Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 41,1%
  • erkek

OY: 92 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 5 2,9%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    175
Kız senin poğaçandan sebep ben de poğaça yaptım. Fırında şimdi. İnşallah yiyebilirim diye dua ediyorum normalde yemek memek yapamıyorum. Poğaça yaptım

Hoşgeldin aramıza kuzum. Ben sadece ekmek yiyebiliyorum. Ekmeğin yanında salatalık peynir falan yiyebiliyorum. Umarım çabucak atlatırsın
İnşallah canım hepimize kolay hamilelik diliyorum, varsın bulantılar olsun bebeğimiz sağlıklı olsun da yeter vallahi çünkü 5 dakka bile bulantı gidince çok kötü oluyorum Rabbim bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepsi geçecek inşallah

Bence sıkıntı olmaz canım içini ferah tut

Kız bende hiç Yok ben napim bebiş iyidir herhalde

Bence şişlik ödemden hepimizde var çok da aşırı yediğimizden değil ben aynı besleniyorum 1 kg aı
Evet bende aynı yıyorum ekstra kuruyemıs,kefir içiyorum mide bulantım yok şükür
ay evet çok şükür benim de pek midem bulanmıyor. Kefir hazır marketten mi yoksa kendiniz mi yapıyorsunuz

Kızlar bende kahverengi leke devam ediyo böyle adetin biter de son gün gelir ya o şekilde progeston atayım ı fitil olarak emin olamadım

Kız senin poğaçandan sebep ben de poğaça yaptım. Fırında şimdi. İnşallah yiyebilirim diye dua ediyorum normalde yemek memek yapamıyorum. Poğaça yaptım
Ayy hadi belki iyi bi şeye sebep olmuş olurum
Bozuk sütun tadı da çok iğrenç bikere bende bakmıştım öyle bozuldumu acaba diye zehir gibiydi
Ya eşim zaten bi tiksintiyle çıkardı ne var ne yok. Ben gayet tadına baktım aa normal dedim hayatıma devam ettim daha önce de tavuk yapmıştım yaparken tadına baka baka, o da bozukmuş

Ya şaşırarak dinliyorum sizi Allah yüzüme mi baktı naptı yaşımda var bulantı felan yok çok şükür
Ay benim de öyle normalde de midem hassas değildir zaten. Sadece yeni bir ortama girince aniden koku iğrenç gelip kusuyorum.Apartmana eve ilk girince mutlaka midem bulanıyo mesela jcjfnfn

Sen bi şey yeme gozunu seveyim önce bi eşin tatsın jfjfhfa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…