Sağlık ocağındaki ebe öyle bir şey demedi ama biz bir gün bekledik dündü aşı bugün yaptırcam banyosunuGünaydın kızlarbebisi 1 aylik olan ve asi yaptıran analar , ilk ay asisinda banyo yasağı var mıydı??
Aynı gün yaptırmasan yeter canımGünaydın kızlarbebisi 1 aylik olan ve asi yaptıran analar , ilk ay asisinda banyo yasağı var mıydı??
Hemen aracı oluyorumBebemin 3 gündür kakaları su gibi. Sarı renkli renginde bir degişiklik yok ama asırı cıvık ishal olmuş heralde. Napsam bilemedim probiyotikli damla zaten veriyorum. Allerji gibi bi durum mu var dedim ama onda kaka baya farklı oluyor. Ödüm kopuyor süt ürünleri diyeti falan yapmak zorunda kalıcam diyenurşen de ishal oldu bebem dediydi ama etiketlemeyi bilmiyorum nasıl etiketliyoruz burda
Bence umut var ya, 10 dk iyi bi süre. Hangisini alıyorEvde 4 emzik var asiri acsa 10 dakika aliyor yoksa istemeyip atiyor sizce umit varmi ? Bir de aventin emzigi aldim 2 bibs 2doctor browns 2 avent oldu0-6 ay emzik stogumuz var.
@ isaretinden sonra boşluk bırakmadan etiketleyecegin kişinin kullanıcı adını yazıyorsun canım.Bebemin 3 gündür kakaları su gibi. Sarı renkli renginde bir degişiklik yok ama asırı cıvık ishal olmuş heralde. Napsam bilemedim probiyotikli damla zaten veriyorum. Allerji gibi bi durum mu var dedim ama onda kaka baya farklı oluyor. Ödüm kopuyor süt ürünleri diyeti falan yapmak zorunda kalıcam diyenurşen de ishal oldu bebem dediydi ama etiketlemeyi bilmiyorum nasıl etiketliyoruz burda
Of seni o kadar iyi anlıyorum kiMeme ucu hassaslaşmış seninde benimde öyle oldu nemlendiriciler işe yaramadı maalesef doktora söyledim madecassol diye merhem verdi ama yıkamak gerekiyor onu ben de ilk başta bir memeyi sonuna kadar emziriyorum ki en az 2-3 saat krem kalsın işe yarıyor hassaslığı alıyor ama iki gün sürmeyim tekrar aynı oluyor bu durum ne zaman geçer acaba ya bir de bizimki bırakırken çekiştirerek bırakıyor gaz sancısından acayip canım yanıyor
Arda avent soothie’i direkt kabul etti ama öyle 7/24 emmiyor. Uykuya geçerken seviyor. Altı değiştirilirken bazen de sancısı olduğunda.Bence umut var ya, 10 dk iyi bi süre. Hangisini alıyor
Doğrudur yavrum. Bizim bebe 12 günlük daha vallahi 5 gün önceki huyları bugün yok. Mesela şu 2 part emmek yeni icat oldu. Emzir altımı değiştir bir daha emzir uyuyayım.Bebek emerken sen memeyi çekersende ucunda hassaslık oluyır yaşandı maalesef bu arada ağzında memeyle uyuması çok rahatmış şimdi doyduktan sonra bırakıp ağlamaya başlıyor zor uykuya geçmeye başladı bizimki galiba 5. Hafta atağı farklı geçiyor bizde
Ya bizimki de öyle ben kakası öyledir diye düşünmüştüm. Siyah kaka bittiğinden beri bu şekilde sarı renkte ve ishal gibi yapıyor. Ama durup durup kaka yapmadığı için ishal olduğunu düşünmedim. Öyle midir kiBebemin 3 gündür kakaları su gibi. Sarı renkli renginde bir degişiklik yok ama asırı cıvık ishal olmuş heralde. Napsam bilemedim probiyotikli damla zaten veriyorum. Allerji gibi bi durum mu var dedim ama onda kaka baya farklı oluyor. Ödüm kopuyor süt ürünleri diyeti falan yapmak zorunda kalıcam diyenurşen de ishal oldu bebem dediydi ama etiketlemeyi bilmiyorum nasıl etiketliyoruz burda
Ben de bilemedim işte. Her bezi kakalı bizim hatta altını actıgımızda bile pırt yaparken su gibi azcık azcık yaptıgı oldu. Arkadaşıma yazdım az evvel cocuk doktoru, anne sütü alan bebeklerde normal ama takip et haberleşelim dedi. Günde 8-10 kereden fazla mı diye sordu ama onu takip edemiyorum her bezde kaka oldugu için ve az az yaptıgı içinYa bizimki de öyle ben kakası öyledir diye düşünmüştüm. Siyah kaka bittiğinden beri bu şekilde sarı renkte ve ishal gibi yapıyor. Ama durup durup kaka yapmadığı için ishal olduğunu düşünmedim. Öyle midir ki
Ya benimki de o sıralarda alsa keşke emzigi arada deniyorum hala ögürüyorArda avent soothie’i direkt kabul etti ama öyle 7/24 emmiyor. Uykuya geçerken seviyor. Altı değiştirilirken bazen de sancısı olduğunda.
Yüzünde de minik minik kırmızı döküntüler cıktı da ondan dedim acaba alerji mi gerci alerji döküntüsüne de benzemiyor neyse o da normalmiş yeni doganda oluyormuş kendiliğindn geciyormuş sonra@ isaretinden sonra boşluk bırakmadan etiketleyecegin kişinin kullanıcı adını yazıyorsun canım.
Benimki de bazen mukuslu kaka yapıyor ama alerji belirtileri 2. Ay tamamlandıktan sonra ortaya çıkar diyordu bi doktor. İnşallah alerjik değillerdir. Yoksa dediğin gibi diyeti ayrı zor süreci ayrı zor
Çok teşekkür ederim canımAy iki bebekle giremedim buraya , mesajı da es vere vere yazıyorum :)Orangegreysky yazdıklarını dehşet içinde okudum . Ben zaten iyi kv görmedim durum idare edeni gördüm ama iyisini görmedim . Seninki için iyi düşünmüştüm aslında ama egosunu senin acının önüne koyduğunu okuduğumda fikrim bir kez daha pekişti . Sevgili kocana ne şiş yansın ne kebap mantığından ötürü sessiz kalmasına ne diyim bilemedim . Ama o da haklı olanı görecektir hep böyle olur merak etme . Lohusalıkta insanların gerçekten yüksek egolarından , dahiyane fikirlerinden , ben tecrğbeliyim aman sen de ne huysuzsun tavırlarından ikrah etmişken şu kv beni çok sinirlendirdi . Riyakar insanlardan nefret . Sen bebeğine odaklan , haklı olmanın gururunu taşı canım kız kardeşim . Ankarada olsam vallahi yanına gelip sana destek olmayı çoksterdim . Neyseeee
Gelelimedahandro canııım çok mutlu oldum , Allah analı babalı büyütsün 2024 nisan tüp bebek transfe sayfalarından buralara gelip bebeklerimizi kucağımıza almış olmak şükür çok şükür BerryBlossom Allah analı babalı büyütsün, çok hayırlı güzel bir ömrü olsun bebişimizin . İkinize de akıl sağlığınızı koruyabileceğiniz lohusalık günleri diliyorum
Aaaaa nasıl yani? Önceden öyle bir durum yoktu ama di mi kesin? Sonradan mı yer değiştirmiş canım plasentan?Kontrolden çıktım nstye gireceğim, bebek 2 hafta önce 2600dü 3300 olmuş şu anda. Geçen muayenede plesenta previadan bahsetmişti ama ciddiye almamıştım biraz hızlı konuşuyor benim doktor bir de fazla konuşkan, meğersem plesenta previaymışımdolayısıyla ne çatı muayenesi olabildim ne de kültür alabildi, kanaman olabilir dedi. Haliyle normal doğum ihtimali de sıfıra düştü nerdeyse, normal doğumda hem aşırı kanama hem de önce plesenta çıkacağı için oksijensiz kalma durumu olabilirmiş allah korusun. 39da tekrar muayene ederim yukarı çıktıysa normal yaparız, sen yine de birkaç doktordan fikir al dedi. 20.haftalarda plesenta previa olmayıp şimdilerde olmam da çok tatlı gerçekten. Her şeyde bir hayır vardır tabi iyi olalım yeter.
Deryacım bence aynı şeyleri yaşıyoruz. Bizimkinin de hem kaka durumu tarif ettiğin gibi hem de devamlı o benekleri çıkıyor sönüyor çıkıyor sönüyor. Doktor toksin erimesi gibi bir şey dedi hiçbir şey sürmeyin dedi bize.Yüzünde de minik minik kırmızı döküntüler cıktı da ondan dedim acaba alerji mi gerci alerji döküntüsüne de benzemiyor neyse o da normalmiş yeni doganda oluyormuş kendiliğindn geciyormuş sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?