- 12 Temmuz 2022
- 25.196
- 3
- 89.896
- 528
Cano ben göğüs pedi almıştım mikrodalgada ısıtılanlardan. Duştan daha pratik olursa bi bak istersenHello ben yeniden aktifim toparladım gelen giden derken anca ❤bugün kontrolde vardı iyiz Allah'a şükür sarılık düştü mastit hafiften geçti tek çaresi duş sıcak su gerçekten. Memelere şimdiden iyi bakın kızlar uçlarım hayla yara bence kremleri değil ayva çekirdeği yapın kremler hemen etki etmiyor en azından benim ve çevremde kimseye hemen etki etmedi süreç
Duş biraz daha iyi aslında senin dediğin pratik ama normal doğum yaptım ya zaten ekstra hijyen gerekiyor pansuman yapıyorum batikonla dikişlerime duş oyüzden 2 türlü faydalı saçımı topluyorum şampuan yapmıyorum vücuduma şuan korkuyorum valla hayla ☺☺☺Cano ben göğüs pedi almıştım mikrodalgada ısıtılanlardan. Duştan daha pratik olursa bi bak istersen
geçmiş olsun toparlamana sevindimHello ben yeniden aktifim toparladım gelen giden derken anca ❤bugün kontrolde vardı iyiz Allah'a şükür sarılık düştü mastit hafiften geçti tek çaresi duş sıcak su gerçekten. Memelere şimdiden iyi bakın kızlar uçlarım hayla yara bence kremleri değil ayva çekirdeği yapın kremler hemen etki etmiyor en azından benim ve çevremde kimseye hemen etki etmedi süreç
o baskı olunca anlıyorsun ya ilkinde anlamıştım en azından. bacakların arasında bi doluluk oluyor yürümekte epey zorlanıyorsun. 7 cm açıklığa kadar sezaryen alırız dedi. o zamana kadar anlarız herhalde aminÇarşamba son kontrol doğum da 16sında. Önce gelmek isterse sancın artarsa suyun gelirse alırız dedi ama beklerse 16sında. Bi yandan çok var bi yandan az var bilmiyorum ndgn
41-42 haftada gelende var yaAy bir de her gün aha bugün gelecek diye heyecanlanıp eve dönüyoz yaeşim ‘ağam bizimle eğleniir’ modunda
Ayy benım de doğumum yarın 49 la hamıle kaldım şuan 59 un acaba kaçı görecek merak edıyorum bakalım57 kilo doğuma gittim şuan 50 kiloyum43 kiloydum şu 7 biraz kalsın en azından vermezsem daha iyi korseye başladım göbeğim ve karnımı hayla yadırgıyorum benim değil gibi birden şişti birden indi flan biraz tuhaf bir his
Canım biz mama vermiştik sütüm gelene kadar sütüm gelincide saat başı emzirdim yatmadan öncede mama vermiştim ama mamayı kaşık biberonla yada şırıngayla yarısını döküyordu tam içemiyordu ondan biberonla verdim 2-3 gün birde belki saçma gelir iki gün çay kaşığı ile şekerli su verdim iki damla falandır şekeri düşüncede sarılık değeri artıyor çünküKızlar sarılık için neler yapıyorsunuz yardımcı olabilir misiniz
Bı yaşıma daha girdim sarılığın sıcakla alakası neymiş ki ilk defa duydum ben sarılığın kitabını yazmış birisi olarakTekrardan Hepinize iyi doğumlar yapana da hayırlı olsun inşalah ❤ bu arada sarılık ilk çıkarken normaldi 1. Gün 3 gün biraz artmıştı 5 gün bugün düştü gene doktor bol bol emzir sıcak tutma dedi sıcakta arttırır üstünü çok örtme evin ısısı iyi olsun dedi
Benim anne sütü sarılığım olduğundan dolayı ben mama ile destekledim mamayı günde 4-5 kez verdim sutumu sağıp dolaba koydum mama verdiğim öğün lerde bol bol çiş kaka sarılığı düşürür beslenerek atiyolar vucuttanKızlar sarılık için neler yapıyorsunuz yardımcı olabilir misiniz
Hergune bebeklerimiz geliyo yaa ne güzel oldu gurubumuz maşallah sende al sağlıkla kucağına inşallah canımAyy benım de doğumum yarın 49 la hamıle kaldım şuan 59 un acaba kaçı görecek merak edıyorum bakalımbebış bira zayıf ben aldım galıba kıloyu sağlıkla doğsun da napalım artık
Kızzz 43 diye bi kilo mu var ilkokulda o kiloydum heralde57 kilo doğuma gittim şuan 50 kiloyum43 kiloydum şu 7 biraz kalsın en azından vermezsem daha iyi korseye başladım göbeğim ve karnımı hayla yadırgıyorum benim değil gibi birden şişti birden indi flan biraz tuhaf bir his
Nazlı bir arkadaşımı çok kınamıştım bu bebiş bana hiçbir şeyi kınamamam gerektiğini öğretecekBende her gece yatarken acaba bu gece gelir mi diye düşünüyorumsabah kalkıyorum bugün de olmadı diye içimden geçiriyorum . Senin bebiko da çok nazlı çıktı anneyi babayı şimdiden kandırıyor
Ara sıra kendi sancılarım geliyor gidiyor ama ne olacak ben de çok merak ediyorumBunu şimdi gördüm. İyi suni sancı vermemişlerhayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah kuzum. Bugün de o gün değilmiş anlaşılan
Ay ben tartilamadim daha tartimin pili bitmiş yarın hemen o pil işini halletmem lazımKızzz 43 diye bi kilo mu var ilkokulda o kiloydum heraldebenim de 7 kg gitmiş dogumdan sonra kaldı 8 ama asırı istahım acık sürekli emzir emzir bir de hep tatlı ve hamur işi istiyor canım. Bu gidişle gitmez o 8 kilo
Ah 41-42 deme ağlarım artık41-42 haftada gelende var yabenim oğlumda 40+0 da yatış yapıldı suni falan aldım açılma oldu 5 cm ama yata yata oldu yani hiç ağrı sancı yoktu yani beni eve de yollamaadi keşke eve yollasaydi belki normal olurdu hastanede aç beklemekten her an sezeryan olur diye bişey yememe izin vermediler falan artık motivasyonum düşünce sezeryan istiyorum dedim o şekilde dönmüştüm bekle yani bı risk yoksa normal istyosan bence bekle sağlıkla gelsin inşallah
Bu banada oluyor yani direkt böyle aşağıdan çocuk çıkacak gibi bıçak saplanıyor birkaç saniye sonra geçiyor neden bilemiyorum sancım falan da hiç yokSabahtır bıçak saplanıyor rahmime ya. Bi süredir oluyodu da sıklaştı bugün, ayağa falan kalkınca kalakalıyorum öyle
bu bana da oluyor aksamlari. artik cocuk gunduzleri sakin karnimda aksam basliyor ayni anlattigin gibi sanki bicak saplanmasi karnima degil ama vajinaya dogru fgibi tamamen asagida sanki cikmaya calisip cikamazmis gibi yirtilacakmis gibi bir aci.. sabahina yine ortalik sut limanBu banada oluyor yani direkt böyle aşağıdan çocuk çıkacak gibi bıçak saplanıyor birkaç saniye sonra geçiyor neden bilemiyorum sancım falan da hiç yok
Ya ne iyi yapmış doktorun hatta bende görmek istemiştim 2 saatte doğuma girince aklım uçtu resmen aklıma hiç gelmediKızlar bu arada doktor bana bebegin plasentasını verdi dogumdan sonra. Sedyeye bacaklarımın ortasına lönk diye koydular posette odaya cıkardıkgecen pazar gittik ormana gömdük hiç haberim yoktu vereceginden biraz arastırdım da insan vücudu kutsal oldugu gibi kalıntıları da kutsalmış çöpe atılmazmış gömülürmüş. Hastanelerde de tıbbı atik diye atıyorlarmış benim doktor da hassas baya veriyormuş böyle. Artık alın bu bilgiyle naparsanız yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?