Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 80 41,2%
  • erkek

OY: 102 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    194
Yine de biraz anne olmak böyle bir şey galiba o zaman Baksana bebekle gitmişsin ve ilgilenmediler diye başka bir şeye dönüşmüşsün

Hımmm anladım canım. Peki bebekler doğar doğmaz sigortalı sayılıyor mu kimlikleri falan çıkmadan daha ?
Doğumu hastane nüfusa bildiriyor zaten ama daha hızlı süreç için doğum belgesiyle nüfusa gidip direk üzerinize alabiliyorsun çocuğu. Aynı gün geçici kimlik çıkarıyorlar. Tc kimlik numaraları da belli oluyor. Anne baba sigortasından faydalanıyorlar direk. Öncelik babanın sigortasına ekleniyor sanırım.

Tss bebek içim bilgi aldınız mı acaba ? Bende yaptırmayı düşünüyorum kısmet olursa fiyat konusunda hiç bilgim yok keşke doğumdan önce kendime yaptırsaydım dedim ama geç kalmışım pek planlı da değildi bari bebişkomun olsun istiyorum bebeklik döneminde hastaneye ayda 1 gidiliyor çünkü

benim bebis yine asagiya baskiya basladi kafasini mi kanala sokmaya calisiyor suyu mu patlatmaya calisiyor bir olayi var :)
Ha gayret böyle böyle doğumun başlayacak inşallah bende bekliyorum hareketlerine bakıyorum ama baskı ağrı bile hissetmiyorum sanki ağrım yok diye üzülecek hale geldim resmen konuşuyorum ikna etmeye çalışıyorum

Yararlanabiliyor olman lazım sgk kapsamında hastaneden yine de durumu muhasebeden teyit ettir.

Bende hepsinin faturalarını alırım olmadı sonradan talep ederim ödeme alırlarsa.
Yenilenme şirketin işleyişi ile alakalı her sene sigortaları yılbaşından yılbaşına yapıyorlar. Normalde kendin dışardan yaptırıyor olsan yaptırdığın tarihten 1 sene sonrası geçerli oluyor ama şirket üzerinden yapıldığı için şirketin kuralları gereği sene başına kadar hep yapıyor sonra yeniliyor. Her işe girenle ayrı ayrı uğraşmamak adına toplu yapılıyormuş.

benim bebis yine asagiya baskiya basladi kafasini mi kanala sokmaya calisiyor suyu mu patlatmaya calisiyor bir olayi var :)
Ha gayret böyle böyle doğumun başlayacak inşallah bende bekliyorum hareketlerine bakıyorum ama baskı ağrı bile hissetmiyorum sanki ağrım yok diye üzülecek hale geldim resmen

Sadece bebeğe yapılmıyor diye biliyorum. Anneye yapılan tamamlayıcı sigortaya bebek eklenebiliyor.

Aile hekimi beni de çağırdı doğumdan sonra gel diye ama sadece topuk kanı için mi acaba? Ne sıklıkla gitmek gerekiyor sağlık ocağına ve ne için tam anlayamadım çünkü aynı işlemleri topuk kanıdır , aşıdır hastane kontrollerinde de yapıyorlar zaten yine de gitmek zorunda mıyız bilemedim.

oyle belden gelen ya da kasik agrim yok sadece asagi dogru iten bir aci bebek hareketliyle birlikte. kacinci haftan simdi? asağıda mı hissediyprsun genellikle?

oyle belden gelen ya da kasik agrim yok sadece asagi dogru iten bir aci bebek hareketliyle birlikte. kacinci haftan simdi? asağıda mı hissediyprsun genellikle?
Pazar günü 39 oluyoruz bazen aşağıda gibi geliyor hareketleri bazen göbek deliğim çevresi hizasında yanlarda karnımın sanki her yerinde gibi emin olamıyorum hiç

ne dusunuyorsun peki doktorun ne diyor haftanda ileri aslind? suni sanci mi deneriz diyor sezaryen mi oneriyor
Çatı kemiğim çok az basıkmış bebek aşırı büyük olursa sezeryan öneriyor ama şimdilik haftası ile uyumlu karın ve baş ileride değil hatta karnı zayıf dedi kilosu 3300 dü geçen hafta o yüzden normal doğum için bekletiyor başın doğum kanalına girmesi önemli dedi bende bekliyorum yürüyüş , adaçayı, hurma , biraz da squat yapıyorum

hadi insallah gonlune gore olur. ben de yuruyuse agirlik vericem bazen sanci geliyor kasik agrisi sonra geciyor benim ama bir kac gundur bi hareketlilik var seziyorum asagida benim baya pelviste dedi doktor iyice vajinaya ittirip acitiyor ama oyle dogum sancisi tarzi birsey yasamadim hic.
bu arada kuvet varsa sicak su dolu suya girmek de acikliga sebep oluyor diyorlar

Senin eli kulağında sanki geliyor gibi kolaylıkla olsun bir bakmışsın bebiş gelmiş küvet yok ama bebeğin banyo küvetine oturabilirim bu haftada merdiven ve sıcak suyu eklerim bakalım kısmet

uyuştu sol yanım hey kulağım bile uyuşmuş ya midem ağzımda uyandım resmen yediğim her şey geri gelmeye çalışıyor. şimdi de kaç saat uyuyamam kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…