2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Hızlı ve baştan savma yapar gibi geliyor ama bilmiyorum şimdi hiç talep etmedim günahını almayayım ama finalde börekçi olmasa bile lahmacunumuz kesin olur ajfksjdks

Ay o zaman ben öyle yapıyorum deyip geçmişsin o da aynı ya çorap bide bende top yapıp koyuyorum çekmeceye katlı olsa ne boşa zahmet
Katlayana saygım büyük ama yapamam yani napim. Ben de dünkü çocuk değilim böyle alışmışım böyle yapıyorum kaç senedir. Eşimin tavrı sinirlerimi bozmaya başladı

Iyi yaptin herkesin ev duzeni kendine bende hic sevmem karisilmasini

Hadi bakalim kavus kuzucugunla saglikla

gerçekten yok ya. gönlüne göre biri denk gelir umarım

Ses etmicen o zaman yavrum kalsın bakalım dediğin gibi sıkılır sarmaz belki gider

Ben geçen 35+3te sağlık ocağında son kontrole gittim ebe eliyle kontrol etti bu bebek en az 3 kilo dedi, normal zor dedi canım sıkıldı ama inanmadım elle ne anlayacak uyduruyor diye. Sonra arkadaşımın devlet hastanesinde (şehir değil) kendi doktoru varmış adamı öve öve bitiremedi bir de ona git dedi ben de ona da gittim nasıl olsa bedava diye bana ne dese beğenirsin bu bebek 3500 kilo ve 51 cm 35+4de. Sen şuan doğurursan ancak normal doğurursun, başka türlü asla ama asla riske girme dedi. Adam bir de vajinal doğumu aşırı destekliyormuş yani, omuz gelişli falan olmadığı sürece sezaryene yönelmiyormuş. Benim ümitlerim tükendi galiba, senin doktora da hak veriyorum

Ay hadi bakalım hayırlısı senin durum daha çok heycanlı salı büyük karar resmen benim kafası aşağıdaydı yana kaymış gelmeye niyeti yoktu en son bakalım bir haftadır pilates topuyla kankalığım ilerlettim belki kanala falan girmiştir diye bekliyorum göbek de asla düşmedi balon gibi önümde. Bebişin her tekmesinde cildim çatlaklar yüzünden efsane acıyor. Resmen ne çatı ağrısı ne bel ağrısı bu çatlakların acısı bambaşka boyuta geldi çıldırıyorum bunu bahane etsem yer mi

Çatlak acısı birinin derini iki yana çekmesi gibi bir şey mi? Son zamanlarda bu çıktı bende de sanki derim yırtılacak ama yırtılamıyor gibi bi acı oluyor bebek hareket ettikçe

Çatlak acısı birinin derini iki yana çekmesi gibi bir şey mi? Son zamanlarda bu çıktı bende de sanki derim yırtılacak ama yırtılamıyor gibi bi acı oluyor bebek hareket ettikçe
Daha çok diken diken batıyor kaşınıyor dokununca aşırı derecede acıyor. Hatta bişey değince bile çok acıyor. Deri yırtılma hissi tekmelerde apayrı bi seviyeye geldi artık ya çatlak acısı daha yüzeysel oluyor sanki diğerine göre

Benim o diken batması belimde oluyor orayı göremediğim için muhtemelen orda da çatlak oluşuyor lierac sürüyordum iyiydi birince az kaldı almayayım dedim çatır çatır çatladım

Senin bebiş de 4’ü görür o zaman bir big boy da o olur desene Bizim 38 hafta kontrolünde 3850-3900 dedi işte. Bir hafta sonra 4’ü görür diye tahmin etti bence de görür. Eğer bu tahminler doğruysa başından beri küçük olmaz bizim tosbikler boşuna şansımızı zorlamayalım bence de Ben şu an kendimi sezaryene iyiden iyiye alıştırıyorum. Neyse ya diyorum hazır ve nazır saçımı makyajımı yapar gezmeye gider gibi giderim odayı hazırlarım süslerim falan Ameliyattan çıkar çıkmaz ağrıları hissetmiyorken direkt bebekle, babasıyla fotolar çekilirim. Madem kaçışımız yok bari pozitif yanlarını görmeye odaklanalım

Benim o diken batması belimde oluyor orayı göremediğim için muhtemelen orda da çatlak oluşuyor lierac sürüyordum iyiydi birince az kaldı almayayım dedim çatır çatır çatladım
Lierac bitee bitmez çatladın mı ya? Ben yeni aldım ama bol sürüyorum 34+5teyim umarım yeter, yetmezse mecbur alayım o zaman bir tane daha. O zamana kadar çatlak oluşursa almam ama

Ahahahah sanmıyorum Ufff Lierac falan sürmüyor musun yaaa neden o kadar çatlıyor ki hem de acıtarak Ben bunu da düşünüyordum bak kendi adıma ne güzel hiç çatlamadım sezaryen de olmazsam karnım sıfır hasarla atlatır bu süreci falan diyordum neredeeee şimdi yatayda nurtopu gibi bir karış kesik izi, sağlık olsun Ama yine de pilates topuyla biz de kankalığı sürdürüyoruz. Açmaya germeye çalışıyorum her şeye rağmen olur ya diyorum sancı gelir bayağı bi açılma olur doktor der hadi buradan devam edelim belki de korkulduğu gibi olmaz

3 kişi olduk bu bile iyi geldi bana bol şans, hayırlı doğumlar arkadaşım bu gece uyuyamayiz büyük ihtimal buralarda olurum ben
Yok bu gece uyumak ne mümkün Dün bile nasıl zor uyuduk eşimle konuşa konuşa. İnşallah en sıkıntısız şekilde geçeriz mutluluk sarhoşu olarak yazarız buralara

Ben valla sürerken çatladım sürmeye bakmıyor sanki ne bilim hala deli gibi sürüyorum ve hala çatlamaya devam ediyorum önünü alamıyorum resmen doktora diyorum da boşuna mı sürdüm onca ay diye sürmesen bu sefer sürmedim diye çatladım derdin dedi tesellisi de muhteşem djdjd

2 şişe yağ 1 şişe krem bitirmek üzereyim. Göbeğim azıcık çıktığından beri deli gibi sürüyorum korkuma. Nasip bazı şeyler dedim kabullendim ama acıması artık şov yani o dikiş izi baya azalıcak ama ya dimi çok kalmaz diye düşünüyorum ben. Ablamda 3 kere olmasına rağmen yine de az gözüküyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…