2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Merhaba, hayır denemedim. Yarın almayı düşünüyorum. Ama krem mi alsam onu mu alsam bilemedim? Siz kullandınız ve geçirdi mi?
Ben ilk bebegimde cok aci cektim o zaman gumus kapak da yoktu. 2. bebegimde direk onu kullandım cok sukur hem ilerlemedi acısı hem de tekrarlamadi. Tavsiye ederim. kremler bende hic ise yaramadı . ic çamaşırı ve atlete degdikce tahriş oluyor. gumus kapak engelliyor. gumusun iyileştirici özelliği de varmis iyi geliyor.

Bebek emmeyi bitirdiğinde son sütünden biraz sürsen etrafına meme ucunun. Sondaki süt Proteinli kısmı olduğu için iyi geliyor, yarayı hızla iyileştiriyor demişti ebe. Umarım çabucak iyileşir
Onu bana ebe söylemişti canım başlamadan da biter bitmez de hep sürdüm. Sonra lansinoh sürüp kalkan kapattım. Aslında bence tüm kurallara uydum ama bu da doğum gibi bir şey herhalde her şeyi doğru yapsan da bazen olmuyor

Ayy evet kim söz sahibi olduğunu soyledi acaba bunlara? benim eşim de cok kizar boyle şeylere neyse ben inatçıyımdır fikirlerini değiştiririm tez zamanda.

Geldi artık sorun yok 4.günde tamamen yetecek kadar geldi ama gelene kadar susalim da kizin icine sindigi gibi yapsin demedi kimse ona sinirleniyorum. Agrimla mi ugrasayim, cocuğumla mi sizle mi dedim en son

Oyy doğrudur. İnşallah ayva çekirdeği jeli iyi gelir ya.

Kiz 3 gün boyunca papağan gibi aynı seyleri tekrarladîm sabırla sesimi yükseltmeden. Ben memeden kesilsin istemiyorum, ben sabirlıyım sütüm gelene kadar böyle emiyormuş gibi olsun diye sabırla tekrarladım sürekli kaşıkla verelim demeye devam ettiler. Valla bu süreçte kimseyi boğmadiysam o sancılarla daha da boğmam.

O günden beri asker gibi hepsi anladı ne yaptıklarını. Üstelik bebeğim şu an emdikçe iyi yaptın diyorlar o daha da kötü jdhdhd

İçim rahat etti sağolasın canım kafamda soru işareti olmadan kullanmaya devam

Tuttu canım tam
3625 doğdu
51 cm
39+0

Orange suan bu cahil kadinin dediklerini umursamayıp bebeğine ve kendine bakma zamanın. kvler her zaman lohusadan daha lohuss oluyorlar. Allah buyuk bu günlerin gececek merak etme. Asla alttan alma . yüzüne bakma . Esin de onun lafıyla boşanirsa zaten kurtulmus olursun ikisinden de. Ama Esin annesi gidince aklı başına gelir . Senin de o zaman imtikam zamanın gelir yani . lohusayken yapılanlar asla unutulmuyor. nerden biliyosun diye sormayın..

Sen sınır koyarsın ya netsin. Öyle olmak gerekiyor valla kusura bakmasınlar. 16 doz insülin vurmuş anasın sen herkes kendi önünden yesin djfksks

Sen sınır koyarsın ya netsin. Öyle olmak gerekiyor valla kusura bakmasınlar. 16 doz insülin vurmuş anasın sen herkes kendi önünden yesin djfksks
Onu da söyledim ben neler çektim nelerden vazgeçtim gerekirse memem kopar ama ben bebeğimi mememden koparmam dedim kdjdndjd

Ayy hakkaten yaa yarın dahiliyede kontrolüm var yine o günden beri yazdım yine onlara bakacaklar.

Onu da söyledim ben neler çektim nelerden vazgeçtim gerekirse memem kopar ama ben bebeğimi mememden koparmam dedim kdjdndjd

Ayy hakkaten yaa yarın dahiliyede kontrolüm var yine o günden beri yazdım yine onlara bakacaklar.
İkisinin birden kalması da dert anam, biriyle daha rahat baş ederdin ajfksks ne kadar kalacaklar?

Burdaki temel sıkıntılı cumle ben Kızıma küpeler alacagim... muge anlinin senin esin yok ki repliği geldi aklıma. senin kızın degil . senin torunun. o benim kızım ve temel kararları ve bakımını ben veririm. bunu anlamalari neden zor bu kadar. kendileri de yaşamışlardır ama yasatiyorlar . Allah ıslah etsin hepsini.

Onda o kadar kötü niyet aramıyorum ya da bu beni sinir etmiyor ama bedeniyle ilgili söz sahibi olma hadsizligi beni çok sinirlendiriyor.

Onda o kadar kötü niyet aramıyorum ya da bu beni sinir etmiyor ama bedeniyle ilgili söz sahibi olma hadsizligi beni çok sinirlendiriyor.
sanirim ben yasadiklarimdan dolayi oyle yükseldim. kv kisisine gore hic kimse benim değil onun da malesef.esim sadece onun oğlu,cocuklarim onun cocuklari. bilincaltinda oyle olunca da herseye hadsizce karışma hakki buluyor kendinde.

Yutkunma sesinin sık gelmesi memede süt tazyikli geldiğinde yenidoğan o hıza yetişemediğinden oluyormuş. Çok sıkıntı oluyorsa ön sütü biraz pompayla sağın diyorlardı. Bizde de oluyor da ben sağma ihtiyacı duymadım. Ama ağza hepsini almaya başladıktan sonra yara oluşumum neredeyse bitti diyebilirim. Bazen doyduktan sonra ucunu emzik gibi kullanıyor bizimki farkettiğimde araya parmağımı sokup koparıyorum memeden yoksa bırakmıyor çekiştiriyor o da fena tahriş ediyor. Bu yaraların başlarda olması sonra geçmesi falan bebeğin de emmeyi bilmemesinden kaynaklanıyor zaten. Zamanla alışıp öğreneceğiz inşallah

İkisinin birden kalması da dert anam, biriyle daha rahat baş ederdin ajfksks ne kadar kalacaklar?
Yılbaşına kadar burdalar sonra herkes dagilisir ara ara gelirler. 15 gün daha mum etmek için elimden geleni yapicam artık kfjdn işin kötüsü kankalikları ve eşimin annelerin bi bildiği vardır tavrı ben de anayım djdbbd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…