2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
He ya öyle oldu sanki bakalım sabaha kimin suyu gelcek
Bende hep burda okuduk ya kızların öyle oldu. Uyanınca su gelir diye kodladım kafamdaşey deniyorum gece falan tuvalete gidince tutabiliyorsam durdurabiliyorsam çiş suyu durduramam diye deniyorum ve hep durdurabiliyorum

Sabaha doğurcağıma öyle emindim ki dün 2 saat uyku tutmadı bi de son günümüz diye ağladım falan ama bugün yürüyemeyince bi fenalık geldi yetsin annecim diye
Bizim inanç yalnızartık doğurmak istiyorum cidden bir yandan da doğsun diye çok istediğimden bebeğin zamanı varken böyle düşünüyorum gelsin diyip duruyorum diye kötü hissediyorum ama gerçekten fiziksel olarak zorluyor insan artık kucağına almak istiyor falan birsür karmaşık duygu

Kızlar bebiş ile tam bir hafta olduk :) öğrendiklerimi ilk kez anne olacaklarla paylaşmak için sık sık girmeye çalışıyorum buraya. Doğumdan sonra ilk 28 gün (Yenidoğanlar için) bazı özel hastanelerin devletle anlaşması olduğu için ücretsiz bakılıyor. Kan tahlili işitme testi vs ücret ödemedik. Doğum yaptığım hastanede bebeğe nasıl süt vereceğimi hemşireler anlatmıştı ama çok doğru gösteremediler. Özel hastanede işitme ve kan testi sonrası ücretsiz emzirme danışmanlığı aldım. Mutlaka ama mutlaka almanızı öneririm. Bebeğin nasıl süt emeceğinden aklınıza gelen her soruyu soruyorsunuz ve size uygulamalı olarak gösteriyorlar. Şuan sorunsuz şekilde süt verebiliyorum. İlk üç gün beslenmesi ve çok kilo kaybetmemesi önemliymiş. Bizimkinde çok fazla kilo kaybı oldu 300 gr gibi. Hafif sarılık başlangıcı vardı ama yarın kontrolde tekrar bakacak doktorumuz. Bu arada kaşık biberonunuz mutlaka yanınızda olsun. Bir haftadır doğru düzgün hiç uyumadık diyebilirim ama inanılmaz bir enerji var bizde :)

Biz sanırım birbirimizi iyice gaza getirdik 40 haftada bekliyor millet genelde en az 1 hafta sonrasında. Gerçi doğuran doğurana olunca bi bizimki mi 40ı bekliyor anacım oluyorum

Biz sanırım birbirimizi iyice gaza getirdik 40 haftada bekliyor millet genelde en az 1 hafta sonrasında. Gerçi doğuran doğurana olunca bi bizimki mi 40ı bekliyor anacım oluyorum
ben de ayni soruyu soruyorum kocaa grupta benimkinin mi 40i bekleyesi tuttu diye yarin 39+2yim

Genel istatistiklere göre, vajinal doğumların en sık gerçekleştiği hafta 39. haftadır.
chatgpt nin yalancisiyim
Benimkini de 3 aylıktan beri zorla tutmamız ve bu hafta duracağının gelmesi rezaleti. 3.aydan beri yok düşük tehlikesi,yok erken doğum,yok gebelik şekeri derken anca yerleşti tam doğacağı zaman

Bende beyaz/şeffaf akıntı çok arttı, sizde de öyle mi
Benim pijamam ıslanıyor bazen suyum mu geldi ulen deyip tuvalete gidiyorum akıntı o kadar yoğunlaşmış oluyor ki külottan pijamaya geçmiş oluyor ya fazla detay verdim ama

ben de doğumu tetiklemeyim diye yemek ve temizlik bile yapmıyorum 4 gece daha bekler inşallah bebetim

Ben de öyleyim valla herkes ya doğurdu ya doğurmak üzere ya da günü belli, ben hala takılıyorum öyle kendi kendime gahshshs doktor bekleyelim 39u diyor o da 24 aralık ediyor
24 Aralıkta Merco tam 38 haftalık oluyor, o hafta gelir gibi geliyor bana. O tarihler sezaryen için çok mantıklı bence

ay sanki 40 haftafa doğan bebek azdır gibi gelirdi bana ama şimdi bulcak gibide bu gidişle tık yok hala doğuranlara özendik bide bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…