- 26 Şubat 2024
- 6.036
- 6.218
- 113
Akran sayılırsınız, 10 yaşında
Göz pınarların kurumadı mı senin hala ajfkskksAz önce şeyden ağladım, ben sağımdan soluma dönemiyorum artık bu zibidi büyüyecek de arkadaşlarıyla buluşacak diye bizi satacak dimi diye... Hoş geldin ilk trimester duygusallığı ndjffk
Bu günü de doğurmadan bitircez sanırımSürekli değil ama hareket etmek istediğimde geliyor ağrılar resmen yat diyor banaevde annemler olunca deniz kenarında yürüyelim hem hava değişikliği olsun dedim ama çok zor yürüdüm ağrılardan
Çocuum bu minnoş ananı üzmeAz önce şeyden ağladım, ben sağımdan soluma dönemiyorum artık bu zibidi büyüyecek de arkadaşlarıyla buluşacak diye bizi satacak dimi diye... Hoş geldin ilk trimester duygusallığı ndjffk
He ya öyle oldu sanki bakalım sabaha kimin suyu gelcekBu günü de doğurmadan bitircez sanırım
Sabah da eşime bebeği nasıl tutcan göster dedim şu motivasyon su şişeleri var ya onu aldı kucağına, bi tur da ona ağladım nsfnfnfGöz pınarların kurumadı mı senin hala ajfkskks
Herkes birbirine heyecan veriyor doğurdun mu doğuracak mısınBu ha doğurdum ha doğurcam şeyi de stresli hesizi okudukça heyecan basıyor bana
Bu günü de doğurmadan bitircez sanırım
Şunlara baksanaHe ya öyle oldu sanki bakalım sabaha kimin suyu gelcek
Hep de sabah geldi kızların sularıHe ya öyle oldu sanki bakalım sabaha kimin suyu gelcek
Ay benim de sezaryen ama çok darlandım ağrıdan ağırlıktan diye tetiklesem mi diyorum ben sfkfjHep de sabah geldi kızların sularısabahlardan korkar oldum
Ben yürüyüşü de bıraktım. Evden çıkmıyorum gibi birşey. Doğumu tetiklemekten korkuyorum. Sezeryan olacak ya, öncesinde su mu sancı gelirse diye korkuyorum, kuş gibim oturuyorum, en fazla yemek yapmak, ev süpürmek yaptığım şeyler.
ay yok ben saldim artik carsamba doktorun onerisine gore ilerlerim. en son seninki yerinde cok mutlu demisti bana suyu kalp atisi iyi sanci yok :) icerde durumlar iyi disarda napsin bebe o da hakli
Sabaha doğurcağıma öyle emindim ki dün 2 saat uyku tutmadı bi de son günümüz diye ağladım falanHerkes birbirine heyecan veriyor doğurdun mu doğuracak mısın
Şunlara baksana
Benim uzun süre yatınca ağrım oluyor. Ama sağa sola dönememekten olduğunu düşünüyorum.Kızlar spinal sezeryan olanların beli ne durumda? Bende inanılmaz bir ağrı var geçmiyorne zaman geçer acaba
Bol bol Yürü dicem ama sancı gelirse ve o ağrıyı çekip, sezeryan olursak çok üzülürüm. Ben o ağrıyı çekmemek için sezeryan olmak istiyorum. Sen iyi dayandın kuzum kaç haftadır. Az kaldı az, sık dişini. Max son bir haftamız. Bu belki kucağımızda bebeksiz son pazarımızAy benim de sezaryen ama çok darlandım ağrıdan ağırlıktan diye tetiklesem mi diyorum ben sfkfj
Çarşamba cano kontrolüm, pazartesi de doğum işte 16'sı. Bana en geç demedi de direkt o güne yer ayırttı ameliyathaneden, erken gelmek isterse alırız dedi tabii. Birkaç gündür ne adam gibi uyuyabiliyorum ne yürüyebiliyorum o kadar ağır hissediyorum ki darlandım valla Allah affetsin, 40 ve üstü haftalarda napıyo bu analarBol bol Yürü dicem ama sancı gelirse ve o ağrıyı çekip, sezeryan olursak çok üzülürüm. Ben o ağrıyı çekmemek için sezeryan olmak istiyorum. Sen iyi dayandın kuzum kaç haftadır. Az kaldı az, sık dişini. Max son bir haftamız. Bu belki kucağımızda bebeksiz son pazarımız. Yarın doktor kontrolün var mı? Günlerimiz aynıydı diye hatırlıyorum. Benim kontrolüm var. Bakalım gün netleşir heralde. 16sı en geç demişti. Belki tansiyondan dolayı haftaya perşembe falan alabilir gibi geliyor bana ayaklarım gene takoz gibi olmuş, tansiyon beni korkutuyor. Doktora atıyorum sorun yok diyor. Bakalım yarın ne dicek.
Evet ya ablamın da sabah gelmişti arkadaşımın da o yüzden sanki sabah geliyormuş bu sular gibi hissettiriyorHep de sabah geldi kızların sularısabahlardan korkar oldum
Ben yürüyüşü de bıraktım. Evden çıkmıyorum gibi birşey. Doğumu tetiklemekten korkuyorum. Sezeryan olacak ya, öncesinde su mu sancı gelirse diye korkuyorum, kuş gibim oturuyorum, en fazla yemek yapmak, ev süpürmek yaptığım şeyler.
Evet 12.12yi rezerve eden arkadaşlari tebrik ediyorumEvet ya ablamın da sabah gelmişti arkadaşımın da o yüzden sanki sabah geliyormuş bu sular gibi hissettiriyor
Yemek yapmak başlı başına bir iş ya beni o bile aşırı zorluyor belim sanki ikiye ayrılıyormuş gibi oluyorum. Senin hangi tarihti 12.12 mi yoksa öyleyse otur hiç kalkma mükemmel tarih
Tarihlere çok takılmıştım da geldiğim nokta sağlıkla gelsin de mümkünse hemen gelsin de olmaya başladıEvet 12.12yi rezerve eden arkadaşlari tebrik ediyorumbana en geç 16sı dedi. Yadın kontrol var. Bakalım hangi gün derse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?