- 12 Temmuz 2022
- 25.196
- 3
- 89.896
- 528
Ben dicektim sana senin bebo bugün de gelmicek diye ama neyse dedimdi, bence 9'unda gelecekKızlarrr açılmam yok malesef, doktor bugünlük de suni sancı vermeyelim belki 3/4 cm açılırsan o zaman vermek en güzeli dedi. Yatış versek stres olursun evine git hareketlerde azalma olursa hemen gel dedi ev 10 dk hastane ile. Arada sancılarım oluyor nstde de çıkmıştı zaten. İnatla açılmıyorbebeğin hareketleri de normal şuan.
Bize dua edin
hadi insallah istedigin gibi olur. benim bakmadilar bile acilmama 39 olcam yarin. su an vucudum griple bogusuyor burnum tikali oksurup duruyorum su halde dogum baslasa kaldiramam herhalde. bebek hreketleri aksamlari artiyor benim gunduz sakin.Kızlarrr açılmam yok malesef, doktor bugünlük de suni sancı vermeyelim belki 3/4 cm açılırsan o zaman vermek en güzeli dedi. Yatış versek stres olursun evine git hareketlerde azalma olursa hemen gel dedi ev 10 dk hastane ile. Arada sancılarım oluyor nstde de çıkmıştı zaten. İnatla açılmıyorbebeğin hareketleri de normal şuan.
Bize dua edin
Sağlıkla gelsin inşallah açılma da olur belki son anlar hep böyle bir korku kaygı oluyorKızlarrr açılmam yok malesef, doktor bugünlük de suni sancı vermeyelim belki 3/4 cm açılırsan o zaman vermek en güzeli dedi. Yatış versek stres olursun evine git hareketlerde azalma olursa hemen gel dedi ev 10 dk hastane ile. Arada sancılarım oluyor nstde de çıkmıştı zaten. İnatla açılmıyorbebeğin hareketleri de normal şuan.
Bize dua edin
5.5 referans aralığında olsa da yüksek demişti cano out. Tsh gibi yani, 5 de normalde referans aralığında ama hamilelikte 2.5 altı olsun istiyorlar ya o hesap. Ama bana da sadece tombiş bi bebek gibi geldi eşin ya da senden gelen bi şeydir belkiBende endişe ettim karın çevresini sordum tekrar bir sıkıntı yoktur sadece kiloludur dedi. Pazartesi açlık tokluk vercem. Doktor pazartesi yokmuş salı gel yine ben bakayım dedi. Hga1c 5,5 çıkmış normal referans aralığında gözüküyor. Şekerde çıkmıycak gibi hissediyorum.
Doğum içinde hafta sonu sancım gelirse falan ne yapmalıyım dedim acile gel eğer sezeryan gerekiyorsa o an tekrar bakarlar karar verirler zaten dedi. Öyle yanii yine bir muallakta kaldı.
Salıya kadar doğurmazsam normal mi sezeryan mı tekrar karnı ölçüp şeker sonucuma bakıp karar verecek sanırımnet şekilde sıkıntı yok deseydi normal doğurmayı bekliycektim hurmalarımı yiyip şimdi acaba hangisi olcak diye bekliycem
Evet görünürde minnacıklar bana da öyle geliyor ama sayısal veri olarak normal doğumda riskli olabiliyor. 10 cm üzeri kafa çapı olan bebişler doktorların söylediğine göre tabi.36 büyük mü oluyormuş. Benim bebek de 35.5 dogdu bana kafası cok küçükmüş gibi geliyor
9u mu diyon anacım hayırlısı artık zorluyor beni 39+2 şuanBen dicektim sana senin bebo bugün de gelmicek diye ama neyse dedimdi, bence 9'unda gelecek
İçime 9 doğdu valla bi anda9u mu diyon anacım hayırlısı artık zorluyor beni 39+2 şuan
Ay bir de her gün aha bugün gelecek diye heyecanlanıp eve dönüyoz yaİçime 9 doğdu valla bi andaay zorlamaz mı ben 38'e gircem ben bile zordayım dardayım
Bende her gece yatarken acaba bu gece gelir mi diye düşünüyorumAy bir de her gün aha bugün gelecek diye heyecanlanıp eve dönüyoz yaeşim ‘ağam bizimle eğleniir’ modunda
İkimizde kilosu olan insanlarız5.5 referans aralığında olsa da yüksek demişti cano out. Tsh gibi yani, 5 de normalde referans aralığında ama hamilelikte 2.5 altı olsun istiyorlar ya o hesap. Ama bana da sadece tombiş bi bebek gibi geldi eşin ya da senden gelen bi şeydir belki
Canım çok geçmiş olsunKızlar bir sürü anne bebişine kavuşmuş yakalayabildiklerimoutoffit A aydassss @LeyLA84db sağlıkla büyüsün minnoşlarınız.
Bizde bebeğimle kavuştuk başımız büyük diye sezeryan olduk. İlk gün biraz zordu ertesi gün öğlen çok güzel toparlamaya başladım. Sütünde sezeryan ile ilgisi olmadığını yaşayarak gördüm bu arada az az gelse de ilk 2 gün ona yetti bugün çıktık çok şükür hastaneden. İnşallah herkes için süreç çok güzel ilerler. @blocked ‘cum soruların olursa özelden yaz mutlaka görüşelim hastane için.
Hayırlısı olsun bende tebrik ederim sağlıkla büyütKızlar bir sürü anne bebişine kavuşmuş yakalayabildiklerimoutoffit A aydassss @LeyLA84db sağlıkla büyüsün minnoşlarınız.
Bizde bebeğimle kavuştuk başımız büyük diye sezeryan olduk. İlk gün biraz zordu ertesi gün öğlen çok güzel toparlamaya başladım. Sütünde sezeryan ile ilgisi olmadığını yaşayarak gördüm bu arada az az gelse de ilk 2 gün ona yetti bugün çıktık çok şükür hastaneden. İnşallah herkes için süreç çok güzel ilerler. @blocked ‘cum soruların olursa özelden yaz mutlaka görüşelim hastane için.
maşallah gözün aydın canımKızlar biz geldik odaya 9.30 gibi. Şükürler olsun doğdu tosbiğim emzirdim bile bir kere. 4005 gr, 52 cm oldu maşallah Detayları anlatacağım sonra. Her şey yolunda çok şükür
Teşekkür ederim gerçekten öyle güzelHayırlı ugurlu olsun güzel günlerde büyüt canım bebişini inş. O kadar agrı sancı cektin ama hepsi gecti gitti simdi bebegini rahatca kucaklamak emzirebilmem sagından soluna yatakta rahatca dönebilmek inanki bunlara deger
bi şey olmaz bence bazen karaciğer gebelikte bu tür değerler çıkarabiliyor diye biliyorumBenim de ne aile hekimi ne kendi doktorum birşey demedi ben biraz takıldım bugün
Teşekkür ederim canım. Evet zaten son haftalarda kafa olarakta çok okeydim sürecin böyle ilerlemesine. Korkulduğu gibi de olmadı. Big boy nasıl keyifler yerinde miCanım çok geçmiş olsunsağlıkla büyüt bebeğini
Çok sevindim doktorunun tahminlerinin doğru çıkmasına en azından kafanda acaba gibi bir soru işareti kalmadı.
Naptın canım kavuştunuz muİnşallah kavuşuruz bugün evimde rahat rahat emziririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?