Benimde doğumdan önce benimde artmıştı beyaz koyu akintiBende beyaz/şeffaf akıntı çok arttı, sizde de öyle mi
Bende dün disardaydim 4 saatten fazla AVM ve market yaptım kizceme görümcem baktı eve gelince benimde çok ağrıdı dikislerim bugün 22 günlüktukAhah o da var dimiAy ama bugün fazla dolandım dikişlerim agrıdı biraz simdi
Ayhh hadii kolaylıkla atlattGerçekten öyle görünüyorhaftaya salı çatı muayenem var ve enfeksiyon ihtimaline karşı kültür alınacak aşşşşırı heyecan annecim
Aynı sjfkskdkd dün gece 2 kere upuzuuun bi ağrı girdi kalbim durdu. 4 gün oldu bugün tuvalete çıkamayalı, halimi görsen üzerime kuru kayısı atarsın sjcksksAramızda 1 hafta var tam doğruaz kalmış gibi ama çok var gibi de hem doğurmak istiyorum hem de gaz sancısına bile ödüm kopuyor jxjxjd
Benim de dün gece inanılmaz bel ve karın ağrım vardı doğum sancısı mu diye uykum kaçtı ya, daha erken gibi geliyor banaAynı sjfkskdkd dün gece 2 kere upuzuuun bi ağrı girdi kalbim durdu. 4 gün oldu bugün tuvalete çıkamayalı, halimi görsen üzerime kuru kayısı atarsın sjcksks
Canım ben dün sabah kahvaltı yaparken bi anda altıma kaçırdım zannettim suyum geldi diye korktum lavaboya gittim hemen böyle baya bi beyaz akıntı gelmişti korktum biraz hatta da acaba suyum mu gelecek diye sonra bisey olmadı hala doğumu bekliyorumBende beyaz/şeffaf akıntı çok arttı, sizde de öyle mi
İşiyo da olabilirsin ben hapsirirken yapiyorum bazen farketmiyorum jxjddhBenim pijamam ıslanıyor bazen suyum mu geldi ulen deyip tuvalete gidiyorum akıntı o kadar yoğunlaşmış oluyor ki külottan pijamaya geçmiş oluyor ya fazla detay verdim ama
İşiyo da olabilirsin ben hapsirirken yapiyorum bazen farketmiyorum jxjddh
Konudan bağımsız aylardır dicem dicem laf giriyor diyemiyorum . Kullanıcı adındaki kitabı lisedeyken okumuştum :) buket uzuner . Hatta kullanıcı adın dikkatimi çekmiştiAynı sjfkskdkd dün gece 2 kere upuzuuun bi ağrı girdi kalbim durdu. 4 gün oldu bugün tuvalete çıkamayalı, halimi görsen üzerime kuru kayısı atarsın sjcksks
Allah yardımcın olsun sağlıkla gir ve gel insallahKizlar yarin saat 10.00 da doguma giriyorum insallah dualarinizi beklerim
Erken evet de zorlaştı ya, 2 haftadır seyit onbaşı gibiyim yatağı toplarken nefes nefese kalıyorum. Bir de gün içinde devamlı inanılmaz uyku bastırıyor, böyle geldiği anda yeniliyorsun o uykuyaBenim de dün gece inanılmaz bel ve karın ağrım vardı doğum sancısı mu diye uykum kaçtı ya, daha erken gibi geliyor banaayy kabızlık şu zamanda daha zordur ya zaten şiştik iyice
Dünya üzerinde en en enn sevdiğim kitap, kızımın adı ordanKonudan bağımsız aylardır dicem dicem laf giriyor diyemiyorum . Kullanıcı adındaki kitabı lisedeyken okumuştum :) buket uzuner . Hatta kullanıcı adın dikkatimi çekmişti
Benim doğumuma var ama miktarı epey fazlaCanım ben dün sabah kahvaltı yaparken bi anda altıma kaçırdım zannettim suyum geldi diye korktum lavaboya gittim hemen böyle baya bi beyaz akıntı gelmişti korktum biraz hatta da acaba suyum mu gelecek diye sonra bisey olmadı hala doğumu bekliyorum
Evet ya, sesli nefes almaktan yoruldum valla utanıyorum dışarda falan jdjdjd uyurken de horluyorum galiba artık, dişil enerjim falan öyle böyle bitmedi yaniErken evet de zorlaştı ya, 2 haftadır seyit onbaşı gibiyim yatağı toplarken nefes nefese kalıyorum. Bir de gün içinde devamlı inanılmaz uyku bastırıyor, böyle geldiği anda yeniliyorsun o uykuya
Bu akıntı bende neredeyse 9. Haftadan beri var. Tüp bebek merkezindeki hemşire o zaman renginin yeşil ya da kokusunun olmadığı sürece sorun yok demişti.Bende beyaz/şeffaf akıntı çok arttı, sizde de öyle mi
38+3 oldum valla beklemekte çok zor benimde geliyor baya günlük kaç kere iç çamaşırı değişiyorum bilmiyorum artık ama dün ki farklıydı yani suyum geldi zannettim bi anda altıma kaçırır gibi oldu ama hala bi hareket yokBenim doğumuma var ama miktarı epey fazla
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende bu ayın sonunda 25 olucam bende korkuyorum aynı şeyleri hissediyorum ama canım bence hepsi çok güzel duygular çok güzel hisler hepsi çok normal korkularımız endişelerimiz doğum da bebeğimizi kucağımıza alıp mis kokusunu içimize çekince hepsini unutucaz inşallahBeni bir korku sardı ya doğurıyım istiyorum ama sancı korkuttu bide daha küçüğüm nasıl olcakartık genç kız olamıycam hiç gibi sorumluluk duygusu falan korkuttu garip hisler içindeyim korku başladı
evet olabilir nisanKızlar az miktarda şeffafla sarımsı arası yapışkan sümüksü akıntı geldi tuvalette kan falan yok sadece şeffaf daha önce bu tarz akıntı olmamıştı. Nişan falan mıdır bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?