2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
İlk sezaryanda oluyor cnn bnm ilk te oldu agrıdan bagırıyordum aniden bir agrı giriyordu kramp gibi sag kol ve boynuma yada sol kol ve boynuma agrı kesici vuruyorlardı hemen ikinci günü eve gectim tekrarladı agrı agrı kesici krem kullandım vikisli doktor önerisiyle narkozdan kaynaklıymış iğne vurulurken kendini cok kasmışsın dedi

Bende gebelikte hiç ödem oluşmadı şuan doğum sonrası bacaklarım da olmuş şasırdım normal mi acaba?

bu bilgi bir miktar midemi bulandırdı desem kızz kanlı olmuyor mu o

Şuan bende de Mustela , Lansinoh Balm, Garmastan , Ayva Jeli hepsini deniyorum. Silikon uçla emziriyorum o mu hassasiyet yapıyor acaba anlamıyorum. Emzirirken çok canım yanıyor. Sen mastit olduğunu nasıl anladın bu arada. Taşlaşma gibi sertlikler mi vardı, doluluk hissi mi

Deneyimini paylaşman çok iyi oldu güzelde geçmiş. Çabucak daha da toparlan inşallah ayrıca o dudak ne yaa belli şimdiden nasıl yakışıklııı maşallah

evet çatı ağrısı canım benim de 30 lu haftalardan beri var, bazı günler hafifledi bazı günler baya zorladı ama hiç kaybolmadı. benimkinin pozisyonu baş aşağıydı hep ona rağmen vardı

ayyyyy ay ay çok sevindim kuzucum meleğinizle mutlu huzurlu bir hayat dilerim darısı başımıza inşallah

kızlar benim akşama doğru çatı ağrım çok artıyor hatta alttan tutarak yürüme ihtiyacı hissediyorum bebiş her an çıkcakmış gibi hissediyorum korkuyorum doğuruyor muyum diye hatta ama sabahları o his olmuyor. doğum başlar da anlamazsam diye de korkuyorum. öyle bi sancı da hissetmiyorum hiç braxton hicks gibi anlatılan. sadece bu aşağı baskı var

Bende de akşama doğru daha çok oluyor genelde aşağı eğilmek oturmak zorunda olduğum işler yapmissam önde bebek aşırı sert oluyor makat gelisliydi en son benimki ondan mı diyorum bende böyle bir tutma öyle yürüme moduna giriyorum ya. İlk oğlumda böyle değildi bu haftlarda daha hareketliydim mutfak tezgahlarına çıkıp dolap falan siliyodum şimdi bı de annemlerdeyim bı süredir eşim bugun geliyor pazartesiye döneceğiz iki gün daha dayanmaliyimdün de valiz topladm banyoya girdim oğlumu banyo yaptırdım baktım çok böyle ağrılar arttı kimseye bişey de diyemiyorum korktum çok valla durup durup o kadar bekledim tam eve donecekken doğum başlarsa diye

normal demek ki canım artık 38+3 oldu bizim inşallah 12 sini bekler ya acil doğuma gitmek istemiyorum

Maşalalalah size. İlk gebeliğinizmiydi. Çok güzel bir doğum olmuş. Gözünüz aydın

normal demek ki canım artık 38+3 oldu bizim inşallah 12 sini bekler ya acil doğuma gitmek istemiyorum
E senin artık normal canım tabiki olması. Benim daha 35+5 ondan erken gibi geliyor bu ağrılar bana bakalım. Sen de kendini çok zorlama yorma 12 sine kadar şunu da yapayım bu da aradan çıksın diye kendini zorlama

Doğum yapan kızlar hastane için aldığınız gecelik pijama takımı falan nasıldı yani çok kalın biseye ihtyaciniz oluyor mu ? Bı de bebisler için aldığımız hastane çıkışları penye ya üstte uzun zıbın ama alt kısmı tek patikli penye yeterli olan bişey mi yaptığınız başka bişey oldu mu?

Ben yazlık pijama götürdüm bi çorap bş hırka fazlasıyla yetti hem klima hem kalorifer açıktı oda çok iyiydi bi ara artık havayı öyle sandım kapı açılıp içeri soğuk girince fark anlaşılıyor sıcaktı baya yani. Bebek içinde ben çok şey koydum bi kere kıyafet değiştirdim beş bez değiştim ben birgün kaldım ama sabah doğurdum akşam çıktım. Bide süt felan da fazla emmedi üstü batmadı fazla. Ben beşli hastane çıkışı iki müslün örtü götürdüm bide ince orta halli nohut battaniye götürdüm iş gördü. Bi tane kalın götürülebilir eve getirirken üşümesin diye

Yeni annişler silikon ucu meme ucunuz çökük diye vs mi kullanıyorsunuz başka sebepten mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…