruz yani oluruna bırak yapacak bişey yok kuzum son haftalarının tadını çıkar
Mama bayağı kurtarıcı ya. Ben mama almadım hiç doktoru hep anne sütü yeter dedi. Ama bu ara düşünüyorum yetiyor mu diye. Özellikle gece uykusuna geçişte sürekli emmek istiyor bir saat emziriyorum uykuya geçiyor ama gaz, kaka, bez değişimi uyutmaya çalışmaktı derken aradan bir saat geçiyor tekrar acıkıyor. Tekrar emziriyorum yine kısa emmiyor yarım saat en az sonra yine aynı süreç yine meme derken böyle bir döngüdeyim. Derin uykuya geçmesi 2-3 saati geçiyor. Uyudu mu güzel uyuyor aslında. Ama gece sıkıntı gün içinde daha güzel uyuyor. Dün 11 de geçtim odaya 3e kadar bu döngüdeydim bugün 10 civarı geçtim emzirdim gaz çıkardık uyumadı tekrar durmadı emzirdim sonra bir daha emzirdim derken yeni uyudu işte. Sanırım doymuyor ya. Ama gündüz böyle yapmıyor. Doymasa gündüz de yapması gerek değil mi?yok zaten stres daha olumsuz etkiliyor sureci. ben eger sabaha yakin uykum cok agirsa anneme demistik mama verebilirsin uyanirsa diye onun disinda emziriyorim ml hesabi yapmiyorum istedigi kadar emiyor gece bir kez mama veriyor annem ama o da hesap yapmamis cok az hala hastanenin verdigi minik siseler var onun yarisini bile icemiyor.
gun ici sık emiyor oyle uzun uykusu yok zTen ama diyelim ki soyle 2 saat kesintisiz uyudu cok iyi oluyor benim icinde. gece de cok ihtiyacim var ozellikle sabaha dogru agir uykum oluyor sadece o zaman mama ver demistim anneme beni uyandirma diye, o da horluyosun zaten mumkun degil uyandirmak dedi
esimle buyuk oglumda baska odada yatiyorlar simdilik onlari gece surece dahil etmedim cocuk uyanmasin babasiyla uyusun diye
Maşallah canım geçmiş olsunKızlar ben çıktım, 8.55 gibi doğum oldu. Gayet rahattım, hiçbir acı sızı hissetmedim. Bebiş gerçek bir tospikmiş, iyi ki sezaryen oldum dedim. 4440 gram 54 cm doğdu, 38+1’de doğmuş oldu
Seninki suprizin de suprizi oldu gerçektengeçmiş olsun canım sağlıkla büyütSürpriiiiiiizz!!!! Doğurdum çok şükür bebek de ben de iyiyiz, detayları yazarım
Çok şükür canım sende kurtardın ağrılarda geçer herşey geçerBen de bebişime kavuştum biraz stresli bişeymiş bu. Ağrım da direk başladı. Çok şükür iyiyiz
40+3 3350 kg 51cm doğduk 16.51 doğım saatimiz
Meme ağrına evde sıcak su torbası varsa onu koy süt damarin tikanmistir 3 gündür bende urastim açıldı sonundaAy bilmiyorum ki kız fenalardayım yani baş ağrısı meme ağrısı sırt ağrısı derken
Annem erken doğum riski sebebi ile 8.aydan beri bizde. Bebo doğunca asla gittmezdi.Kvdem de yanımizda olmak istedi ama boyle giderse adrese teslim olacaklar 1 haftaya. Yılbasına kadar sabır bakalım şimdilikO zaman minimum iletişimde olman iyi olur bence, odandan çıkma mecbur olmadıkça vs. Gerçi benim yatak odası da f tipi cezaevi mübarek, aynı şey başıma gelse içim daralır orda iyice kötülerim. En azından konuşabileceğin insanlar öyle düşün, bir de niye hem kv hem annen kalıyor ya yok mu birinin kalma ihtimali?