- 16 Nisan 2024
- 657
- 799
- 18
- 36
Aynen en azından gece bez sayım 2 ye düştüAy özellikle netten baktım mukuslu nasıl oluyor diye bizim bir aylık oldu artık önceden 6-7 kez kaka yapardı artık günde 2 en fazla 3 kez yapıyor böyle mi olcak acaba artık
Dün bebesi knt goturdugumde yatış yapiyodu bı kadın zor yuruyodu içim.kiyildi valla dua ettim içimdenAman boşver en iyisi sezaryen doğum unuttum bile acısını en azından aşağısı hala eskisi gibi
Cano zaten beni üzen o. Ben hep iyi gittim hani sadece yüzüne değil burada da gördünüz hiç kötü konuşmadım, en fazla çok karışıyor demişimdir onu da kadını 1.5 dk tanıyan herkes söyler zaten. Buna rağmen dedikleri beni şok etti neymişim ben ya dedim. Eşim de doğum hediyesi bi kolye almış yeni geldi notuna falan oturdum ağladım çok üzüldüm ne mutluyduk her şeye rağmen, kaybıma rağmen çocuğuma can olabilmek için içime attım mutlu olmaya çalıştım oldum da. Ama şimdi bok gibi bişi oldu her şey. Eşim de ben ağlayınca beni düşünen yok falan dedi sinirlendim al dedim çocuğu seni düşünelim aman X üzülmesin nasılsa sen emziriyosun ya al dedim verdim kucağına. Gerizekalı mıdır nedir tükürücem sınavına da osuna da busuna da. Anlaşamıyosanız anlaşamıyosunuzdur diyor. Yoo anlaşamayacak bi şey yok ben annenin dediği hiçbir şeyi yapmadım sen de biliyosun da görmezden geliyosun diyorum kafa sallıyor, kadını ittiğime falan inanmış demek kiHer durumda ne olursa olsun sen o kadın hakkında hep iyi şeyler yazdın kötü şey söylemedin. İyi görünümlü şeytanmış gerçekten doldurması böyle gizli gizli dedikleri açık açık kötü olmaktan da iğrenç hele sen şu durumdayken insan utanır. Allah bunu bir şekilde çıkarsın ondan gerçekten benim gözlerim doluyor durumunu düşününce hastanede bile aklıma geldin anneme bahsettim falan pis kadın gerçekten dualar şu an kabul oluyorsa Allah ından bulsun. Eşinin de gerçekten tavrı çok saçma yani terslesin sen ne durumdasın ne münasebet ayrıca bebeğine tabii en iyi sen bakarsın. Olabildiğince kendini strese sokmamaya çalış bebeğinle ilgilen. İnşallah eşin biraz farkına varır da annesine hak ettiği gibi davranır. Çok zor bir durum. Allah yrdımcın olsun
Ben normalde çok nazlıyımdır ama doktordan mı bilemem dikiş yerim öyle çok acımadı benim birkaç gün sadece şuan sadece uyuşukluk var orada estetik dikişliydi zaten benim Ama herkesin vücudu bir değil tabiDün bebesi knt goturdugumde yatış yapiyodu bı kadın zor yuruyodu içim.kiyildi valla dua ettim içimden
benimkide emiyor sonra emzik yapiyor memeyi ben nuk emzige baslattim yoksa aliskanlik yapardi gece uykularini unut ondan sonra :)Sabah saat 4.37’den bildiriyorum. Şu an tok mesela iyice emdi altını temizledim ve uykuya geçmek için emzik niyetine emiyor ağzında tutuyor. Bırak deyince de çekiştiriyorHatta uyudu memeyi çekmeye çalıştığım anda güya emmeye başlıyor yalandan
Yavrum korse linkini atar mısın siparş edeyim. Gazım sürekli çıkıyor ama kaka isteğim gelmiyor ki ben hep ishal olan falan da bir insanım inşallah yaparım bugünKuşum ben duştan bahsetmiştim sanırım burada. Amada 48 saat sonra yaptım. Ya o geciktikçe daha sıkıntı. Çünkü karın şişiyor bağırsaklar dolunca ve içten de baskı yapıyor. Sen bir an önce cesaretini topla. Böyle kuru kayısı falan tüket. Zeytinyağına biraz kekik at mesela kahvaltıda onu ye. Yani biraz tetiklesin tuvalete çıkma isteğini. Ikınmamak lazım zaten yapamazsın o öyle kolay bir şey değil. Korsen varsa kullanmanı öneririm bana %100 iyi geldi iki büklüm gezerken bir anda dimdik durabildim.
Canım öncelikle doktorunun tutumu çok pozitif, sana başka doktorlardan da fikir al demesi çok güzel. Ayrıca her şey karara bağlanmış da değil, 39. haftada tekrar bakalım demiş. Ama en nihayetinde kaderde kısmette ne varsa hepimiz onu yaşayacağız, her şey sağlıkla ilerlesin yeter kiKontrolden çıktım nstye gireceğim, bebek 2 hafta önce 2600dü 3300 olmuş şu anda. Geçen muayenede plesenta previadan bahsetmişti ama ciddiye almamıştım biraz hızlı konuşuyor benim doktor bir de fazla konuşkan, meğersem plesenta previaymışımdolayısıyla ne çatı muayenesi olabildim ne de kültür alabildi, kanaman olabilir dedi. Haliyle normal doğum ihtimali de sıfıra düştü nerdeyse, normal doğumda hem aşırı kanama hem de önce plesenta çıkacağı için oksijensiz kalma durumu olabilirmiş allah korusun. 39da tekrar muayene ederim yukarı çıktıysa normal yaparız, sen yine de birkaç doktordan fikir al dedi. 20.haftalarda plesenta previa olmayıp şimdilerde olmam da çok tatlı gerçekten. Her şeyde bir hayır vardır tabi iyi olalım yeter.
Bende çıktım daha doğum kanalına inmemiş bile Ocak ayını bulabilir benim de biz çok takıyoruz ondan böyle oldu galiba salıcam artık ne zaman gelirse yaKontrolden çıktım nstye gireceğim, bebek 2 hafta önce 2600dü 3300 olmuş şu anda. Geçen muayenede plesenta previadan bahsetmişti ama ciddiye almamıştım biraz hızlı konuşuyor benim doktor bir de fazla konuşkan, meğersem plesenta previaymışımdolayısıyla ne çatı muayenesi olabildim ne de kültür alabildi, kanaman olabilir dedi. Haliyle normal doğum ihtimali de sıfıra düştü nerdeyse, normal doğumda hem aşırı kanama hem de önce plesenta çıkacağı için oksijensiz kalma durumu olabilirmiş allah korusun. 39da tekrar muayene ederim yukarı çıktıysa normal yaparız, sen yine de birkaç doktordan fikir al dedi. 20.haftalarda plesenta previa olmayıp şimdilerde olmam da çok tatlı gerçekten. Her şeyde bir hayır vardır tabi iyi olalım yeter.
Benim 38+5 kanala inmemiş beklemedeyim aynı şekil de doktorum Ocak ayında gelebilir dedi keyif falan yap artık bende öyle yapıcam illa ki gelecekler zatenKızlarr yeni doğum yapan her kesii tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah
Ve Gerçekten kızlar ben depresyondayım 38 haftamızın bitmesine 1 gün var. Doğurmak istiyorum kızlargerçekten çok kötüyüm ağrılar, hareket edememe, uzanınca karnımın taşlaşması artık canıma tak etti cidden hem bebeğimi kucağıma almak istiyorum kokusunu içime çekmek istiyorum ama vakit geçmiyor ve kendisi de gelmek istemiyor galiba. Vakit nasıl geçicek neden geçmiyor hiç bilmiyorum. Bunalıyorum. Daha kanala girmemişti 4-5 gün önce. Ama dün yaklaşık iki saat ayak üste durmaya bile zorlanıcak kadar bebeğim baskı yaptı vajinama ve ardından vajinal akıntım çoğaldı. Gece de sanki çıkıcak gibi sancı verdı 2-3 kere ağrıdı ve çok hareketliydi. Acaba kanala mı girdi diyorum. Aralık sonu 40 haftam bitiyor ama gerçekten o zamana kadar nasıl sabredicem bekliyemiyorum
Yemin ederim iş annelerine gelince bu erkekler bir mallaşıyorlar yaa hayret ediyorum gercekten ama tek seninki degil yani %90ı böyle. Senin talihsizliğin cok büyük bir acının oldugu zamana denk gelmesi oldu canım. Yoksa hepsi de aynı bkun laciverdi yani o yüzden takma üzülme derdim ama insanın en cok esine ihtiyacı oldugu zamanda böyle sessiz kalması yakışmadı hiç ona da. İnş en kısa sürede anlar hatasını telafi ettiği cok cok daha güzel günleriniz olur cekirdek ailenle canım benimCano zaten beni üzen o. Ben hep iyi gittim hani sadece yüzüne değil burada da gördünüz hiç kötü konuşmadım, en fazla çok karışıyor demişimdir onu da kadını 1.5 dk tanıyan herkes söyler zaten. Buna rağmen dedikleri beni şok etti neymişim ben ya dedim. Eşim de doğum hediyesi bi kolye almış yeni geldi notuna falan oturdum ağladım çok üzüldüm ne mutluyduk her şeye rağmen, kaybıma rağmen çocuğuma can olabilmek için içime attım mutlu olmaya çalıştım oldum da. Ama şimdi bok gibi bişi oldu her şey. Eşim de ben ağlayınca beni düşünen yok falan dedi sinirlendim al dedim çocuğu seni düşünelim aman X üzülmesin nasılsa sen emziriyosun ya al dedim verdim kucağına. Gerizekalı mıdır nedir tükürücem sınavına da osuna da busuna da. Anlaşamıyosanız anlaşamıyosunuzdur diyor. Yoo anlaşamayacak bi şey yok ben annenin dediği hiçbir şeyi yapmadım sen de biliyosun da görmezden geliyosun diyorum kafa sallıyor, kadını ittiğime falan inanmış demek ki
Yaa öyle mi, oradaki kadın bana direkt e devlet üzerinden yapılıyor demişti sankiEğer kamu görevlisiysen direk kuruma başvurabilirsin onlar ödüyor. Değilsen doğum yardımı dilekçesi var onu doldurup aile il müdürlüğüne iadeli taahhütlü olarak göndermen gerekiyor. Direk e devlet üzerinden olmuyor sanırım.
Toksik eritem denen yenidoganın normal lezyonlarıymış oyle dedi arkadaş. Gecer heralde 1-2 haftayaDeryacım bence aynı şeyleri yaşıyoruz. Bizimkinin de hem kaka durumu tarif ettiğin gibi hem de devamlı o benekleri çıkıyor sönüyor çıkıyor sönüyor. Doktor toksin erimesi gibi bir şey dedi hiçbir şey sürmeyin dedi bize.
Evet panik yaptırmadı hiç sağ olsun ama seni de bebeği de riske atamam dedi. Ben de inat edip deliler gibi kan kaybetmek istemem tabi ki, ama 20.haftalarda çok olan durumun o dönemde olmayıp şimdi olması garibime gitti. Mercoş son dakika golü attı sağ olsunCanım öncelikle doktorunun tutumu çok pozitif, sana başka doktorlardan da fikir al demesi çok güzel. Ayrıca her şey karara bağlanmış da değil, 39. haftada tekrar bakalım demiş. Ama en nihayetinde kaderde kısmette ne varsa hepimiz onu yaşayacağız, her şey sağlıkla ilerlesin yeter kiAllah bizi ne vesileyle nelerden koruyor bilemeyiz, gönlünü ferah tut sen. Sonu güzelliklere çıksın
Bende plesenta previa çıktı ya, normal doğum hakkımı kaybettimBende çıktım daha doğum kanalına inmemiş bile Ocak ayını bulabilir benim de biz çok takıyoruz ondan böyle oldu galiba salıcam artık ne zaman gelirse ya
Yok yok bu egzema diil belli kuruluk da yok zaten. Toksik eritemmiş yenidıganda olur gecermişbizdede var o bebek egzAmasi baslangici diğer kızımda olmuştu dün onuda söyledim cildiye hametanla fucidin karistirip vermişti 1 günde geçmişti bunada kullanabilirsin dedi dün aldım ince bir tabaka sürüyorum canım iyi nemlenmesi lazım
Bioderma atoderm kremde kullanabilirsin nemlendirme için ama karışım aldım ben sanırım 1 ay güncellemesi olduk ishal ve döküntükaslarında kuruma başladı bazen sonuyo bazen çoğalıyor anlı boyun yanaklari bayağı bi nokta nokta
Elle sağın diyorlar ama benim çok hassas oluyor makineyle sagdim iki doğumda da. Bu arada bebis nasıl canım var mı bir gelişme sarılık değeriyle ilgiliKızlar ilk sütünüzü elle sağarak mı getirdiniz hemşireler elle sağ diyorlar ama yok çok canım acıyor sıkamıyorum nasıl becerdiniz pompayla mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?