Her şey hazır o zaman artık minnoşun da eli kulağındadırAyyy Allah razı olsun, hepimizin doğumları, sonrası çiçek gibi geçsin inşallahDoktor döndü, şimdi bebeği bekliyoruz, eli kulağında bence Ben de hem seninle, hem de konusu gelmişken söyleyim grup arkadaşlarımla bebeklerimizi birlikte büyütmemizi, irtibatta kalmamızı, birbirimizin sırtındaki el olmayı çok isterim
Doğum biter bitmez kendime geldim normalin avantajı sanırımMaşallahçok sevindim bak bir şekilde olmuş bebişinde haftası kilosu çok güzel sen nasıl oldun toparlandın mı
Korkma içini ferah tut. Ize de haber ver doktorla konuştuktan sonraİnşallah ya son dakika bir şeyler denince insan etkileniyor bide kafası 37 çıkıp karnı 40 çıkınca endişelendim. Önceden kafası hep önde çıkardı
Göbek attım, hafta sonu gelir herhaldeHer şey hazır o zaman artık minnoşun da eli kulağındadırEvet inşallah burda ki destek çok güzeldi her gün herkesin güzel haberlerini almakta çok güzel. Birbirimize danışacağımız çok şey olacak
Umarım.herk3s yine aktif olur böyle ya . İlk doğumunda da böyleydi dogurunca Herkes yavaş yaavs yok olduGöbek attım, hafta sonu gelir herhalde
İlk dogumumda danışabileceğim tek bir arkadaşım vardı, şimdi burada köyümüz var resmen
Bana da 5in altında olması lazım demişti doktorum ama sadece senin şekerinle için bir ölçüt o sanırım direk bebekle alakalı değil. Belki son zamanlarda şekerin hafif yüksek aeyretmiştir ondandır. Bişey çıkacağını sanmıyorum hiçBende endişe ettim karın çevresini sordum tekrar bir sıkıntı yoktur sadece kiloludur dedi. Pazartesi açlık tokluk vercem. Doktor pazartesi yokmuş salı gel yine ben bakayım dedi. Hga1c 5,5 çıkmış normal referans aralığında gözüküyor. Şekerde çıkmıycak gibi hissediyorum.
Doğum içinde hafta sonu sancım gelirse falan ne yapmalıyım dedim acile gel eğer sezeryan gerekiyorsa o an tekrar bakarlar karar verirler zaten dedi. Öyle yanii yine bir muallakta kaldı.
Salıya kadar doğurmazsam normal mi sezeryan mı tekrar karnı ölçüp şeker sonucuma bakıp karar verecek sanırımnet şekilde sıkıntı yok deseydi normal doğurmayı bekliycektim hurmalarımı yiyip şimdi acaba hangisi olcak diye bekliycem
oyle oluyor canim baslik sitede gerilere dusuyor zaten farkli platformlara kayinca devam ediyor genelde.Umarım.herk3s yine aktif olur böyle ya . İlk doğumunda da böyleydi dogurunca Herkes yavaş yaavs yok oldu
Sizin kaçıncı haftada oldu doğum? Bide öncesinde sancılarınız olmuşmuydu yoksa bir anda sancı başladı ve doğuma mı alındınız paylaştıysanız kaçırmış olabilirimDoğum biter bitmez kendime geldim normalin avantajı sanırımevet anlamadım gelişti bir şekil de Allah yardım etti çok şükür
Doğuranlar biraz toparlanınca dönerler diye ümit ediyorumUmarım.herk3s yine aktif olur böyle ya . İlk doğumunda da böyleydi dogurunca Herkes yavaş yaavs yok oldu
Oy oy oy oy oy beklenen büyük gün veSelam kizlar biz iyiyiz cok sukur tam karadeniz damarli sinirli bir kizim varcok sukur 3100 gm 49 cm dogdu detaylari daha sonradan paylasicam. Agrim tabiki var hala dogal olarak ama bebek icin gozu hicbisey gormuyor insanin 2 saat aldi hemsre uyuyayim diye gelin gorun ki yok yatmaktan uyustum asla hareket edememek sinirimi bozuyor. Bi de tek bacagim epidural yuzunden uyusuk 2 kerecyurudum ama suruyerek epidurali cikarinca kendi gelecek dedileer amin . Ama mucize gibi her seye ragmen insan bakip bakip duruyo benim mi diye
Suni sancılı doğum ama olsun sonunda bebeğine kavuşacaksın, bi avaz'da doğsun inşallah canımın içiDün kızımın 1-2 saat tüm çabalarıma rağmen hareket etmemesi yüzünden acil hastanete gittik.
Dün baya yürüdüm fazlaca da yemek yedim sonra da kustum rutinin dışında bir gündü aslında… sabah gittiğim kontrolde de şükür her şey yolunda çıkmıştı ama bebeğim asla böyle bir şey yapmadığı için çok telaşlandık. Bir ayağını pıt diye oynatmadımi bile. Gittiğimizde şükür kalp atışlarını duyduk ama istenilen seviyede değil biraz düşüktü. Acil serum bağladılar tekrar nst be kalp atışı bakıldı kalp atışı normal çıktı. 2 saat sonra tekrar nst ve kalp atışı bakıldı bu sefer sancılar da çıktı ama ben hiçççç hissetmiyorum
Doktorumuz sabah tekrar nstye çağırdı. Duruma göre suni sancı verip artık doğumu başlatalım dedi. Bi ufak korkmadım değil yalan söyleyemeyeceğimama işin sonunun güzelliği her şeyi unutturuyor sanki. Dün yaşadığım o korkuyu bir daha asla yaşamak istemiyorum hiçbirimiz yaşamayalım inşallah
Dualarınızı bekliyorum kızlar birkaç saat sonra her şey belli olacak
Oy oy oy oy 9.30da doğurup 10.30da bize yazmanKızlar biz geldik odaya 9.30 gibi. Şükürler olsun doğdu tosbiğim emzirdim bile bir kere. 4005 gr, 52 cm oldu maşallah Detayları anlatacağım sonra. Her şey yolunda çok şükür
Bunu şimdi gördüm. İyi suni sancı vermemişlerKızlarrr açılmam yok malesef, doktor bugünlük de suni sancı vermeyelim belki 3/4 cm açılırsan o zaman vermek en güzeli dedi. Yatış versek stres olursun evine git hareketlerde azalma olursa hemen gel dedi ev 10 dk hastane ile. Arada sancılarım oluyor nstde de çıkmıştı zaten. İnatla açılmıyorbebeğin hareketleri de normal şuan.
Bize dua edin
Oğlun nasıl olduBen doğurdum. 9 günlük olduk. Sezeryan oldum ama hemen ayakladim bebeğime kendim bakıyorum. Allah kimseyi bu yolda koymasın. Korkmayın son zamanların tadını çıkarın.
Mamayı nasıl veriyorsunKızım 2700 olmuş kilo alımı iyi dedi doktor ama sarılığı gene artmış son çare sarı tülbent
ben de o durumdayım. dün nstde de olmuştu. sancı çıktı diye doktor istersen erkene alalım tarihi dediSabahtır bıçak saplanıyor rahmime ya. Bi süredir oluyodu da sıklaştı bugün, ayağa falan kalkınca kalakalıyorum öyle
Ay ben galiba direnmek istemezdim ya dkfkfben de o durumdayım. dün nstde de olmuştu. sancı çıktı diye doktor istersen erkene alalım tarihi dedibiraz daha direnmek istiyorum dedim kaçtım hemen
ev nanaydı ya valiz ağzı açık ortada çamaşırlar mutfak falanAy ben galiba direnmek istemezdim ya dkfkf
Çarşamba son kontrol doğum da 16sında. Önce gelmek isterse sancın artarsa suyun gelirse alırız dedi ama beklerse 16sında. Bi yandan çok var bi yandan az var bilmiyorum ndgnev nanaydı ya valiz ağzı açık ortada çamaşırlar mutfak falandünden beri eşimin canını çıkardım topladık şimdi. artık korkutacak bi sancı gelirse gidicem. senin kontrol n zaman ki? benim doğum çarşamba gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?