2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Aaaaa nasıl yani? Önceden öyle bir durum yoktu ama di mi kesin? Sonradan mı yer değiştirmiş canım plasentan?
Yoktu, hiç olmadı. Öyle olmuş herhalde, bu doktoruma 1 aydır takipliyim haftada bir geliyorum, ona gelmeden 4-5 gün öncesinde yoktu böyle bir şey. Bilmiyorum

Yüzünde çıkan sivilce benzeri şeyden mi bahsediyorsunuz ondan bizde de varda sütümden yüzüne sürüyorum akşamına sönüyor

Aman boşver en iyisi sezaryen doğum unuttum bile acısını en azından aşağısı hala eskisi gibi

Ay özellikle netten baktım mukuslu nasıl oluyor diye bizim bir aylık oldu artık önceden 6-7 kez kaka yapardı artık günde 2 en fazla 3 kez yapıyor böyle mi olcak acaba artık

Her durumda ne olursa olsun sen o kadın hakkında hep iyi şeyler yazdın kötü şey söylemedin. İyi görünümlü şeytanmış gerçekten doldurması böyle gizli gizli dedikleri açık açık kötü olmaktan da iğrenç hele sen şu durumdayken insan utanır. Allah bunu bir şekilde çıkarsın ondan gerçekten benim gözlerim doluyor durumunu düşününce hastanede bile aklıma geldin anneme bahsettim falan pis kadın gerçekten dualar şu an kabul oluyorsa Allah ından bulsun. Eşinin de gerçekten tavrı çok saçma yani terslesin sen ne durumdasın ne münasebet ayrıca bebeğine tabii en iyi sen bakarsın. Olabildiğince kendini strese sokmamaya çalış bebeğinle ilgilen. İnşallah eşin biraz farkına varır da annesine hak ettiği gibi davranır. Çok zor bir durum. Allah yrdımcın olsun

Geçmiş olsun yavrum toparlar Allah ın izniyle içini ferah tut

Ay özellikle netten baktım mukuslu nasıl oluyor diye bizim bir aylık oldu artık önceden 6-7 kez kaka yapardı artık günde 2 en fazla 3 kez yapıyor böyle mi olcak acaba artık
Evet yavaş yavaş azalır. Gece kaka yapmayı bıraktı mı? Ben de onu bekliyorum gece bez değiştirmeyelim daha uzun uyuyalım diye

Ay şöyle küçücük konulara takılmak beni deli ediyor sanane ister deldirir ister deldirmez sana mı kaldı kadın yani git işine bak.

Ağlamışsın kıyamam ama birax çekinirler belki emzirmek bide gerçekten gzüel ve gerekli sütü de artırıyor yani kaşıkla mı verceksin emzricekmisin biberon mu bunların hepsine karar verecek tek kişi sensin. Gerçekten anlamıyorum insanları

Yaa cadıya bak ne akıllılar var ya bizimki de aynı 30- 40 dakikadan sonrası keyfi zaten ben de maks 1 saat tutuyorum. Hem fena tahriş oluyor hem de iyice alışırlarsa hep memede yaşayamayız diye. Bakalım bir düzen oturtacağız zamanla inşallah

Evet yavaş yavaş azalır. Gece kaka yapmayı bıraktı mı? Ben de onu bekliyorum gece bez değiştirmeyelim daha uzun uyuyalım diye
Bugün yapmadı gece bende üzülüyorum niye yapmadı diye halbuki yatmadan önce yapmıştı yani işte insan alışınca gece yapmasına yapmayıncada eksiklik gibi normalse iyi o zaman

Kızlar ben de çok stresliyim şuan, 39+2 oldum bugün. Tamamen doğuma odaklanmak istiyorum ancak acil bir eşya taşıma durumumuz gelişti. Hatay’da yaşıyoruz biz evimizin durumu belirsizdi geçici olarak bir köy evine yerleştik ve kendi evimdeki eşyaları olduğu gibi yerinde bırakmıştım onarıp geçmeyi planlıyorduk . Evimize yıkım kararı çıkmış şuan onları taşımamız gerekiyor yoksa eşyalarla birlikte yıkım yapıyorlar . Biz yeni evliyiz oradaki eşyalarım yeni . Şuan oturduğum köy evine sığdırmaya çalışacaz olduğu kadar. Kafam karışık neyi nasıl yapıcaz diye.. sadece doğuma odaklanmak istiyorum ama şuan yapamıyorum stres altında kaldım iyice

Djdkdjksjdd ciddi misin ya, çok ağrı olmuyor mu sonradan? Bebeğe bakabiliyor musun?
Burda da yazdım en acılısı iki gün sonra zaten yavaş yavaş azalıyor ben iki günden sonra bebeğin altını falan ben değiştirdim biraz da psikolojik açıdan da iyi hissedersen çabucak iyileşiyorsun ben 5. Gün bebeği kontrole götürürken gayet acele acele hazırlanrak gitmiştim kendi kontrolümde koşa koşa düşün 7 günlükken evet dikiş yerlerin acıyor ama anlık uzun uzun acı yok korse kesinlikle işe yarıyor

Benimki de öyleydi . Sürekli bez değişiyorduk kakalı. Korkunçtu . 5. Haftada geçti şimdi yapsın diye bekliyorum

Kızlar ilk sütünüzü elle sağarak mı getirdiniz hemşireler elle sağ diyorlar ama yok çok canım acıyor sıkamıyorum nasıl becerdiniz pompayla mı

Ya benimki de öyle yaptı ama 1 saatte 4 bez taşırdı dün kontrole gittim takip edelim dedi huysuzlugu varmı kusma ateş dedi yok dedim tmm devam ederse kaka tahlili yapalım dedi bende probiyotik sordum tahlil yapmadan kullanmayalım dedi şuan yok gaz cikartiyo yeşil cikiyo kaka takipteyim bende alerjiden korktum açıkçası gaz damlası yapar dedi kestim onu şuan

Yüzünde de minik minik kırmızı döküntüler cıktı da ondan dedim acaba alerji mi gerci alerji döküntüsüne de benzemiyor neyse o da normalmiş yeni doganda oluyormuş kendiliğindn geciyormuş sonra
bizdede var o bebek egzAmasi baslangici diğer kızımda olmuştu dün onuda söyledim cildiye hametanla fucidin karistirip vermişti 1 günde geçmişti bunada kullanabilirsin dedi dün aldım ince bir tabaka sürüyorum canım iyi nemlenmesi lazım
Bioderma atoderm kremde kullanabilirsin nemlendirme için ama karışım aldım ben sanırım 1 ay güncellemesi olduk ishal ve döküntü kaslarında kuruma başladı bazen sonuyo bazen çoğalıyor anlı boyun yanaklari bayağı bi nokta nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…