Galiba gümüş kapak alacağım bugün canım evde de kantaron yağı var sürmek aklımda. Bugün ayva çekirdeğini denedik.Kantaron yağı ve gümüş kapak bende çok işe yaradı
Sabah saat 4.37’den bildiriyorum. Şu an tok mesela iyice emdi altını temizledim ve uykuya geçmek için emzik niyetine emiyor ağzında tutuyor. Bırak deyince de çekiştiriyorYutkunma sesinin sık gelmesi memede süt tazyikli geldiğinde yenidoğan o hıza yetişemediğinden oluyormuş. Çok sıkıntı oluyorsa ön sütü biraz pompayla sağın diyorlardı. Bizde de oluyor da ben sağma ihtiyacı duymadım. Ama ağza hepsini almaya başladıktan sonra yara oluşumum neredeyse bitti diyebilirim. Bazen doyduktan sonra ucunu emzik gibi kullanıyor bizimki farkettiğimde araya parmağımı sokup koparıyorum memeden yoksa bırakmıyor çekiştiriyor o da fena tahriş ediyor. Bu yaraların başlarda olması sonra geçmesi falan bebeğin de emmeyi bilmemesinden kaynaklanıyor zaten. Zamanla alışıp öğreneceğiz inşallah
Bana hiçbir şey sürme pansuman yapma sadece kuru tut devamlı demişlerdi canım. Yara yerin hava alsın kuru kalsın ona çok dikkat et, geçmiş olsun aman amanSezaryen dikişlerimi iltihaplanmışantibiyotik de kullanıyorm halbuki.. 2 gün tentirdiyot sürmüştüm sonra krem verdi doktorum ama neden oldu anlamadım bir kere öksürük krizine girmiştim o zaman kanamıştı ondan mı oldu acep
Kandan bakıldı 17 çıktı canim.alt kan uyuşmazlığı sebepli dediler. Tek gece dedilerGeçmiş olsun canımm kaç çıktı? Ne kadar tutmak istediler tek gece mi?
Şimdilerde de çok tatlı olan bu olay birkaç ay sonra sana eziyete dönecek haberin olaSabah saat 4.37’den bildiriyorum. Şu an tok mesela iyice emdi altını temizledim ve uykuya geçmek için emzik niyetine emiyor ağzında tutuyor. Bırak deyince de çekiştiriyorHatta uyudu memeyi çekmeye çalıştığım anda güya emmeye başlıyor yalandan
memeyi ağzına aldığında c şeklinde parmaklarınla sık ben resmen zorla memeyi sıkarak veriyorum sonra kendi yapışıyorBen emzirmeyi beceremiyorum ya galiba. Doğum yapanların yorumlarını okurken ne kadar negatif düşünüyolar diyodum da yok olmuyor yani ağzı aranıyor sürekli memeyi tutmuyor zorla ağzına koyuyorum cok yapıp kafasını çeviriyor neyi yanlış yapıyorum
Yapıyorum elimi hiç çekmiyorum memeden yine olmuyor. Bugün biberonla verdim sağıp damağını uyarınca emiyor benim memem damağına yetişmiyor mu acaba uyarmak içinmemeyi ağzına aldığında c şeklinde parmaklarınla sık ben resmen zorla memeyi sıkarak veriyorum sonra kendi yapışıyor
Mental saglik mi o beŞimdilerde de çok tatlı olan bu olay birkaç ay sonra sana eziyete dönecek haberin oladoyduğu an memeden kopup uykuya gecebilecegi her yöntemi denesen mental sağlığın için en iyi şeyi yapmış olursun
Çok şükür aldım biraz zor bir sürec oldu 3 sezaryan acıyı erken hissettim sancılar gaz cıkarmakta zorlandım şimdide kramp giriyor
Canım ağzını açtığı anda memenin kahverengi kısmını itebildiğin kadar içeriye it bebiş tutana kadar hafif hareket ettir meme ucunu damağını uyar. Çene altını gıdıklar gibi yap, yanaklarının yanlarından tutup içeriye doğru itiyormuş gibi yap memeyi tutması kolaylaşsin diye. Hala tutmazsa emzirme danışmanlari oluyor şehir hastanelerinde yada özel olarak oluyor onlardan destek alırsın. Sağlık ocağında da yardımcı olurlar diye düşünüyorum bebişle gitsen durumu anlatsan göstererek tuttururlar memeyi.Yapıyorum elimi hiç çekmiyorum memeden yine olmuyor. Bugün biberonla verdim sağıp damağını uyarınca emiyor benim memem damağına yetişmiyor mu acaba uyarmak için
Anladım canım tekrar çok geçmiş olsun inşalla düşer de taburcu olursunuz sabahaKandan bakıldı 17 çıktı canim.alt kan uyuşmazlığı sebepli dediler. Tek gece dediler
ama sabah yine topuk kani bakılıp sonuca göre karar verilecek
Kız napıcam bilmiyorum kiŞimdilerde de çok tatlı olan bu olay birkaç ay sonra sana eziyete dönecek haberin oladoyduğu an memeden kopup uykuya gecebilecegi her yöntemi denesen mental sağlığın için en iyi şeyi yapmış olursun
Antibiyotik krem sürdüm inşallah iyileşir yaBana hiçbir şey sürme pansuman yapma sadece kuru tut devamlı demişlerdi canım. Yara yerin hava alsın kuru kalsın ona çok dikkat et, geçmiş olsun aman aman
Perşembe günü doğdu 5gjnluk dahaAnladım canım tekrar çok geçmiş olsun inşalla düşer de taburcu olursunuz sabahaKaç günlüktü bebiş ?
Aglasa da zirlasa da bir sure buna katlanıp inadını kırıp bu duruma alistirmaktan başka çaren yok malesefKız napıcam bilmiyorum kiEmzik tutuyorum kenardan bıraksa onu vericem ama tokken emmeyi sevmiyor emziği kusturuyor sanırım. Başka da napılır ki doyunca bıraksın diye? Şimdilerde de tatlı değil zaten fena durumda meme uçlarım
İnşallah canım doktorun gördü mü ya da bilgisi var mı?Antibiyotik krem sürdüm inşallah iyileşir ya
DemeeeAglasa da zirlasa da bir sure buna katlanıp inadını kırıp bu duruma alistirmaktan başka çaren yok malesef
Ya bir ritüel oluşturdu uyanayım emzir o sırada çiş ya da kaka yapayım altımı değiştir rahatlayayım ama sen bir daha emzir ki uykuya geçebileyim. Onu da kendi kendime yapayım demiyor kusana kadar daha emiyor. Ay şişman bir çocuk mu olacak ki Allah muhafaza shshhshAglasa da zirlasa da bir sure buna katlanıp inadını kırıp bu duruma alistirmaktan başka çaren yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?