2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Dicektim onu baktım bizimki gevremeye başlamış neyse dedim. Kadın alınsa söyler zaten, ki alınacağı bişi de demedim yav salak değilim öyle bişi desem anlarım uani

Ben arada diğer gruplara da öyle okumak için bakıyorum falan da bizim gibi değil kimse sanki ya bende burdaki herkesi çok seviyorum herkes en yakın arkadaşım gibi

İş arkadaşlarım hastane ziyaretine gelmek istiyorlar. Çok durmazlar ve kadınlar gelir muhtemelen sadece. 7-8 kişi. Sizce ameliyattan çıktıktan kısa bir süre hala ağrıyı ve bacakları hissetmiyorken gelmeleri mi daha uygun olur? Yoksa akşama doğru kendime geldikten, yürüdükten sonrası falan mı kızlar? Doğum öğleden önce olursa kaç gibi gelmelerini istemek mantıklı? Hastanede gelip görmeleri daha iyi çok kısa dururlar diğer türlü evde ağırlamamı bekleyebilirler onda uzun otururlar. Bebek varken istemiyorum o kadar uzun uzun kalabalıkta kalmasını.
Ya ilişki dinamikleri çok farklı şimdi sana şunu yap dememiz olmaz belki de eşinle alakalı ama ben olsam gel barışalım falan demezdim aksine bekle o hatasını anlasın. Bir de saygıyı öğretmek ne demek? Ben 3 senedir böyle yapıyorum ya da öyle yapamam demenin neresi saygısızca? Asıl bence kendisi kadınlar arasındaki konulara özellikle söz konusu ev işleriyse dahil olmamayı öğrenmeli. Annenle aramıza bu kadar girersen bana saygıyı öğretemez bilakis aramızı açarsın diyebilirsin.

Dicektim onu baktım bizimki gevremeye başlamış neyse dedim. Kadın alınsa söyler zaten, ki alınacağı bişi de demedim yav salak değilim öyle bişi desem anlarım uani
Yahu kadın alınsa söyler zaten de sen öyle diyeceksin ki iyi niyetin belli olsun. Sen ılımlı, suçsuz ama suçlanan tarafsın, kayınvalidene de bunu oğlunu direkt suçlamadan ama suçlayarak anlatacağız

Ay ben üstteki soruyu yanlış yerde bırakmışım ya o ayrı bir soruydu pardon canım

Ya ben pisleşmek istemiyorum ama skfkfm daha önce spinal anesteziyle ameliyat olduğumda altıma zıçan bi insan olarak korkuyorum ben bence gelecek olan doğumdan 4-5 saat sonra gelmeli

Ya çorap katlamagerçekten komik bunun neyine hassaslaşmış napcan çorabı sen bak işine. Bide sanane kadın bizim çorabımızdan demişsin sanki ben öyle yapıyorum demişsin çok normal ve olağan bir şeyboşver bir şey deme daha inşallah düşünür anlat azıcık

Ya ben pisleşmek istemiyorum ama skfkfm daha önce spinal anesteziyle ameliyat olduğumda altıma zıçan bi insan olarak korkuyorum ben bence gelecek olan doğumdan 4-5 saat sonra gelmeli
Neee Beni korkutmayın anacım yaa vajinal doğumda ıkınırken yapar mıyım fobisini atamamışım üzerimden anestezi altında s*çtım diyorsun Ama o zaman da tam beni yürütmeye çalıştıkları ağrıların çok arttığı saatler olmuyor mu yaa

Ama bana 6 saat önce kahvaltı yap demişlerdi ya sezaryende daha çok boşluk bırakıyorlar sanırım, o benim kişisel zıçışımdır fkfk bilemiyorum ikinci sorunu anacum

Desteklemek gerekmiyo mu anam zati
Selam, 1 haftalık anne olarak süt+mama şeklinde ilerliyorum. İnanın bebisin ac kalmasindansa ara sira mama vermek daha iyi. Bu sekilde 4. Gün kontrolümüzde sarılık degerimiz yok denecek kadar az çıktı. Benim sütüm de var bu arada yani öyle düşünün. Doktorumuz mamayı arttırın dedi hatta ama arttırmayı düşünmüyorum.

Ama bana 6 saat önce kahvaltı yap demişlerdi ya sezaryende daha çok boşluk bırakıyorlar sanırım, o benim kişisel zıçışımdır fkfk bilemiyorum ikinci sorunu anacum
E yine 6 diyecekler sanırım. Üff orange ya sabah sabah yeni fobi yüklendi sayende En iyisi o günkü duruma göre karar vermek sanırım

E yine 6 diyecekler sanırım. Üff orange ya sabah sabah yeni fobi yüklendi sayende En iyisi o günkü duruma göre karar vermek sanırım
Ayy bileydim demezdim ya daha önce de yazmıştım o zaman daha sezaryen düşüncesi olmayınca kimsede göze batmamıştı

Vajinal doğumdan önce lavman yapıyorlar merak etmeyin altınıza yapmazsınız

Aksam is cikisi gelsinler bence anca toparlarsin erkenden gelip ne yapacaklar.

Vajinal doğumdan önce lavman yapıyorlar merak etmeyin altınıza yapmazsınız
Her hastane ve her doktor yapmıyormuş canım bunu artık. Arkadaşım da çok talep etmişti mesela yapmadılar sürekli sorun değil sorun değil dediler yapılmasını istediği halde

Her hastane ve her doktor yapmıyormuş canım bunu artık. Arkadaşım da çok talep etmişti mesela yapmadılar sürekli sorun değil sorun değil dediler yapılmasını istediği halde
Valla ben cok defa anestezi aldim hic altima yapmadim yani kesin yapacaksin diye bisey yok bence

Hiii o zaman bilemiyorum bana direkt kendileri yaptı ben teklif etmeden. Yapmaları gerek aslında niye yapmiyorlar ki ilginç.

Aksam is cikisi gelsinler bence anca toparlarsin erkenden gelip ne yapacaklar.
Mesai sonrası gelmezler sanmıyorum ya 6dan önce gelip giderler. Akşam trafiği hepsinin çoluğu çocuğu derken zor olur akşam saatleri. Yoksa bizce de o iyi olurdu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…