- 26 Şubat 2024
- 5.981
- 6.169
- 113
O zaman eşini de kılıçtan geçireceksin mecbur ajfkdkskYılbaşına kadar burdalar sonra herkes dagilisir ara ara gelirler. 15 gün daha mum etmek için elimden geleni yapicam artık kfjdn işin kötüsü kankalikları ve eşimin annelerin bi bildiği vardır tavrı ben de anayım djdbbd
Ay evet siz bayaa çekmişsiniz bu konuda hepsi torunu olunca bi tuhaflasiyo demek kisanirim ben yasadiklarimdan dolayi oyle yükseldim. kv kisisine gore hic kimse benim değil onun da malesef.esim sadece onun oğlu,cocuklarim onun cocuklari. bilincaltinda oyle olunca da herseye hadsizce karışma hakki buluyor kendinde.
Yapcaz artık mecbur bi şeyler jdjfhfO zaman eşini de kılıçtan geçireceksin mecbur ajfkdksk
Hdjdjdjd benim ağrılarım başka boyuta geçmişti artık o yüzden sezaryen gününe hiç itiraz etmedimYarın kontrolüm var ama grup bambaşka bir boyuta geçti artık malum hamile olan 5 kişi falanız, herkes unutmuş çatı ağrısıydı oydu buydu, her yer kv terörü ve süt deposu ajfksjdkseelifeylull @blocked S secondchance @zinnureyn__
Bu çatı ağrısı dedikleri beni de inletti bugün. Vajinama bıçak saplanıyor devamlı, bildiğin sıçradım. Eşime dedim ben de valla artık sezaryen vs fark etmez daralmaya başladımHdjdjdjd benim ağrılarım başka boyuta geçmişti artık o yüzden sezaryen gününe hiç itiraz etmedimsırt bel bacak çatı derken artık el parmaklarım falan ağrıyor ilginç bir şekilde kdjdjd
Kantaron yağı ve gümüş kapak bende çok işe yaradıAyyy tamam canım çok teşekkür ederim damla bilgisi içinDün birkaç kişiye sordum biri çay posasına pamuk batır dedi biri anne sütü damlat dedi eşim tabi ki sadece su ile temizlenmelidir yorumunu yaptı Ben de bir damla önerisi bulamadım sulu pamukla yavaş yavaş temizledim. İki gün sürekli temizleyince epey azalmış ama yine olur illa ki damlayı not ettim Benim tüm çabalarıma rağmen meme uçlarım çok kötü durumda ya. Buna uygulayıp fayda gördüğünüz bir şey oldu mu? Lansinohu doğum öncesinden beri uyguluyorum. Emzirme sonrası sürüp kapatıyorum falan ama nafile. Bebek ağzına aldığı anda ilk 1 dk falan gözümden yaş geliyor acısından. Sonra nispeten azalıyor da ona dayanmak çok çok zor. Hatta meme uçlarım normalde içine gömülür uyarınca çıkar. Şimdi bir tanesi nasıl tahriş olmuşsa hep dışarıda kocaman duruyor sanırım şişmiş de biraz Zeytinyağı sürdüm hafiften duş sonrası ama emzirme öncesi yine yıkayacağım ve başa döneceğiz
Beni yürürken ve yatakta dönerken mahvediyor çatı ağrısı. Son zamanlarda insan gerçekten artık bitse de gitsek modunda Allah affetsin ama sen 2 hafta daha dayanırsan normal doğurursun bence sgdhdhd bir de herkes doğurdu daha aralık ayının yarısında biz çok erken yalnız kaldık o da psikolojik olarak yoruyor yaBu çatı ağrısı dedikleri beni de inletti bugün. Vajinama bıçak saplanıyor devamlı, bildiğin sıçradım. Eşime dedim ben de valla artık sezaryen vs fark etmez daralmaya başladım
Azalması normal yavrum, şu Solgar’ın takviyesini al bence. Son durum ne nasılsın?Annemden sonra zar zor kestirmediğim sütüm azaldı, emeği geçen herkesin ağzına tüküreyim gerçekten
Koca gün yemek hazırlama dışında 0 aktiviteyle geçirdim ama perişandım çatı ağrısından, şimdi daha iyiyim normal herhalde. Sorma yav şikayet etmeyeyim diyorum ama daral geliyormuş gerçekten sjdkks 2 hafta önce doğum kanalındaydı bakalım yarın hem çatı muayenem var hem minik hanıma bakılacak. Ocak ayına kalmadan şöyle 22sinden sonra hayırlısıyla doğursam süper olur ajfkdkBeni yürürken ve yatakta dönerken mahvediyor çatı ağrısı. Son zamanlarda insan gerçekten artık bitse de gitsek modunda Allah affetsin ama sen 2 hafta daha dayanırsan normal doğurursun bence sgdhdhd bir de herkes doğurdu daha aralık ayının yarısında biz çok erken yalnız kaldık o da psikolojik olarak yoruyor ya
Ay hadi inşallah güzel haberlerle gel, 37den sonra ananası hurmayı bas gitsin yürüyüş falan derken bakarsın hemencecik gelir minnoşKoca gün yemek hazırlama dışında 0 aktiviteyle geçirdim ama perişandım çatı ağrısından, şimdi daha iyiyim normal herhalde. Sorma yav şikayet etmeyeyim diyorum ama daral geliyormuş gerçekten sjdkks 2 hafta önce doğum kanalındaydı bakalım yarın hem çatı muayenem var hem minik hanıma bakılacak. Ocak ayına kalmadan şöyle 22sinden sonra hayırlısıyla doğursam süper olur ajfkdk
İyi dedin bak yarın ananasla hurma alayım, doktor ödev verdi güya ama pek yapabildiğim söylenemez. Sezaryen günün ne zamandı?Ay hadi inşallah güzel haberlerle gel, 37den sonra ananası hurmayı bas gitsin yürüyüş falan derken bakarsın hemencecik gelir minnoş
Kontrol sonrası şöyleydi böyleydi yazarken çok saçma sapan bir şey yapıyormuş gibi hissediyorum artıkYarın kontrolüm var ama grup bambaşka bir boyuta geçti artık malum hamile olan 5 kişi falanız, herkes unutmuş çatı ağrısıydı oydu buydu, her yer kv terörü ve süt deposu ajfksjdkseelifeylull @blocked S secondchance @zinnureyn__
Ohoo o süt daha ne coşmalar ne azalmalar yaşar, sen hiç merak etme canımAnnemden sonra zar zor kestirmediğim sütüm azaldı, emeği geçen herkesin ağzına tüküreyim gerçekten
Çarşamba 12’deİyi dedin bak yarın ananasla hurma alayım, doktor ödev verdi güya ama pek yapabildiğim söylenemez. Sezaryen günün ne zamandı?
soguk kompres, zeytinyagi, sicak dus her gun. su an olmuyor ilk gebeligimde olmustu cok fena. simdi alismis goguslerim herhalde meme ucu kremi de surmuyorumAyyy tamam canım çok teşekkür ederim damla bilgisi içinDün birkaç kişiye sordum biri çay posasına pamuk batır dedi biri anne sütü damlat dedi eşim tabi ki sadece su ile temizlenmelidir yorumunu yaptı Ben de bir damla önerisi bulamadım sulu pamukla yavaş yavaş temizledim. İki gün sürekli temizleyince epey azalmış ama yine olur illa ki damlayı not ettim Benim tüm çabalarıma rağmen meme uçlarım çok kötü durumda ya. Buna uygulayıp fayda gördüğünüz bir şey oldu mu? Lansinohu doğum öncesinden beri uyguluyorum. Emzirme sonrası sürüp kapatıyorum falan ama nafile. Bebek ağzına aldığı anda ilk 1 dk falan gözümden yaş geliyor acısından. Sonra nispeten azalıyor da ona dayanmak çok çok zor. Hatta meme uçlarım normalde içine gömülür uyarınca çıkar. Şimdi bir tanesi nasıl tahriş olmuşsa hep dışarıda kocaman duruyor sanırım şişmiş de biraz Zeytinyağı sürdüm hafiften duş sonrası ama emzirme öncesi yine yıkayacağım ve başa döneceğiz
Geçmiş olsun canımm kaç çıktı? Ne kadar tutmak istediler tek gece mi?Kim.ne yapıyor bakamadım hiç. Sarılık yüksek çıktı yatış yaptık bizumarım herk3s iyidir konuları hep kacirdim
Deniyoruz şu an bunları canım. Sen yine de kullan bence her an da olabilir meme kuru kalırsa. İnşallah olmasın tabisoguk kompres, zeytinyagi, sicak dus her gun. su an olmuyor ilk gebeligimde olmustu cok fena. simdi alismis goguslerim herhalde meme ucu kremi de surmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?