2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Ben dicektim sana senin bebo bugün de gelmicek diye ama neyse dedimdi, bence 9'unda gelecek

hadi insallah istedigin gibi olur. benim bakmadilar bile acilmama 39 olcam yarin. su an vucudum griple bogusuyor burnum tikali oksurup duruyorum su halde dogum baslasa kaldiramam herhalde. bebek hreketleri aksamlari artiyor benim gunduz sakin.

Sağlıkla gelsin inşallah açılma da olur belki son anlar hep böyle bir korku kaygı oluyorbebişine sağlıkla kavuşş

Bende endişe ettim karın çevresini sordum tekrar bir sıkıntı yoktur sadece kiloludur dedi. Pazartesi açlık tokluk vercem. Doktor pazartesi yokmuş salı gel yine ben bakayım dedi. Hga1c 5,5 çıkmış normal referans aralığında gözüküyor. Şekerde çıkmıycak gibi hissediyorum.
Doğum içinde hafta sonu sancım gelirse falan ne yapmalıyım dedim acile gel eğer sezeryan gerekiyorsa o an tekrar bakarlar karar verirler zaten dedi. Öyle yanii yine bir muallakta kaldı.
Salıya kadar doğurmazsam normal mi sezeryan mı tekrar karnı ölçüp şeker sonucuma bakıp karar verecek sanırımnet şekilde sıkıntı yok deseydi normal doğurmayı bekliycektim hurmalarımı yiyip şimdi acaba hangisi olcak diye bekliycem

5.5 referans aralığında olsa da yüksek demişti cano out. Tsh gibi yani, 5 de normalde referans aralığında ama hamilelikte 2.5 altı olsun istiyorlar ya o hesap. Ama bana da sadece tombiş bi bebek gibi geldi eşin ya da senden gelen bi şeydir belki

36 büyük mü oluyormuş. Benim bebek de 35.5 dogdu bana kafası cok küçükmüş gibi geliyor
Evet görünürde minnacıklar bana da öyle geliyor ama sayısal veri olarak normal doğumda riskli olabiliyor. 10 cm üzeri kafa çapı olan bebişler doktorların söylediğine göre tabi.

Ay bir de her gün aha bugün gelecek diye heyecanlanıp eve dönüyoz ya eşim ‘ağam bizimle eğleniir’ modunda
Bende her gece yatarken acaba bu gece gelir mi diye düşünüyorum sabah kalkıyorum bugün de olmadı diye içimden geçiriyorum . Senin bebiko da çok nazlı çıktı anneyi babayı şimdiden kandırıyor

İkimizde kilosu olan insanlarızaa bilmiyordum bakalım ne diycek şu saatrwn sonra diyet yap dese de faydası yok zaten herhalde sezeryan kararı alabilir iri diye bakalım

Canım çok geçmiş olsun sağlıkla büyüt bebeğini
Çok sevindim doktorunun tahminlerinin doğru çıkmasına en azından kafanda acaba gibi bir soru işareti kalmadı.

Hayırlısı olsun bende tebrik ederim sağlıkla büyüt

Sabahtır bıçak saplanıyor rahmime ya. Bi süredir oluyodu da sıklaştı bugün, ayağa falan kalkınca kalakalıyorum öyle

Teşekkür ederim gerçekten öyle güzel

Canım çok geçmiş olsun sağlıkla büyüt bebeğini
Çok sevindim doktorunun tahminlerinin doğru çıkmasına en azından kafanda acaba gibi bir soru işareti kalmadı.
Teşekkür ederim canım. Evet zaten son haftalarda kafa olarakta çok okeydim sürecin böyle ilerlemesine. Korkulduğu gibi de olmadı. Big boy nasıl keyifler yerinde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…