• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Hanımlar hanımlar değişik bir lohusa depresyonu yaşıyorum sürekli ağlamak istiyorum sürekli her şeye…

bu arada biz 1 haftalık olduk teyzeler 😍

Sorum şu ki; benim kız sürekli uyumak istiyor. 1,5-2 saate bi uyandırıyorum ama ne taklalar atıyoruz bi görseniz. Normal mi bizimki çok uykucu çünkü

2 paket yeni doğan bezi aldım ben 2 numaraya geçeniniz var mı? Bebişi 3 3 buçuk kilo doğanlar? Hala 1 numara mı kullanıyorsunuz daha doğum yapmadım, aslında tecrübeliyim ama unutmuşum

2 paket yeni doğan bezi aldım ben 2 numaraya geçeniniz var mı? Bebişi 3 3 buçuk kilo doğanlar? Hala 1 numara mı kullanıyorsunuz daha doğum yapmadım, aslında tecrübeliyim ama unutmuşum
2940 doğdu bebişim şu an 3000 küsur hâlâ 1 numara kullanıyoruz. Biz goon ve sleepy almıştık, ikisinin boyutları farklı. Goon daha büyük sleepy biraz daha küçük. Oysa kilo olarak ikisi de 5 kiloya kadar ama boyut bariz farkli.

Hanımlar hanımlar değişik bir lohusa depresyonu yaşıyorum sürekli ağlamak istiyorum sürekli her şeye…

Sorum şu ki; benim kız sürekli uyumak istiyor. 1,5-2 saate bi uyandırıyorum ama ne taklalar atıyoruz bi görseniz. Normal mi bizimki çok uykucu çünkü
Çok çok normal, ilk gunler uyanmıyor diye aglayacaktim inanin. 20 ml sütü zor veriyordum kaşık biberonla. 20 günlük olduk çok şükür artık memeyi alıyor. 1 hafta 10 güne sizin bebis de açar gozlerini merak etmeyin 😊

Kızlar birşey soracağım bu bestlak damla var ya süt için eczaneden ondan aldım bugün özellikle orijinal olsun diye , rengi yok gibi sanki ben koyu renk diye hatırlıyorum ama eminde olamadım . Kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim 🎈
Benim de öyleydi şüphelenip firmayla iletişime geçtim. Tamamen bitkisel olduğu için hasat dönemine göre renk ve tat farklılıkları olabilceğini söylediler. Eczaneden alınanlarda sahte olamıyormuş benim de içim rahat etti

2940 doğdu bebişim şu an 3000 küsur hâlâ 1 numara kullanıyoruz. Biz goon ve sleepy almıştık, ikisinin boyutları farklı. Goon daha büyük sleepy biraz daha küçük. Oysa kilo olarak ikisi de 5 kiloya kadar ama boyut bariz farkli.
Sleepy genel olarak evet daha küçük şimdi yeni bebişe de sleepy aldım o zaman sleepy 1 numara çok almasam daha iyi

Bana da cuma aynı şeyi dedi. Benim doktorum da bekleme ve vajinal doğum yaptırma taraftarıydı ama bebeğin suyu azalınca bu riski almaya değmez dedi, hemen bugüne kontrol çarşambaya tarih verdi. Bugün turnusollu ped taktım su gelmedi ama bebek irileşince su azalıyormuş ve tansiyon gibi problemlere de sebep oluyormuş. Su azalması önemli bir şey ama doktorlar onu kestirebiliyorlar. Suyu azalıp 4-5 hafta bekleyenler vardı bizim grupta. Bence hiç bekleme sen de zaten 40ı geçtin, ben daha yeni 38im ona rağmen beklemedik.
Çarşamba dedi bana işte bugün hemen alalım demedi. O da hala suyu sınırda diye şans vermeye çalışıyor sanırım. Ben bişey diyemiyorum doktor ne derse o 😁 o zaman çarşamba birlikte mi doğuruyoruz seninle 🥲🥲

Ayy o uykulardan bize de yollasana teyzesi 😢😢

Kayınvalide sevmeyengiller, size ne var canım o da bi anne dediğim için özür dilerim. Toparlayınca toplu da yazarım ama profilimden bakabilirsiniz yaşananlara
İlk defa bu tarz bir konuya yorum yazacağım. Normalde ailevi konulara asla bir şey yazmam okur gecerim ama gerçekten çok üzücü yaptıkları. Eşinizin bir an önce size destek olması gerek, o kendi annesiyse siz de çocuğunun annesisiniz. Taraf secilecekse de şu durumda belli kimin secilecegi. Allah akıl fikir vicdan versin kaynananiza. Umarım yanlışını fark eder.

Kayınvalide sevmeyengiller, size ne var canım o da bi anne dediğim için özür dilerim. Toparlayınca toplu da yazarım ama profilimden bakabilirsiniz yaşananlara
Birkaç kez baktım bugün profiline aklım sende kalmıştı çünkü. Seninki sen onu sevdiğin, işe yarar hissettirdiğin sürece iyi onun dışında manipülatör kontrol manyağının teki zaten belliydi bu. Öyle pis kalpli ki annesini yeni kaybetmiş lohusa kadına karşı alttan almayı bırak bir de eşini dolduruyor. Biz seni tanımadığımız halde kıyamıyoruz sana, kalbinden bk akıyor karının demek ki, acı oldu ama tanıdın işte. İnsan böyle zamanlarda tanıyor koca ailesini. Sınır koymak mesafeli olmak tek çare, kırılmasın üzülmesin diye yapamadın biliyorum ama zararı sana ve bebeğine, toz kondurmadın -kondurmaman normal yanlış anlama, iyi niyetlisin çünkü- ama toksik kadın oğluna senin için boşan bundan diyor sen şu haldeyken. Ne yapacaksın bilmiyorum akıl vermek de haddime değil ama iyiliğin bir artısı yok bunlara, eşinin tavrı zaten ayrı fecaat oraya hiç girmiyorum. Duygularını bastırma lütfen sağlıklı değil bu, oğluna da en iyi sen bakarsın sakın şüpheye düşme çok iyi bir annesin. Seviyorum seni hiç tanımadan, geçecek bu günler burdayız her zaman

Ay bnm de kv kombiyi acıyor arkasından ben kısıyorum cünkü bizim bebegin üstü bası da kat kat ben zaten ateşli😆. Bir de bnim oğlusun da tek gözü capaklanmıştı 1haftalıkken falan 2 sefer tobrased damla damlattım hemen gecti cocuk agladıkca yeşil yeşil akıyordu gözü dayanamadım aklımda olsun canım cocuk doktoru arkadaşım da damlatabilirsin demişti
Ayyy tamam canım çok teşekkür ederim damla bilgisi için 🙏 Dün birkaç kişiye sordum biri çay posasına pamuk batır dedi biri anne sütü damlat dedi eşim tabi ki sadece su ile temizlenmelidir yorumunu yaptı 😂 Ben de bir damla önerisi bulamadım sulu pamukla yavaş yavaş temizledim. İki gün sürekli temizleyince epey azalmış ama yine olur illa ki damlayı not ettim 🙏 Benim tüm çabalarıma rağmen meme uçlarım çok kötü durumda ya. Buna uygulayıp fayda gördüğünüz bir şey oldu mu? Lansinohu doğum öncesinden beri uyguluyorum. Emzirme sonrası sürüp kapatıyorum falan ama nafile. Bebek ağzına aldığı anda ilk 1 dk falan gözümden yaş geliyor acısından. Sonra nispeten azalıyor da ona dayanmak çok çok zor. Hatta meme uçlarım normalde içine gömülür uyarınca çıkar. Şimdi bir tanesi nasıl tahriş olmuşsa hep dışarıda kocaman duruyor sanırım şişmiş de biraz :( Zeytinyağı sürdüm hafiften duş sonrası ama emzirme öncesi yine yıkayacağım ve başa döneceğiz :(

Ayyy tamam canım çok teşekkür ederim damla bilgisi için 🙏 Dün birkaç kişiye sordum biri çay posasına pamuk batır dedi biri anne sütü damlat dedi eşim tabi ki sadece su ile temizlenmelidir yorumunu yaptı 😂 Ben de bir damla önerisi bulamadım sulu pamukla yavaş yavaş temizledim. İki gün sürekli temizleyince epey azalmış ama yine olur illa ki damlayı not ettim 🙏 Benim tüm çabalarıma rağmen meme uçlarım çok kötü durumda ya. Buna uygulayıp fayda gördüğünüz bir şey oldu mu? Lansinohu doğum öncesinden beri uyguluyorum. Emzirme sonrası sürüp kapatıyorum falan ama nafile. Bebek ağzına aldığı anda ilk 1 dk falan gözümden yaş geliyor acısından. Sonra nispeten azalıyor da ona dayanmak çok çok zor. Hatta meme uçlarım normalde içine gömülür uyarınca çıkar. Şimdi bir tanesi nasıl tahriş olmuşsa hep dışarıda kocaman duruyor sanırım şişmiş de biraz :KK43: Zeytinyağı sürdüm hafiften duş sonrası ama emzirme öncesi yine yıkayacağım ve başa döneceğiz :KK43:
Garmastan al canım, en iyisi oymuş benim doktorum çantama koydurdu.

Garmastan al canım, en iyisi oymuş benim doktorum çantama koydurdu.
Bunu sizden not almıştım ama kullanıp fayda gören oldu mu gerçekten ya alırım da bir işe yaramazsa diye de korkuyorum :( Böyle sert bir anestezik krem istiyorum hiçbir şey hissetmeyeyim falan shsjjs

Çarşamba dedi bana işte bugün hemen alalım demedi. O da hala suyu sınırda diye şans vermeye çalışıyor sanırım. Ben bişey diyemiyorum doktor ne derse o 😁 o zaman çarşamba birlikte mi doğuruyoruz seninle 🥲🥲
İnşallah gönlüne göre olur çarşambaya kadar kendi gelir🥲 benim haftam erken olduğu ve sancım eksi 10 falan çıktığı için normal doğum şansım kalmamıştı😅 çarşamba 12de benim🥲🥲

Ayyy tamam canım çok teşekkür ederim damla bilgisi için 🙏 Dün birkaç kişiye sordum biri çay posasına pamuk batır dedi biri anne sütü damlat dedi eşim tabi ki sadece su ile temizlenmelidir yorumunu yaptı 😂 Ben de bir damla önerisi bulamadım sulu pamukla yavaş yavaş temizledim. İki gün sürekli temizleyince epey azalmış ama yine olur illa ki damlayı not ettim 🙏 Benim tüm çabalarıma rağmen meme uçlarım çok kötü durumda ya. Buna uygulayıp fayda gördüğünüz bir şey oldu mu? Lansinohu doğum öncesinden beri uyguluyorum. Emzirme sonrası sürüp kapatıyorum falan ama nafile. Bebek ağzına aldığı anda ilk 1 dk falan gözümden yaş geliyor acısından. Sonra nispeten azalıyor da ona dayanmak çok çok zor. Hatta meme uçlarım normalde içine gömülür uyarınca çıkar. Şimdi bir tanesi nasıl tahriş olmuşsa hep dışarıda kocaman duruyor sanırım şişmiş de biraz :KK43: Zeytinyağı sürdüm hafiften duş sonrası ama emzirme öncesi yine yıkayacağım ve başa döneceğiz :KK43:
Onlar yanlış öneriler deil cnm yapabilirsin çay ve anne sütü tabi istersen o damlayı da
Bunu sizden not almıştım ama kullanıp fayda gören oldu mu gerçekten ya alırım da bir işe yaramazsa diye de korkuyorum :KK43: Böyle sert bir anestezik krem istiyorum hiçbir şey hissetmeyeyim falan shsjjs
Garmastan da çok iyi kapaklar fayda etmedi mi cnm kalkanlar yani meme ucunun altında çatlak vardır 15 gün nerdeyse öyle aciyo sonrasında geçti hiç bir şey kullanmıyorum birde bebeğin diline baksana bembeyaz pamuk gibimi

Back