2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Her şey hazır o zaman artık minnoşun da eli kulağındadır Evet inşallah burda ki destek çok güzeldi her gün herkesin güzel haberlerini almakta çok güzel. Birbirimize danışacağımız çok şey olacak

Göbek attım, hafta sonu gelir herhalde

İlk dogumumda danışabileceğim tek bir arkadaşım vardı, şimdi burada köyümüz var resmen

Bana da 5in altında olması lazım demişti doktorum ama sadece senin şekerinle için bir ölçüt o sanırım direk bebekle alakalı değil. Belki son zamanlarda şekerin hafif yüksek aeyretmiştir ondandır. Bişey çıkacağını sanmıyorum hiç

Doğum biter bitmez kendime geldim normalin avantajı sanırım evet anlamadım gelişti bir şekil de Allah yardım etti çok şükür
Sizin kaçıncı haftada oldu doğum? Bide öncesinde sancılarınız olmuşmuydu yoksa bir anda sancı başladı ve doğuma mı alındınız paylaştıysanız kaçırmış olabilirim bana doktorum hiçbir engel olmamasına rağmen sezaryen önerdi ben normal doğum istiyorum diye Şuan normale döndük ve beklemedeyiz 38+1 olduk bugün Salı günü çatı muayenesi yapacak ama benim şimdiye kadar hiç sancım olmadı nstde de hiç sancım çıkmadı bir anda mı oluyor merak ettim

Oy oy oy oy oy beklenen büyük gün ve bebişimiz sağlıkla geldi şükürler olsun çok sevindim kuzummm, sağlıkla büyüsün
Suni sancılı doğum ama olsun sonunda bebeğine kavuşacaksın, bi avaz'da doğsun inşallah canımın içi
Kızlar biz geldik odaya 9.30 gibi. Şükürler olsun doğdu tosbiğim emzirdim bile bir kere . 4005 gr, 52 cm oldu maşallah Detayları anlatacağım sonra. Her şey yolunda çok şükür
Oy oy oy oy 9.30da doğurup 10.30da bize yazman oy canımın içi, maşallah iyisiniz diye yorumladım hemen yazabilmeni çok güzel saatler dakikalar hoşgelmiş sefa getirmiş tosbiğin

Bunu şimdi gördüm. İyi suni sancı vermemişler hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah kuzum. Bugün de o gün değilmiş anlaşılan

Sabahtır bıçak saplanıyor rahmime ya. Bi süredir oluyodu da sıklaştı bugün, ayağa falan kalkınca kalakalıyorum öyle
ben de o durumdayım. dün nstde de olmuştu. sancı çıktı diye doktor istersen erkene alalım tarihi dedi biraz daha direnmek istiyorum dedim kaçtım hemen

ben de o durumdayım. dün nstde de olmuştu. sancı çıktı diye doktor istersen erkene alalım tarihi dedi biraz daha direnmek istiyorum dedim kaçtım hemen
Ay ben galiba direnmek istemezdim ya dkfkf

Ay ben galiba direnmek istemezdim ya dkfkf
ev nanaydı ya valiz ağzı açık ortada çamaşırlar mutfak falan dünden beri eşimin canını çıkardım topladık şimdi. artık korkutacak bi sancı gelirse gidicem. senin kontrol n zaman ki? benim doğum çarşamba gece

Hello ben yeniden aktifim toparladım gelen giden derken anca ❤ bugün kontrolde vardı iyiz Allah'a şükür sarılık düştü mastit hafiften geçti tek çaresi duş sıcak su gerçekten. Memelere şimdiden iyi bakın kızlar uçlarım hayla yara bence kremleri değil ayva çekirdeği yapın kremler hemen etki etmiyor en azından benim ve çevremde kimseye hemen etki etmedi süreç

Çarşamba son kontrol doğum da 16sında. Önce gelmek isterse sancın artarsa suyun gelirse alırız dedi ama beklerse 16sında. Bi yandan çok var bi yandan az var bilmiyorum ndgn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…