- 26 Şubat 2024
- 5.967
- 6.158
- 113
Yoktu, hiç olmadı. Öyle olmuş herhalde, bu doktoruma 1 aydır takipliyim haftada bir geliyorum, ona gelmeden 4-5 gün öncesinde yoktu böyle bir şey. BilmiyorumAaaaa nasıl yani? Önceden öyle bir durum yoktu ama di mi kesin? Sonradan mı yer değiştirmiş canım plasentan?
Yüzünde çıkan sivilce benzeri şeyden mi bahsediyorsunuz ondan bizde de varda sütümden yüzüne sürüyorum akşamına sönüyorDeryacım bence aynı şeyleri yaşıyoruz. Bizimkinin de hem kaka durumu tarif ettiğin gibi hem de devamlı o benekleri çıkıyor sönüyor çıkıyor sönüyor. Doktor toksin erimesi gibi bir şey dedi hiçbir şey sürmeyin dedi bize.
Aman boşver en iyisi sezaryen doğum unuttum bile acısını en azından aşağısı hala eskisi gibiKontrolden çıktım nstye gireceğim, bebek 2 hafta önce 2600dü 3300 olmuş şu anda. Geçen muayenede plesenta previadan bahsetmişti ama ciddiye almamıştım biraz hızlı konuşuyor benim doktor bir de fazla konuşkan, meğersem plesenta previaymışımdolayısıyla ne çatı muayenesi olabildim ne de kültür alabildi, kanaman olabilir dedi. Haliyle normal doğum ihtimali de sıfıra düştü nerdeyse, normal doğumda hem aşırı kanama hem de önce plesenta çıkacağı için oksijensiz kalma durumu olabilirmiş allah korusun. 39da tekrar muayene ederim yukarı çıktıysa normal yaparız, sen yine de birkaç doktordan fikir al dedi. 20.haftalarda plesenta previa olmayıp şimdilerde olmam da çok tatlı gerçekten. Her şeyde bir hayır vardır tabi iyi olalım yeter.
Ay özellikle netten baktım mukuslu nasıl oluyor diye bizim bir aylık oldu artık önceden 6-7 kez kaka yapardı artık günde 2 en fazla 3 kez yapıyor böyle mi olcak acaba artıkBebemin 3 gündür kakaları su gibi. Sarı renkli renginde bir degişiklik yok ama asırı cıvık ishal olmuş heralde. Napsam bilemedim probiyotikli damla zaten veriyorum. Allerji gibi bi durum mu var dedim ama onda kaka baya farklı oluyor. Ödüm kopuyor süt ürünleri diyeti falan yapmak zorunda kalıcam diyenurşen de ishal oldu bebem dediydi ama etiketlemeyi bilmiyorum nasıl etiketliyoruz burda
Her durumda ne olursa olsun sen o kadın hakkında hep iyi şeyler yazdın kötü şey söylemedin. İyi görünümlü şeytanmış gerçekten doldurması böyle gizli gizli dedikleri açık açık kötü olmaktan da iğrenç hele sen şu durumdayken insan utanır. Allah bunu bir şekilde çıkarsın ondan gerçekten benim gözlerim doluyor durumunu düşününce hastanede bile aklıma geldin anneme bahsettim falan pis kadın gerçekten dualar şu an kabul oluyorsa Allah ından bulsun. Eşinin de gerçekten tavrı çok saçma yani terslesin sen ne durumdasın ne münasebet ayrıca bebeğine tabii en iyi sen bakarsın. Olabildiğince kendini strese sokmamaya çalış bebeğinle ilgilen. İnşallah eşin biraz farkına varır da annesine hak ettiği gibi davranır. Çok zor bir durum. Allah yrdımcın olsunAnlatayım toplu.
Bugün doktora sordum işte giyinme mevzusunu. Eve gelince kv yelek de giydirmeye çalıştı, giydirme anne doktor kat kat giydirmeyin dedi dedim. Eli havada kaldı iyi siz bilirsiniz falan dedi sonra triplendi biraz hiçbir şey söylemedi falan buraya kadar yazmıştım zaten.
Sonrasında ben uyumaya gittim içeri ama uyumadım. İçerde fısfıs konuşuyolardı kulak kabarttım. Ben sana çok üzülüyorum oğlum bu kadından olmaz boşan sen böyle bi kadın olmaz sana yazık, bana kalkmış şunu giydirme diyor sen kimsin, annesi öldü diye alttan alıyorum falan. Gittim ben sana saygısızlık mı yaptım anne dedim evet yaptın orange dedi bi bağıra bağıra. Hastanede ilk gün bana bebeği uzatmış ben itmişim. Dün eşim babasına bebek öpülmez demiş benim eşim ne bilsinmiş bebek öpülür mü öpülmez mi, ben doldurmuşum. O buraya bebek bakmaya gelmiş ben izin vermiyomuşum. Anasız babasız bulunca mı böyle yapılıyor insana ben annemi kaybedeli 4 gün oldu dedim hepimizin gideceği yer orası dedi. Neler neler. Ama en çok üzen bu da değil eşim gıkını çıkarmadı. Sadece baba mevzusunda öyle bişi olmadı dedi. İçeri geçince hiç ses çıkarmadın deyince bi tur da benle içerde kavga etti sessiz sessiz. Ben arada bırakıyomuşum onu annesi değilmiş. Boşanmak istiyosan git boşanma davasını aç dedim istemiyorum dedi. E istemiyosan niye sesin çıkmadı dedim ne alaka boşanma konusu dedi öyle bişi konuşulmamış gibi. Duydum deyince de cevabımı duymadın o zaman istemiyorum ben öyle bişi dedim diyor. Allah razı olsun
Geçmiş olsun yavrum toparlar Allah ın izniyle içini ferah tutKızlar sabah 9:17 de bebişimi doğurdum herşey yolundaydı çok şükür hala yolunda ama gebelik şekerimden dolayı bebek yorgun doğmuş öyle dyolar iki kere emiyo hemen uyuyo bugün gözetim altına aldılar yoğun bakıma moralim bozuk emmedigi için düzgün besleyip oksijen vereceklermiş inşallah 1-2 güne çıkarız moralim bozuldu
Hafif döndüm şu an tam istediğim gibi olmasa da daha iyi hissettirdiben 3. gün döndüm canım korka korka. korktuğum gibi acımadı. daha rahat gibi hatta
Evet yavaş yavaş azalır. Gece kaka yapmayı bıraktı mı? Ben de onu bekliyorum gece bez değiştirmeyelim daha uzun uyuyalım diyeAy özellikle netten baktım mukuslu nasıl oluyor diye bizim bir aylık oldu artık önceden 6-7 kez kaka yapardı artık günde 2 en fazla 3 kez yapıyor böyle mi olcak acaba artık
Ay şöyle küçücük konulara takılmak beni deli ediyor sanane ister deldirir ister deldirmez sana mı kaldı kadın yani git işine bak.Kızlar valla azcik size içimi dökeyim dedim ama Orange'tan sonra benimki devede kulak kaldı. Bende de hem annem hem kvdem kaliyor. Benim ilk 2 gün hiç sütüm olmadı desem yeri. Haliyle mama aldık takviye olarak ve mamayı hep şırıngayla mememden döksünler kızım mememden çeksin istedim. Annem de hem ağrım var diye hem de zamandan tasarruf diye kaşıkla vermek istedi. Çok sancım olmadıkça istemedim. Her seferinde söyleniyorlar ama boyle olmaz cocuk hemen doymuyor cok uzun suruyor falan. Annem,kvdem,hatta eşim üçü bir arada. Ben de sürekli benim işim onu emzirmek onun da emmek sütüm gelene kadar mememden kopmayacak dedim. Ama sürekli aynı şeyi söylemeye devam ediyorlar. Artık dün neden ustüme geliyorsunuz bu kadar diye bağıra bağıra ağladım. Anladılar benim derdimi ben çok aglayinca nihayet.Sütüm gelmeye yeni başladı ve asla kararlarıma saygı duymayıp inatçı muamelesi goruyorum benim cocugum degilmiş gibi.
Bugün de kvdem diyor ben kizıma küpeler alıcam. Dedim ben onun kulaklarını deldirmeyi dusunmuyorum kendi isterse deldirsin dedim yok artık dedi. Ne demek yok artık dedim deldiririz biraz gecince diyor. Annem durtuyor beni susayım diye ama gercekten herkesin söz sahibi olduğunu düşünmesi beni hasta ediyor. Eşimle ben bunu hallederim ama galiba hep savaşıcam bunlarla ben yaaa.
Yaa cadıya bak ne akıllılar var ya bizimki de aynıSabah saat 4.37’den bildiriyorum. Şu an tok mesela iyice emdi altını temizledim ve uykuya geçmek için emzik niyetine emiyor ağzında tutuyor. Bırak deyince de çekiştiriyorHatta uyudu memeyi çekmeye çalıştığım anda güya emmeye başlıyor yalandan
Djdkdjksjdd ciddi misin ya, çok ağrı olmuyor mu sonradan? Bebeğe bakabiliyor musun?Aman boşver en iyisi sezaryen doğum unuttum bile acısını en azından aşağısı hala eskisi gibi
Bugün yapmadı gece bende üzülüyorum niye yapmadı diye halbuki yatmadan önce yapmıştı yani işte insan alışınca gece yapmasına yapmayıncada eksiklik gibiEvet yavaş yavaş azalır. Gece kaka yapmayı bıraktı mı? Ben de onu bekliyorum gece bez değiştirmeyelim daha uzun uyuyalım diye
Burda da yazdım en acılısı iki gün sonra zaten yavaş yavaş azalıyor ben iki günden sonra bebeğin altını falan ben değiştirdim biraz da psikolojik açıdan da iyi hissedersen çabucak iyileşiyorsun ben 5. Gün bebeği kontrole götürürken gayet acele acele hazırlanrak gitmiştim kendi kontrolümde koşa koşa düşün 7 günlükken evet dikiş yerlerin acıyor ama anlık uzun uzun acı yok korse kesinlikle işe yarıyorDjdkdjksjdd ciddi misin ya, çok ağrı olmuyor mu sonradan? Bebeğe bakabiliyor musun?
Evet ya bende zor geçirdim süreci canımÇok şükür aldım biraz zor bir sürec oldu 3 sezaryan acıyı erken hissettim sancılar gaz cıkarmakta zorlandım şimdide kramp giriyor
Benimki de öyleydi . Sürekli bez değişiyorduk kakalı. Korkunçtu . 5. Haftada geçti şimdi yapsın diye bekliyorumBen de bilemedim işte. Her bezi kakalı bizim hatta altını actıgımızda bile pırt yaparken su gibi azcık azcık yaptıgı oldu. Arkadaşıma yazdım az evvel cocuk doktoru, anne sütü alan bebeklerde normal ama takip et haberleşelim dedi. Günde 8-10 kereden fazla mı diye sordu ama onu takip edemiyorum her bezde kaka oldugu için ve az az yaptıgı için
İnşallah kuzum yaGeçmiş olsun yavrum toparlar Allah ın izniyle içini ferah tut
Ya benimki de öyle yaptı ama 1 saatte 4 bez taşırdı dün kontrole gittim takip edelim dedi huysuzlugu varmı kusma ateş dedi yok dedim tmm devam ederse kaka tahlili yapalım dedi bende probiyotik sordum tahlil yapmadan kullanmayalım dedi şuan yok gaz cikartiyo yeşil cikiyo kaka takipteyim bende alerjiden korktum açıkçası gaz damlası yapar dedi kestim onu şuanHemen aracı oluyorumnursen6161
Bebemin 3 gündür kakaları su gibi. Sarı renkli renginde bir degişiklik yok ama asırı cıvık ishal olmuş heralde. Napsam bilemedim probiyotikli damla zaten veriyorum. Allerji gibi bi durum mu var dedim ama onda kaka baya farklı oluyor. Ödüm kopuyor süt ürünleri diyeti falan yapmak zorunda kalıcam diyenurşen de ishal oldu bebem dediydi ama etiketlemeyi bilmiyorum nasıl etiketliyoruz burda
Yüzünde de minik minik kırmızı döküntüler cıktı da ondan dedim acaba alerji mi gerci alerji döküntüsüne de benzemiyor neyse o da normalmiş yeni doganda oluyormuş kendiliğindn geciyormuş sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?