Ben 4-5 ay kadar hiçbir türlü yapamamıştım ya. Asla korkmuyordum bana kalırsa ki canım tatlı biri falan da değilimdir o kadar ama her ne hikmetse iş o noktaya gelince kasılıp kalıyordum. Doktora gidip tedavi almadım ama buradan baktım, YouTube’dan bakıyordum nasıl çözmüşler falan. Vajinismus aparatları bile aldım yani kendimi alıştırabilmek için onların biraz faydası oldu. Biz nikahtan 4 ay sonra düğün yapıp balayına gidebilmiştik pandemi yasaklarından dolayı. Orada bir anda kendiliğinden oldu ben daha bir dk egzersizlerimi yapmadım diyene kadar
Öyle aştım uğraştırdı bizi biraz açıkçası. Adet dönüşü bende de oluyor hep ya o isteksizlik. Ama o Vajinismus olamaz bence çünkü bu tehlikeli bir durum ya kapatıyorsun kendini tamamen. Hatta birleşme sırasında kendini kitleyen ve doktor müdahalesi olmadan açılmayan vakalar bile varmış. Araştırırken neler neler denk gelmiştim. Bizim o durumumuz libido düşüklüğünden kaynaklı olabilir. Zaten hormonlar alay ediyor gibi ya. Adet günlerimde de bir o kadar istekli oluyorum mesela nasıl olsa yapamayız rahatlığından galiba
Ovü zamanları ilişkisinden bıkmayan kaç kişiyizdir ki şurada
Son aylarda dikkat ettim sadece o günlerde 4-5 ilişki oluyor ayın geri kalan 25 gününde hiçbir atraksiyon olmuyordu öyle bir bıkmak
Yaşın küçükmüş 3-4 sene beklemek daha ideal daha rahat edersin bence. Eşin de o zamana ister. O istemese çocuk kardeş ister
Ben iki hafta sonra 31 oluyorum
Sezaryen olursam ben de 2 sene beklerim kesin, eşim de korkar onu öne çekmekten. Normal de olsa beklerim sanırım. 33-34te ikinci gebeliği göze alırım gibi ancak. Ancak unuturum diyormuşum yaşadıklarımı