Güzel haberlerle gel cano hayırlı olsun şimdidenKizlar yarin saat 10.00 da doguma giriyorum insallah dualarinizi beklerim
Bende hep burda okuduk ya kızların öyle oldu. Uyanınca su gelir diye kodladım kafamdaHe ya öyle oldu sanki bakalım sabaha kimin suyu gelcek
Bizim inanç yalnızSabaha doğurcağıma öyle emindim ki dün 2 saat uyku tutmadı bi de son günümüz diye ağladım falanama bugün yürüyemeyince bi fenalık geldi yetsin annecim diye
Biz sanırım birbirimizi iyice gaza getirdikBizim inanç yalnızartık doğurmak istiyorum cidden bir yandan da doğsun diye çok istediğimden bebeğin zamanı varken böyle düşünüyorum gelsin diyip duruyorum diye kötü hissediyorum ama gerçekten fiziksel olarak zorluyor insan artık kucağına almak istiyor falan birsür karmaşık duygu
ben de ayni soruyu soruyorum kocaa grupta benimkinin mi 40i bekleyesi tuttu diyeBiz sanırım birbirimizi iyice gaza getirdik40 haftada bekliyor millet genelde en az 1 hafta sonrasında. Gerçi doğuran doğurana olunca bi bizimki mi 40ı bekliyor anacım oluyorum
Benimkini de 3 aylıktan beri zorla tutmamız ve bu hafta duracağının gelmesi rezaleti. 3.aydan beri yok düşük tehlikesi,yok erken doğum,yok gebelik şekeri derken anca yerleşti tam doğacağı zamanGenel istatistiklere göre, vajinal doğumların en sık gerçekleştiği hafta 39. haftadır.
chatgpt nin yalancisiyim
Ben de öyleyim valla herkes ya doğurdu ya doğurmak üzere ya da günü belli, ben hala takılıyorum öyle kendi kendime gahshshs doktor bekleyelim 39u diyor o da 24 aralık ediyorHepiniz doğururken daha 9.aya giremeyen ben ajfksjdlsks en son ben doğurucam puuuuuu
Açılış bende kapanış sendeeHepiniz doğururken daha 9.aya giremeyen ben ajfksjdlsks en son ben doğurucam puuuuuu
Benim pijamam ıslanıyor bazen suyum mu geldi ulen deyip tuvalete gidiyorum akıntı o kadar yoğunlaşmış oluyor ki külottan pijamaya geçmiş oluyor ya fazla detay verdim amaBende beyaz/şeffaf akıntı çok arttı, sizde de öyle mi
Ahah o da var dimiSen lohusasın kız dolanma nazara gelirsinannelik mod on bizimkilerin suflelerinden bir parça
ben de doğumu tetiklemeyim diye yemek ve temizlik bile yapmıyorumHep de sabah geldi kızların sularısabahlardan korkar oldum
Ben yürüyüşü de bıraktım. Evden çıkmıyorum gibi birşey. Doğumu tetiklemekten korkuyorum. Sezeryan olacak ya, öncesinde su mu sancı gelirse diye korkuyorum, kuş gibim oturuyorum, en fazla yemek yapmak, ev süpürmek yaptığım şeyler.
Gerçekten öyle görünüyorAçılış bende kapanış sendee
24 Aralıkta Merco tam 38 haftalık oluyor, o hafta gelir gibi geliyor bana. O tarihler sezaryen için çok mantıklı benceBen de öyleyim valla herkes ya doğurdu ya doğurmak üzere ya da günü belli, ben hala takılıyorum öyle kendi kendime gahshshs doktor bekleyelim 39u diyor o da 24 aralık ediyor
Biz sanırım birbirimizi iyice gaza getirdik40 haftada bekliyor millet genelde en az 1 hafta sonrasında. Gerçi doğuran doğurana olunca bi bizimki mi 40ı bekliyor anacım oluyorum
Aramızda 1 hafta var tam doğru24 Aralıkta Merco tam 38 haftalık oluyor, o hafta gelir gibi geliyor bana. O tarihler sezaryen için çok mantıklı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?