• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Orangegreysky Orangegreysky evde durumlar nasıl canım? Düzelttiniz mi arayı kv ile? Gönül alma girişiminde bulundu mu?
Yoook yav, ne gönül alması allasen :)) ara beni altı alınacağı zaman -tamam. Yemek ye sütün gelsin -tamam. Bebeğin deterjanı bu muydu? -evet modunda gidiyoruz.

Amin inşallah canım 🙏 Ben de duşa girip sıcak suyun altında durmayı bir düşünüyorum :KK43:
Canım bana doktor minoset plus vermişti ağrım olduğunda onu içiyorum ben seninle aynı şeyleri yaşıyoruz resmen bende o günlerde baş ağrısı mücadelesi veriyordım ve parol işe yaramıyor demiştim minoset plusda aynı zamanda kafein olduğu için galiba iyi geliyor ek olarak kahve ve bitter çikolatada iyi geliyor

Yoook yav, ne gönül alması allasen :)) ara beni altı alınacağı zaman -tamam. Yemek ye sütün gelsin -tamam. Bebeğin deterjanı bu muydu? -evet modunda gidiyoruz.
Ay valla daral geldi yemin ederim beddualarının tümünü hakkediyor kv kusura bakma geçen durup senin yaşadığının aynısını yaşayacak dert ver ona Allahım dedim düşün öyle kinlendim kadına

Ben de eczaneden alacağım bunları, daha pahalı evet ama güvenilir en azından risk almak istemiyorum. O takviye genelde işe yarıyormuş
Lacmix diye bir takviye var bir de dogum sonrası ben de onu cok begendim solgardansa onu tavsiye ederim. Bnm sütler iyice cosunca bıraktım içmeyi hatta🙃

Bu bence en iyisi en az sekilde muhatap olarak gün doldurmak eger gitmiyorsa evine. Her türlü kullan etinden sütünden faydalan madem kuzum

Canım bana doktor minoset plus vermişti ağrım olduğunda onu içiyorum ben seninle aynı şeyleri yaşıyoruz resmen bende o günlerde baş ağrısı mücadelesi veriyordım ve parol işe yaramıyor demiştim minoset plusda aynı zamanda kafein olduğu için galiba iyi geliyor ek olarak kahve ve bitter çikolatada iyi geliyor
Ben az önce bir şeyler yedim 2 parol beraber içtim canım duşa gireceğim az sonra geçmezse öğleden sonra da minosetle denerim inşallah geçer 🙏 Kahve ve bitter çikolatayı da seve seve denerim 🤩

Sağol kuzum çok sağol, ekran görüntüsü aldım yazdıklarını. Şuan biraz kaygılıyım eve geçmek için. İyi geldi
Tebrik ederim canım güzel günlerde büyüsün bebişin inş. Benim doktorum ilaç yanlısı bir doktor değil normalde ama o bile dolorex alabilirsin dedi sabah akşam.bence hiç kendine zulmetme cok agrımasını da bekleme parol bir işe yaramıyor. Eve gecince 2-3 gün dolorex içebilirsin. Sonra zaten gerek kalmıyor

Kuzum sen bence biraz toparlanıp kendi kendine bakabilir hale geldiğinde kv’yi 3 teşekkürle uğurlayın. İlişkiler daha da gerginleşmeden. Hiçbir şeyden de korkma bebek bakımı konusunda. Kendin daha iyi bakarsın, en azından daha doğru bakarsın. Şöyle bir 15 günlük falan olduğunda bence konuş eşinle. Yoksa kırkına kadar kalır falan yanınızda belki daha uzun, evin de enerjisi hep negatif kalır.

Tebrik ederim canım güzel günlerde büyüsün bebişin inş. Benim doktorum ilaç yanlısı bir doktor değil normalde ama o bile dolorex alabilirsin dedi sabah akşam.bence hiç kendine zulmetme cok agrımasını da bekleme parol bir işe yaramıyor. Eve gecince 2-3 gün dolorex içebilirsin. Sonra zaten gerek kalmıyor
Sağol kuzucum bunu da ekran Görüntüsü aldım

kizlar bebekler yataginda uyuyormu benimki koyar koymaz uyanip tekrar kucak istiyor. bir tek babjorn ana kucaginda birsz daha iyi gunduz hep orda yatti. gece yatagina koyuyorum emzirip ama ne mumkun hic yatasi yok orda
Annem alistirdi onu bi guzel muslinle paket ediyo uyutuyoruz yatiriyoruz ha hemen aciliyo gozler beni istiyo ama bi sekilde 2-3 saat uyuyor yataginda . Bu arada sevi bebenin yarim kundagini aldim muslinle bas edemedim mutlaka cikartiyo kollari . Rahat ettim durum gibi sariyorum ayaklari haric kipirdayamiyor🤣

Ay valla daral geldi yemin ederim beddualarının tümünü hakkediyor kv kusura bakma geçen durup senin yaşadığının aynısını yaşayacak dert ver ona Allahım dedim düşün öyle kinlendim kadına
Annemin yokluğunu fırsat bildi, rabbim çıkarır acısını ben inanıyorum bu zamana kadar hep öyle gördüm bu da öyle olacak eminim
Bu bence en iyisi en az sekilde muhatap olarak gün doldurmak eger gitmiyorsa evine. Her türlü kullan etinden sütünden faydalan madem kuzum
Aynen öyle yapıyorum yapcak bişi yok
Kuzum sen bence biraz toparlanıp kendi kendine bakabilir hale geldiğinde kv’yi 3 teşekkürle uğurlayın. İlişkiler daha da gerginleşmeden. Hiçbir şeyden de korkma bebek bakımı konusunda. Kendin daha iyi bakarsın, en azından daha doğru bakarsın. Şöyle bir 15 günlük falan olduğunda bence konuş eşinle. Yoksa kırkına kadar kalır falan yanınızda belki daha uzun, evin de enerjisi hep negatif kalır.
40? Snfkf ek gıda planı yapıyodu diyorum ya

İnşallah canım inşallah 🙏
Başımdaki ağrıya da 12 saat oldu ya neredeyse benle uyuyup benle uyanıyor. Sağ gözüm başımın tümden sağ tarafı çok ağrıyor. Boynuma inmiş hatta artık sanki :KK43: En güçlü ağrı kesici ne alabiliriz ki? Dün iki kez parol aldım yok gram tesiri yok :KK43:
kuzu benim başım da fenaydı iki gündür. panadol yazdı doktorum iyi geldi bana. süte de karışmıyormuş. günde 3 tane içebilirsin dedi. edahandro edahandro doktorunuza sorup deneyin isterseniz.

Günaydın bebişler ben hastaneye geldim kahvaltı ısmarladılar djdjd doktor verin coşkuyu dedi gitti çok enerjik maşallah 😁😁 serum içinde suni sancı yavaş yavaş verilcekmiş bekliyoruz bakalım 😁 ebe diyor tatile gelmişsin gibi düşün djdjdj
başarılar diliyorum canım 😍🌹

Günaydın bebişler ben hastaneye geldim kahvaltı ısmarladılar djdjd doktor verin coşkuyu dedi gitti çok enerjik maşallah 😁😁 serum içinde suni sancı yavaş yavaş verilcekmiş bekliyoruz bakalım 😁 ebe diyor tatile gelmişsin gibi düşün djdjdj
Hadi bakalım bismillah 🥰 Hastane de çok rahat edeceksin zaten ben kal deseler kalırdım biraz daha 😅 Güzel bir doğum hikayen olsun güzel haberleri bekliyoruz 💕

Kızlar bebiş kilo almıyor ya 2 gün önce de 3210 gr yine öyle. Sarılık ilerlemiş 13 küsür dedi. Bi kere sağdım 120 ml süt çıktı ama o kadar geliyor olsa kilo alırdı diyor doktor, hepsini ememiyordur diyor. 2 saatte 1 değil baya yarım saatte bi emziriyorum gak dese guk dese memeye alıyorum aktif de emiyor niye olmuyor sizce

Kızlar bebiş dünden beri kaka yapmıyor gaz çıkarıyor ama bakıyorum kaka yok normal mi ne zamana kadar yapmazsa sıkıntı olur

Back