2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
O zaman eşini de kılıçtan geçireceksin mecbur ajfkdksk

sanirim ben yasadiklarimdan dolayi oyle yükseldim. kv kisisine gore hic kimse benim değil onun da malesef.esim sadece onun oğlu,cocuklarim onun cocuklari. bilincaltinda oyle olunca da herseye hadsizce karışma hakki buluyor kendinde.
Ay evet siz bayaa çekmişsiniz bu konuda hepsi torunu olunca bi tuhaflasiyo demek ki

Hdjdjdjd benim ağrılarım başka boyuta geçmişti artık o yüzden sezaryen gününe hiç itiraz etmedim sırt bel bacak çatı derken artık el parmaklarım falan ağrıyor ilginç bir şekilde kdjdjd

Hdjdjdjd benim ağrılarım başka boyuta geçmişti artık o yüzden sezaryen gününe hiç itiraz etmedim sırt bel bacak çatı derken artık el parmaklarım falan ağrıyor ilginç bir şekilde kdjdjd
Bu çatı ağrısı dedikleri beni de inletti bugün. Vajinama bıçak saplanıyor devamlı, bildiğin sıçradım. Eşime dedim ben de valla artık sezaryen vs fark etmez daralmaya başladım

Kantaron yağı ve gümüş kapak bende çok işe yaradı

Bu çatı ağrısı dedikleri beni de inletti bugün. Vajinama bıçak saplanıyor devamlı, bildiğin sıçradım. Eşime dedim ben de valla artık sezaryen vs fark etmez daralmaya başladım
Beni yürürken ve yatakta dönerken mahvediyor çatı ağrısı. Son zamanlarda insan gerçekten artık bitse de gitsek modunda Allah affetsin ama sen 2 hafta daha dayanırsan normal doğurursun bence sgdhdhd bir de herkes doğurdu daha aralık ayının yarısında biz çok erken yalnız kaldık o da psikolojik olarak yoruyor ya

Koca gün yemek hazırlama dışında 0 aktiviteyle geçirdim ama perişandım çatı ağrısından, şimdi daha iyiyim normal herhalde. Sorma yav şikayet etmeyeyim diyorum ama daral geliyormuş gerçekten sjdkks 2 hafta önce doğum kanalındaydı bakalım yarın hem çatı muayenem var hem minik hanıma bakılacak. Ocak ayına kalmadan şöyle 22sinden sonra hayırlısıyla doğursam süper olur ajfkdk

Ay hadi inşallah güzel haberlerle gel, 37den sonra ananası hurmayı bas gitsin yürüyüş falan derken bakarsın hemencecik gelir minnoş

Kontrol sonrası şöyleydi böyleydi yazarken çok saçma sapan bir şey yapıyormuş gibi hissediyorum artık kimin ne işine yarayacak ki, herkes zaten doğurdu Olsun, biz bize yeteriz, kontrol sonrası güzel haberlerle gel inşallah

Annemden sonra zar zor kestirmediğim sütüm azaldı, emeği geçen herkesin ağzına tüküreyim gerçekten
Ohoo o süt daha ne coşmalar ne azalmalar yaşar, sen hiç merak etme canım Odanda bol bol ten tene temas yapınca bak bakalım neler olacak Yaşananlar kolay değil ama o konunun zamanı da gelir daha. Biz onlara negatif enerji göndeririz, sen oğluna odaklan

soguk kompres, zeytinyagi, sicak dus her gun. su an olmuyor ilk gebeligimde olmustu cok fena. simdi alismis goguslerim herhalde meme ucu kremi de surmuyorum

soguk kompres, zeytinyagi, sicak dus her gun. su an olmuyor ilk gebeligimde olmustu cok fena. simdi alismis goguslerim herhalde meme ucu kremi de surmuyorum
Deniyoruz şu an bunları canım. Sen yine de kullan bence her an da olabilir meme kuru kalırsa. İnşallah olmasın tabi Benim de 9. günden sonra olmaya başladı bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…