2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
İdrar yollarımda da enfeksiyon çıkmışböbrek ağrım vardı zaten su az içiyorum çoğaltacağım doğum olursa her an bebeğe falan geçer diye korktum. Dr a da soramıyorum devlet olduğundan taa salı sorabilcem. Kullandığınız şaseler neydi kendim alır kullanırım hamilelere uygun olanlardan fayda eder belki

Yaa bayıldım Ben de almak istiyorum, çöpe gitmesine gönlüm hiç razı değil ama doktora söylemeye çekiniyorum biraz. Belki son anda bir cesaret gelir de söylerim

Dışarı çıkmaya başladınız mı, gezmelere falan

Şöyle ki sancı ara ara yaşıyordum ama doğum sancısı değil tabi ki 39+0 da doğum oldu. En son 38+4 de randevuya gittim nst bağlandı iyi dendi. Sonra çarşamba gecesi sancı yaşamaya başladım baktım geçmiyor düzenli anladım ki bu normal değil olsa bile dayanamadım gitmek istedim. Nst ye bağlandım sancı çıktı sonra ebe muayene etti açıklık var daha yeni dedi sabaha kadar sancı yaşadım sonra doğum oldu. Ara ara sırt bel ağrısı değişik tuhaf sancılar illa oluyordu gebelik kaynaklı son günler sancı değil de karnımı aşırı taş olmaya başladı normalden daha farkli sanki taş bağlamışlar karnıma sancı giriyordu sağ sol yapamıyordum bıçak saplanıyordu sanki karnıma sonra ki gün doğum başladı zaten. Ama elde tutulan belli bi sancı yoktu kesin son güne sezeryana kalacam diyip duruyordum şasırdım doğumun başlamasına

Canım idrarda protein pozitif çıkmış bu daha önemli şuan

Canım idrarda protein pozitif çıkmış bu daha önemli şuan
Tansiyonum normal olduğundan enfeksiyona bağlıdır diye düşündüm. Tansiyon yüksek proteinde olunca gebelik zehirlenmesi oluyor zaten diye biliyorum ama tansiyonum hep normaldi baştan berienfeksiyon etkilemişti herhalde bir kere daha protein çıkmıştı sadece hafif enfeksiyon var demişlerdi.

Ozaman öyleyse bişey yoktur canım son haftalarda da böyle cıkabiliyomuş zaten bol bol su iç 3-4 lt enfeksiyonu atmak için

Aslında birsey yapmıyorlarki orda düzgün bi posete koyup verecekler bence söyle ne olacam
Bir yere cıkmaya pek cesaret edemiyorum sürekli memede, dünden beridir bir de bagırınmaya başladı gaz agrısı başladı hafiften sanırım. O gün bir araba turu yaptık ormana bir kere de anneme gittim simdilik söyle 20 günlül falan olduktan sonra ufak yürüyüşlere cıkmak istiyorum yagmur camur olmazsa

Suyu gelen daha önce bu deneyimi yaşayan arkadaşlarım, nasıl bir tecrübe yazabilir misiniz. Hani idrar yapar gibi ara ara ve kısa şekilde gelebiliyor mu , yoksa birden fazlaca mı dökülüyor şap diye .

Ben de özellikle istemiştim doktordan plesantayı bana napscaksın demişti bende gömecem dedim. Dediğin gibi çöpe atılmasını istemedim ben de sonuçta bebeği besleyen kutsal bir şey bencede gömülmesi lazım

Senden aldığım cesaretle söyleyeceğim, olmadı eşimi dürterim

Gaz çocuklarının hepsinde oldu mu canım? Gaz olunca sen o gaz damlalarindan, suruplarindan kullanıyor musun? Ya da senin gaz için çaren nedir?

plesanta verilmedi hic ama gobek bagi dusunce gommustum pandemi zamani tek acik bulabildigim yere kendi universitemin bahcesine

İlk kızımda hiç olmamıştı gaz cok rahat bir bebekti emzirdikten sonra sırtını bile patlatlamıyordum. 2.sinde 2.5 sene dogru düzgün uyumadım o kadar diyeyim ilk birkaç ay kolikti biraz ama sonrasında da uykuları hep problemdi gecede 15 kere uyanıyordu bir care bulamadım.
Ameticol diye bir damla var bitkisel içerikli dünle bugün ondan verdim bakayım biraz kullanıcam inşallah cözüm olur

Bana toz veemişti morulo muydu neysi bi de zimax anitibiyotik onları kullandım geçti

İnşallah çözüm olur canım, hem senin hem bebeğin için bizi de haberdar et.

Çocukların kendi mizaçlarıyla doğması çok etkileyici geliyor bana. Hoş, benim ilk deneyimim senin ikinci gibi olduğu için, önümde başka örnek olmadığı için suçu hep kendimde aradım, bir şeyleri yanlış yapma, becerememe hissi bende uzun süre hakimdi Neyse yılmadık, şimdi yeniden buradayız

Olsun belki bu hafta hızlıca açılmaları başlayacak olabilir erkek bebek miydi

Kızlar biz geldik odaya 9.30 gibi. Şükürler olsun doğdu tosbiğim emzirdim bile bir kere . 4005 gr, 52 cm oldu maşallah Detayları anlatacağım sonra. Her şey yolunda çok şükür
Canım çok çok sevindim Allah analı babalı büyütsün. Paşaya bak maşallah bak doktorunun tahminleri tam çıkmış hayırlısı olmuş

Çok şükür kavuştuk, iki saatte bir uyandırmaya çalışıyorum işte sarılık durumu için. O arada bile vicdan yapıyor insan acaba bir şey olur mu sarılığı yükselir mi diye. Analık delilik
Canım arada mama ver yukselmesin ilk 10 gün geçene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…