Üffff muhatap bile olma erkeklere gıcık kapıyom bazenKız kadın bişi demiyo ki, hala çamaşır yıkıyor garibim. Gece kaç kere geldi yemek yapim şunu ye bunu ye, kadında sorun yok bizimkinin prensesliği tuttu
Dicektim onu baktım bizimki gevremeye başlamış neyse dedim. Kadın alınsa söyler zaten, ki alınacağı bişi de demedim yav salak değilim öyle bişi desem anlarım uaniBen senin yerinde olsam yardımı, anlayışı, kocanı azarlamayi kayinvalidene bırakırdım. Anlatsan, böyle böyle yapıyor anne desen sana destek olmaz mı? Ben normalde üçüncü kişilerin karışması taraftarı değilim ama madem doğurdu takip etsin o da, silkelenmesi gerekiyorsa oğlu silkelesin. Anne sana çorap konusunda öyle söyledim diye alındın mı, bizim rahat konuşacak kadar samimiyetimiz yok mu, bak oğlun bana böyle böyle diyor burnumdan getirdi derdim galiba. Eşine karşı gaza getirmek istemiyorum, şu an gerilim bizim işimize yarayacak bir şey değil ama bu konunun da sen daha fazla yıpranmadan çözülmesi lazım.
Ben arada diğer gruplara da öyle okumak için bakıyorum falan da bizim gibi değil kimse sanki ya bende burdaki herkesi çok seviyorum herkes en yakın arkadaşım gibiŞimdi yeri gelmişken söyleyim, sonra doğururum unuturum falan
Dün eşimle buradan bahsediyorduk, ilk çocuğumuzda böyle bir gruba dahil olmuş olsam belki de depresyona girmezdim ya da çok daha hafif atlatırdım dedim. Bu kız kardeşlik, bu destek çok hoşuma gidiyorSizlerle el ele tutuşarak bu macerayı yaşamak, bir sıkıntıyı ya da mutluluğu paylaşacak insanlar olduğunu bilmek bana çok iyi geldi, geliyor. Hepinize teşekkürler, sevgiler ve öpücükler
Ya ilişki dinamikleri çok farklı şimdi sana şunu yap dememiz olmaz belki de eşinle alakalı ama ben olsam gel barışalım falan demezdim aksine bekle o hatasını anlasın. Bir de saygıyı öğretmek ne demek? Ben 3 senedir böyle yapıyorum ya da öyle yapamam demenin neresi saygısızca? Asıl bence kendisi kadınlar arasındaki konulara özellikle söz konusu ev işleriyse dahil olmamayı öğrenmeli. Annenle aramıza bu kadar girersen bana saygıyı öğretemez bilakis aramızı açarsın diyebilirsin.outoffit LeyLA84db eşim devam ediyor tribe, hala devam mı dedim, ayıp ettiğini anlarsın diye bekliyorum dedi. Ne ayıbı etmişim saygısızlık mı yaptım ben ev işinden anlıyor olsam kadının ev temizlemesi 20 gün sürmezdi anlamıyorum demek ki dedim. İşte yaparım der geçersin ben 3 senedir yapmıyorum falan denmez ben sana öğreticem saygıyı diyor :)) şu adamı alır mısınız başımdan hani barışalım diye laf atıyorum hala devam ediyor çok ilginç
Yahu kadın alınsa söyler zaten de sen öyle diyeceksin ki iyi niyetin belli olsun. Sen ılımlı, suçsuz ama suçlanan tarafsın, kayınvalidene de bunu oğlunu direkt suçlamadan ama suçlayarak anlatacağızDicektim onu baktım bizimki gevremeye başlamış neyse dedim. Kadın alınsa söyler zaten, ki alınacağı bişi de demedim yav salak değilim öyle bişi desem anlarım uani
Ay ben üstteki soruyu yanlış yerde bırakmışım ya o ayrı bir soruydu pardon canımİş arkadaşlarım hastane ziyaretine gelmek istiyorlar. Çok durmazlar ve kadınlar gelir muhtemelen sadece. 7-8 kişi. Sizce ameliyattan çıktıktan kısa bir süre hala ağrıyı ve bacakları hissetmiyorken gelmeleri mi daha uygun olur? Yoksa akşama doğru kendime geldikten, yürüdükten sonrası falan mı kızlar? Doğum öğleden önce olursa kaç gibi gelmelerini istemek mantıklı? Hastanede gelip görmeleri daha iyi çok kısa dururlar diğer türlü evde ağırlamamı bekleyebilirler onda uzun otururlar. Bebek varken istemiyorum o kadar uzun uzun kalabalıkta kalmasını.
Ya ilişki dinamikleri çok farklı şimdi sana şunu yap dememiz olmaz belki de eşinle alakalı ama ben olsam gel barışalım falan demezdim aksine bekle o hatasını anlasın. Bir de saygıyı öğretmek ne demek? Ben 3 senedir böyle yapıyorum ya da öyle yapamam demenin neresi saygısızca? Asıl bence kendisi kadınlar arasındaki konulara özellikle söz konusu ev işleriyse dahil olmamayı öğrenmeli. Annenle aramıza bu kadar girersen bana saygıyı öğretemez bilakis aramızı açarsın diyebilirsin.
Ya ben pisleşmek istemiyorum ama skfkfm daha önce spinal anesteziyle ameliyat olduğumda altıma zıçan bi insan olarak korkuyorum ben bence gelecek olan doğumdan 4-5 saat sonra gelmeliİş arkadaşlarım hastane ziyaretine gelmek istiyorlar. Çok durmazlar ve kadınlar gelir muhtemelen sadece. 7-8 kişi. Sizce ameliyattan çıktıktan kısa bir süre hala ağrıyı ve bacakları hissetmiyorken gelmeleri mi daha uygun olur? Yoksa akşama doğru kendime geldikten, yürüdükten sonrası falan mı kızlar? Doğum öğleden önce olursa kaç gibi gelmelerini istemek mantıklı? Hastanede gelip görmeleri daha iyi çok kısa dururlar diğer türlü evde ağırlamamı bekleyebilirler onda uzun otururlar. Bebek varken istemiyorum o kadar uzun uzun kalabalıkta kalmasını.
Ya ilişki dinamikleri çok farklı şimdi sana şunu yap dememiz olmaz belki de eşinle alakalı ama ben olsam gel barışalım falan demezdim aksine bekle o hatasını anlasın. Bir de saygıyı öğretmek ne demek? Ben 3 senedir böyle yapıyorum ya da öyle yapamam demenin neresi saygısızca? Asıl bence kendisi kadınlar arasındaki konulara özellikle söz konusu ev işleriyse dahil olmamayı öğrenmeli. Annenle aramıza bu kadar girersen bana saygıyı öğretemez bilakis aramızı açarsın diyebilirsin.
Ya çorap katlamaoutoffit LeyLA84db eşim devam ediyor tribe, hala devam mı dedim, ayıp ettiğini anlarsın diye bekliyorum dedi. Ne ayıbı etmişim saygısızlık mı yaptım ben ev işinden anlıyor olsam kadının ev temizlemesi 20 gün sürmezdi anlamıyorum demek ki dedim. İşte yaparım der geçersin ben 3 senedir yapmıyorum falan denmez ben sana öğreticem saygıyı diyor :)) şu adamı alır mısınız başımdan hani barışalım diye laf atıyorum hala devam ediyor çok ilginç
NeeeYa ben pisleşmek istemiyorum ama skfkfm daha önce spinal anesteziyle ameliyat olduğumda altıma zıçan bi insan olarak korkuyorum ben bence gelecek olan doğumdan 4-5 saat sonra gelmeli
Ama bana 6 saat önce kahvaltı yap demişlerdi ya sezaryende daha çok boşluk bırakıyorlar sanırım, o benim kişisel zıçışımdır fkfk bilemiyorum ikinci sorunu anacumNeeeBeni korkutmayın anacım yaa vajinal doğumda ıkınırken yapar mıyım fobisini atamamışım üzerimden anestezi altında s*çtım diyorsun Ama o zaman da tam beni yürütmeye çalıştıkları ağrıların çok arttığı saatler olmuyor mu yaa
Selam, 1 haftalık anne olarak süt+mama şeklinde ilerliyorum. İnanın bebisin ac kalmasindansa ara sira mama vermek daha iyi. Bu sekilde 4. Gün kontrolümüzde sarılık degerimiz yok denecek kadar az çıktı. Benim sütüm de var bu arada yani öyle düşünün. Doktorumuz mamayı arttırın dedi hatta ama arttırmayı düşünmüyorum.Desteklemek gerekmiyo mu anam zati
E yine 6 diyecekler sanırım. Üff orange ya sabah sabah yeni fobi yüklendi sayendeAma bana 6 saat önce kahvaltı yap demişlerdi ya sezaryende daha çok boşluk bırakıyorlar sanırım, o benim kişisel zıçışımdır fkfk bilemiyorum ikinci sorunu anacum
Ayy bileydim demezdim ya daha önce de yazmıştım o zaman daha sezaryen düşüncesi olmayınca kimsede göze batmamıştıE yine 6 diyecekler sanırım. Üff orange ya sabah sabah yeni fobi yüklendi sayendeEn iyisi o günkü duruma göre karar vermek sanırım
Vajinal doğumdan önce lavman yapıyorlar merak etmeyin altınıza yapmazsınızNeeeBeni korkutmayın anacım yaa vajinal doğumda ıkınırken yapar mıyım fobisini atamamışım üzerimden anestezi altında s*çtım diyorsun Ama o zaman da tam beni yürütmeye çalıştıkları ağrıların çok arttığı saatler olmuyor mu yaa
Aksam is cikisi gelsinler bence anca toparlarsin erkenden gelip ne yapacaklar.İş arkadaşlarım hastane ziyaretine gelmek istiyorlar. Çok durmazlar ve kadınlar gelir muhtemelen sadece. 7-8 kişi. Sizce ameliyattan çıktıktan kısa bir süre hala ağrıyı ve bacakları hissetmiyorken gelmeleri mi daha uygun olur? Yoksa akşama doğru kendime geldikten, yürüdükten sonrası falan mı kızlar? Doğum öğleden önce olursa kaç gibi gelmelerini istemek mantıklı? Hastanede gelip görmeleri daha iyi çok kısa dururlar diğer türlü evde ağırlamamı bekleyebilirler onda uzun otururlar. Bebek varken istemiyorum o kadar uzun uzun kalabalıkta kalmasını.
Nasıl olabilir nasıl olabilir hiç mi bir şey hissetmedin nasıl olabilirAyy bileydim demezdim ya daha önce de yazmıştım o zaman daha sezaryen düşüncesi olmayınca kimsede göze batmamıştı
Her hastane ve her doktor yapmıyormuş canım bunu artık. Arkadaşım da çok talep etmişti mesela yapmadılar sürekli sorun değil sorun değil dediler yapılmasını istediği haldeVajinal doğumdan önce lavman yapıyorlar merak etmeyin altınıza yapmazsınız
Valla ben cok defa anestezi aldim hic altima yapmadim yani kesin yapacaksin diye bisey yok benceHer hastane ve her doktor yapmıyormuş canım bunu artık. Arkadaşım da çok talep etmişti mesela yapmadılar sürekli sorun değil sorun değil dediler yapılmasını istediği halde
Hiii o zaman bilemiyorum bana direkt kendileri yaptı ben teklif etmeden. Yapmaları gerek aslında niye yapmiyorlar ki ilginç.Her hastane ve her doktor yapmıyormuş canım bunu artık. Arkadaşım da çok talep etmişti mesela yapmadılar sürekli sorun değil sorun değil dediler yapılmasını istediği halde
Mesai sonrası gelmezler sanmıyorum ya 6dan önce gelip giderler. Akşam trafiği hepsinin çoluğu çocuğu derken zor olur akşam saatleri. Yoksa bizce de o iyi olurdu daAksam is cikisi gelsinler bence anca toparlarsin erkenden gelip ne yapacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?