Su patlıyor ama bebegin plasentası hala duruyor anneye baglı gıdasını alıyor. Suyun içinde nefes aldıran rabbim susuz da aldırıyor demek ki hiç merak etmemiştim bu mevzuyuSu patlatılmış 4 saat sonra doğum gerçekleşmiş. Dört saat bebek susuz karınuda kalmış. Hep korktuğum kafamı karıştıran bu işte herkes normal diyor. Bende tecrübesizim diye demek hep diyorum susuz kalırsa bebek nefessiz kalmaz mı nasıl nefes alıyor nasıl bi sorun oluşmuyor vs. Sanıyordum ki su patlar patlamaz o bebek doğmak zorunda
Ayy canım saglıkla bir an önce bebişleri kucagına al inş. Tebrik ederim dualarımız sizinle iyi haberlerini bekliyoruzKızlar ben doğurdum. Bebeklerim de şimdilik iyiler küvez süreçleri başladı . Ben de şimdilik fena değilim . Bu süreci sizinle geçirdim o yüzden yazmak istedim . Bebişlerime dua edin lütfenhepinize zamanında sağlıkla geçirebileceğiniz doğum nasip etsin Allah
İlki kacıncı haftada dogmustu? Benim ilk 39+4 diğerinde hiç emare yoktu saglık sıkıntısından dolayı 39+2 o yüzden bunu hiç oyle erken beklemiyorum tabi Allah bilir deBu sürekli faaliyet içinde olmak mı hepten aşağı itiyor bilmiyorum. İlkinde bu kadar aktif değildim ama doktor da ilk gebelikte çok inmez aşağıya demişti. En son iki hafta önce gittim kontrole, bir sonraki haftaya ama merak ediyorum tabii nerelere indi, aşağıda baya gibi.
Benimki de 15 Aralık ve doktorum Kasım'ın sonlarında olmayacakmış. Beni o düşündürüyor biraz ama yapacak bir şey de yokBu son dönemlerde belirsizlikle baş etmek zor oluyor, o yüzden çok kafayı takmamaya çalışıyorum.
Hayırlı olsun inşallah en kısa sürede bebişler toparlar. Dualarımız seninleKızlar ben doğurdum. Bebeklerim de şimdilik iyiler küvez süreçleri başladı . Ben de şimdilik fena değilim . Bu süreci sizinle geçirdim o yüzden yazmak istedim . Bebişlerime dua edin lütfenhepinize zamanında sağlıkla geçirebileceğiniz doğum nasip etsin Allah
Amin. Tabi bende öyleyim çok şükür bu hafta da geçti diyorum. Bebek için anne karnında birgün bile çok önemliymiş diyorlar. Senin doktor fazla mı rahat anlamadım ki. Sorun olarak görmüyor, belki de sorun değildir bu durum ama bazı doktorlar risk aldırmak istemiyordur hastaya. Dediğin gibi tanıdığın bildiğin doktor çok daha başka oluyor. Ama yine de herşeye gücü yeten Allah o şekil de düşünmek lazım ondan istersek o bize en iyisini verir gelen doktorun da çokta önemi yok. Rabbim yardımcımız olsunNormalde de önceden neler isteyip istemediğini söylüyorsun ve onun rahatlığıyla giriyorsun doğuma bildiğin doktorunla olunca. Diğer türlü sil baştan anlatsan bile anlaşma ihtimalin düşüyor. Ben daha yeni doktor bulabildim. Neyse, kısmet. Bu düşünüp can sıkacağım bir konu olmasın. Ne yaşanacaksa o yaşanacak olarak bakmak istiyorum. Sezaryende artık tüm doktorlar yapa yapa usta olmuşlardır. Allah hepimizi iyi insanlarla, iyi doktorlarla karşılaştırsın
Hayır bana da aşağıda dedi, hareketi azaltayım mı dedim, devam dedison bir haftadır daha da çok ayakta kaldım ama ben de daha dikkatli olacağım artık. Benim de göğüs altım hiç dolmadı ama bunu benim o karın bölgemin uzunluğuna bağladım. Hani alan geniş, ondan oralar dolmadı diye düşündüm ama bilemiyorum.
Geçen defa 38. haftayı görünce müthiş rahatlamıştım, o hafta da doğurdum zaten. Artık her hafta bitiminde çok şükür bu haftayı da gördüm moduna girdiğim dönem geldi benim için. Dediğin gibi amin inşallah hepimiz sağlıkla, vaktinde, güzelce kucağımıza alalım
Buda Allahın verdiği birşey demek. Bunu öğrenince çok rahat ettim. Normal doğumdan korkum hep buydu suyu patlatırlar bende o an hemen doğuramam içeride nefessiz kalır felan diye düşünüyordum. Ama öyle olmuyormuş sevindimSu patlıyor ama bebegin plasentası hala duruyor anneye baglı gıdasını alıyor. Suyun içinde nefes aldıran rabbim susuz da aldırıyor demek ki hiç merak etmemiştim bu mevzuyuemin olmamakla birlikte su gelse bile tamamen boşalmıyor bence bir miktar kalıyor olabilir diye düşünüyorum
Merhaba kaşıntı sıklığını nerelerin kaşındığını takip et doktora git sonra. Bende çok kaşınma yaşadım korktum kaç kere aklıma bu kolestazı geldi. Ama benim ki en kötü gece başlayıp sabaha doğru gidiyordu. Bide gebelik kendisi de ekstra hormonlardan beden de kaşıntı yapıyormuş. Yine de takip edersin uzun saatler geçmiyorsa doktora git benceMerhabalarsayfayı hep geriden takip ediyorum o nedenle çok aktif olamıyorum inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi zamanında kucağımıza alırız dün kollarımda bir kaşıntı başladı ilk başta önemsemedim ama kaşıntı devam etti ve hafif kabarcıklar oluştu halen de arada kaşınma devam ediyor. İnternette biraz araştırdım gebelik kolestazı diye bir şey varmış ve belirtileri arasında kaşıntı var. Bunun ilgili bilgisi olan var mı? Biraz endişelenirdi beni şuan sadece kollarımda var kaşıntı diğer kısımlarda olmadı
Hayırlı olsun. Sağlıkla çabucak kucağına alırsın inşallah bebeklerini evinize dönersinizKızlar ben doğurdum. Bebeklerim de şimdilik iyiler küvez süreçleri başladı . Ben de şimdilik fena değilim . Bu süreci sizinle geçirdim o yüzden yazmak istedim . Bebişlerime dua edin lütfenhepinize zamanında sağlıkla geçirebileceğiniz doğum nasip etsin Allah
Ayy sağlıcakla da kucağına alıp birlikte evinize dönersiniz inşallahKızlar ben doğurdum. Bebeklerim de şimdilik iyiler küvez süreçleri başladı . Ben de şimdilik fena değilim . Bu süreci sizinle geçirdim o yüzden yazmak istedim . Bebişlerime dua edin lütfenhepinize zamanında sağlıkla geçirebileceğiniz doğum nasip etsin Allah
İlki 38+5te doğdu canım. Haftaya doktora gidince soracağım hani erken gelecek kadar mı aşağıda diye. Sen maşallah hep zamanında doğurmuşsunİlki kacıncı haftada dogmustu? Benim ilk 39+4 diğerinde hiç emare yoktu saglık sıkıntısından dolayı 39+2 o yüzden bunu hiç oyle erken beklemiyorum tabi Allah bilir de
Doğru diyorsun canım, aminAmin. Tabi bende öyleyim çok şükür bu hafta da geçti diyorum. Bebek için anne karnında birgün bile çok önemliymiş diyorlar. Senin doktor fazla mı rahat anlamadım ki. Sorun olarak görmüyor, belki de sorun değildir bu durum ama bazı doktorlar risk aldırmak istemiyordur hastaya. Dediğin gibi tanıdığın bildiğin doktor çok daha başka oluyor. Ama yine de herşeye gücü yeten Allah o şekil de düşünmek lazım ondan istersek o bize en iyisini verir gelen doktorun da çokta önemi yok. Rabbim yardımcımız olsun
Hayırlı olsun canımın içi, sağlıkla mutlulukla en güzel zamanda kucağına alacaksın inşallah kuzularınıKızlar ben doğurdum. Bebeklerim de şimdilik iyiler küvez süreçleri başladı . Ben de şimdilik fena değilim . Bu süreci sizinle geçirdim o yüzden yazmak istedim . Bebişlerime dua edin lütfenhepinize zamanında sağlıkla geçirebileceğiniz doğum nasip etsin Allah
Ah canım benimKızlar ben doğurdum. Bebeklerim de şimdilik iyiler küvez süreçleri başladı . Ben de şimdilik fena değilim . Bu süreci sizinle geçirdim o yüzden yazmak istedim . Bebişlerime dua edin lütfenhepinize zamanında sağlıkla geçirebileceğiniz doğum nasip etsin Allah
Yaa canim benim hayirli olsun , bebislerinde kisa surede yanina gelsinlerKızlar ben doğurdum. Bebeklerim de şimdilik iyiler küvez süreçleri başladı . Ben de şimdilik fena değilim . Bu süreci sizinle geçirdim o yüzden yazmak istedim . Bebişlerime dua edin lütfenhepinize zamanında sağlıkla geçirebileceğiniz doğum nasip etsin Allah
Oy masallah seni guzel guzel somurmus merco :)Kontrolden çıktık kızlar, 30+3 bebo 40 cm 2 kilo olmuş, doktor şişkoluğunu ilan etti artıkumarım normal doğuma engel olacak kadar irileşmez. Ben 700 gram almışım, bebek kadar yani ona sevindim. Bebeğin karnımda toplanmalarını sordum doğum yolların kapalı istesen de doğuramazsın doğursan da biz onu yaşatırız dedi. Beslenmesi suyu vs her şeyi iyiymiş, 3 hafta sonra gideceğim. Rutin kan,idrar veriliyormuş bu haftalarda onları verdim. Yüzünü tabi ki göstermedi, onun yerine kabak gibi kukitoşunu gösterdi sağ olsun ahfkskd
Ay grubumuzun ilk doğuranı hayırlı olsun canım çabucak çıksınlar sağlıkla inşallah bir an önce yanına gelsinler musmutlu ayrılırsın inşallah hastanedenKızlar ben doğurdum. Bebeklerim de şimdilik iyiler küvez süreçleri başladı . Ben de şimdilik fena değilim . Bu süreci sizinle geçirdim o yüzden yazmak istedim . Bebişlerime dua edin lütfenhepinize zamanında sağlıkla geçirebileceğiniz doğum nasip etsin Allah
Maşallah canım benimde bugün 14:30 da randevum doktora yaZmistim ilk önce muayne ediyim ondan sonra nst dedi bakalım bizim kizce nasıl büyümüş kasılmalar oluyo cunku arada bazen zorluyo beniSelam kizlar ciktim doktordan nst ye de girdim . Hersey yolunda kordon vardi onunde yine profilden gorduk hanimefendiyi. Koca dudakli46 cm 2100 gm olmus uzun boyle olacak dedi bakalim kac olacak . 2 hafta sonra tekrar gidicem sonra haftada 1 e dusecek kontroller