2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Canımmm çok teşekkür ederiz, amin inşallah Evet şükürler olsun güzel bir hikaye oldu hep de böyle devam eder inşallah Darısı doğum yapan, yapacak olan herkesin başına olsun

Çok kıymetli bilgiler hoşgelmiş sefa getirmiş bal dudak

Göz içleri de sarı mıydı canım

Sizlerden de dinleyeceğiz inşallah Bugün başka doğum yapan oldu mu?
Peki ya bal dudak doğunca boğazındaki su sesini duydunmu sonra ağlaması o duygulanma başka bişeykaç çocuk olursa olsun o ilk an asla unutulmuyo gözleri doluyo insanın

Bizim doktorda dedi şuan yaşadıklarınız gaz sancısı değil asıl sancılar sonra başlayacak Pusete koyun her gün yürüyün dedi çok rahatlatırmış..
Ayyy deme deme bu bile çok zor geliyor bana o zamanları hiç düşünmek istemiyorum
Biz 1. haftadan itibaren çıkmaya başladık zaten dışarı cidden en güzel o zamanlar uyuyor çocuk

Cnm geçmis olsun gozunuz aydın anali babali buyusun saglikla bal dudak

OKUYUN!!!
Kızlar silikon uç kesinlikle alın onu takıp sağım yapın Allah'a şükür gram acımadı öyle süt kanalları açılır. Ayva çekirdeğine geçtim sol göğüsüm çok rahatladı sadece sol da mastit var hayla boşaltamadım inşallah o da geçer şuan göğüsüm biri 75 biri 100 resmen saat 03.40 biz devamke 30 kasımdan beri uyumadım diyebilirim

Ellammm kimler doğurmuş, hepsini okudum çok sevindim kızlar bizim yerimize de koklayın valla duygulanıyorum sizi böyle gördükçe, kaç aydır neler paylaşıyoruz resmen arkadaş olduk A aydassss outoffit bundan sonrası da çok güzel ve kolay olsun hepimiz için, arada deneyimlerinizi paylaşırsanız harika olur

Ehehhe bir de bugün LeyLA84db ile Naziko’yu görmeye gittim, ikisi de o kadar güzeldi ki anlatamam. Minik kuş koyniş koyniş yatıyordu annesinin kucağında sezaryenden benim gibi çekinen korkan varsa çevresinde deneyimlemiş annelerle temas kurmasını tavsiye ederim, çok iyi geldi bana yeni doğum yapmış anneleri görmek. Hayatımda hiç dikiş vs yaşamadığım için çekiniyordum ama epey rahatladım onu öyle görünce. Hepimizin hikayesi çok güzel olsun

Benim bebek emzirirken canımı yok yakıyor parçalıyor resmen göğüsü emmeyi bilmediği için mi yoksa böyle göğüs kremi vs kullanmıyorum diye mi

Amin darısı bekleyenlerin başına. Yani deneyim mi doğru birşey mi yapıyorum yanlış mı bilmiyorum sırf aç kalmasın şekeri düşüyor diye mama veriyorum bi kaç damla ben emziriyorum sık sık emziriyorum yavaş yavaş göğüsler doluyor. Emzirme sırasında göğüsüme bi iki damla mamayı akıtıyorum göğüsten alıyor mamayı hem süt kanalını açıyor pompa görevi görüyor hem karnı doyuyor. Çok az çay kaşığı kadar veriyoruz zaten. Sık sık emzirme bir saatte iki saatte bir mama ile emzirme göğüse dökerek yani ile yaradı dün akşamdan beri idrar yapmamıştı yaptı toparlandı kendine geldi biraz

Ay benim cok aciyo yaa kiz bi kapiyo basim zonkluyor gumus kapak almistim ama bulamiyorum hicbir yerde nereye soktuysam onu hemsireler tavsiye etti ama bulamazsam silikonu ben de bi deneyeym. Lansinoh onermediler cunku o yara oncesi koruma dedi hemsire gasmastan pomat al dedi ve bestlak onerdi aldim hemen onsallah ise yararlar. Emzik asla omermiyolar ama ben yine de bi deicem yoksa zor olur diye dusunuyorum biberon yerine mam icin ya kasik ya da enjektor dedi .

Yarin eve gecicem o zaman deteylarimi yazicam arkadaslar . Ama kizim da ben de iyiyiz

Kulunçtaki ağrıdan gram uyku uyuyamadım yaa. Sanki böyle çok acıtan bir iğneyi oradan enjekte ediyor gibiler devamlı Boynumun sağı, sağ kol, sağ sırt çok fena. Otururken idare eder ama yatma pozisyonuna asla geçemedim. Allahım inşallah geçen bir şeydir ameliyat yerinin acısı hiçbir şey kalıyor yanında

Leyloş taze anne olduğumuz nasıl da belli bu saatte aktifiz normalin dışında bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…