Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Amin inslh cnm hepimiz sag saglim kucamiza allalim inslh sen kacinci haftadasin senin neden sezaryan olcak kacinci haftada dogum olcak kuzum

Ama acıkmıyorum ki ya diyetisyenin listesine uymaya çalıştım tabağın yarısı kaldı mesela, 5 yk sebze koyup 3 yiyebiliyodum sabah 9da kahvaltı yaptım şimdi birazdan yemek yicem anca acıktım çünkü. Ara öğün pek yapamıyorum belki kalorili kuru yemiş falan eklerim

Benimki de bebek önde olunca şekerden olduğunu düşünmüyorum öyle olsa sen de kilo alırdın diyor ama sonra diyo ki bu haftalarda kilo almanı beklerim niye almıyorsun
Yok ya şekerin hiç kiloyla alakası yokmuş 27. Haftasında 20 kilo alan günde 3 paket canga yiyen arkadaşımda dün şeker çıkmadı, ben 5 kilo falan almıştım yüklemede bende yüksek çıkmıştı

Benim vitaminler aşırı iştahımı açtı gibi hissediyorum sende neden işe yaramadı ki djdjd yine yiyorsun şükür bebeğin alıyor ya çok da kafana takmamaya çalış kilo almak zor bişey çünkü. Max 6 saat aç kalma durumuna uyuyorsun işte aslında. Ben nerdeyse 2 öğün yiyorum ama nasıl oluyorsa haftada 1 kilo alıyorum. Doktor da bana alma artık diyor durduramıyorum kilo almamı

Yerden olanlar diyorum kesinlikle gece uyumadan kendi seçip getirmesi hangi kitap istediğini ya da oyun oynarken kitaplara da istedikleri gibi bakıyorlar. Evet dağınıklık ama çocuk odası zaten en toplu hali bir ay daha duracak bir daha toplu olmayacak kesin bilgi. Yayalım nerden bildiğimi sormayın

Son zamanlarda acıkmaya başladım ya bu arada ara ara geliyor bi kdkg

Evet evet zaten o yüzden önermişler, kendileri seçip ilgilensin diye dağınınlığı kabullenmek lazım o zaman şimdiden

Deneyimli sezaryen anneleri size bir sorum olacak . Doktoruma sormayı unuttum . Korse ne zaman kullanmaya başladınız ? Bi de külot korse mi kullandınız yoksa böyle çıtlı çıtlı olanlar var ondan mı ?
Ben ilk yürümeyi korsesiz yaptım . Oda üç beş adım zaten . Sonra hemen korse aldırdılar . Evde vardı ama acil çıkınca hepsi kaldı evde. Bu aldığımız çok güzeldi . Bence kancalı olanlar hiç kullanışlı değil özellikle ameliyat acın varsa . Benim aldığımın tek kenarı sadece cırtlı . Çok pratik . Canımı yakıyor takarken ama yürürken büyük avantaj . Doğuracak arkadaşlara da tavsiyedir . Kesinlikle korse kullansınlar . Zaten yürürken karnında bi dağ varmış gibi hissediyorsun . O hissi azaltıyor korse

Var mı bi markası falan cano nerden aldınız

İnsallah zamanında gelir bebito dayansın azıcıkbende Philips bıberon ve ebebekten kaşık bıberon aldım mama almıycam sımdılık hastane de gerek olursa alırız muhtemelen sütüm gelır mı gelmez mi bılemıyorum bekleyip görecez artık

Bu owlinin 2 cesit korsesi var hangisini almak lazilm bilemedim bi de kendi sitesinde 36inci haftadan sonra olcum yaparak bedenini bulma rehberi koymuslar ama ceside karar veremedim ben de

RAJ Doğum Sonrası Incelmeye Yardımcı Korse Fiyatı, Yorumları - Trendyol bende korse olarak şunu aldım n11 de 250 liraydı yorumlarıda iyiydi zaten birkaç kullanırım toparlandıktan sonra gerek kalmaz dedim çırt çırtı baya kuvvetli ben arkadaşlara hep sordum hangi beden diye birde yorumlardan gördüğüm kadarıyla hamilelikten önceki bedeni al dediler zaten ben de öyle aşırı karnım büyümedi bakalım doktor ne diyecek ona sorarım

Evet kıloyla alakası yok cıdden bende de çıkmıştı şeker şuan 57 kıloyum toplamda 8 kılı aldım öyle abur cuburda yemem ama işte çıkıyor malesef bır ara baya yemedım şekerden dolayı bu sefer bebegın karnı küçük kalmış dedı üç hafta dayandım yemeye kaşar muz ne buldumsa ıkı kılı almışım üç haftada 700 gram almıştı bebeksimdi yiyorum ya az kalmış zaten haftaya Salı randevum var bakalım ne durumda ınsallah 2.700 falan olmuştur

Ya çünkü dediğim gibi arkadaşım yeni bir şeyler öğrenme konusunda istekli olmadı gebelik döneminde. Her şeyi annesine güvendi ona bıraktı. Annesi de tamamen geleneksel yöntemlerle yönlendiriyor o da her dediğine tamam diyor. İtiraz et çocuk senin çocuğun dediğimde ya bu sefer bir şey olursa herkes beni suçlayacak diyor. Mesela burnunu aspire et diyorum yanlış bir şey yaparsam herkes benden bilir diyor. O zaman doğrusunu öğren yani ayrıca ne demek herkes beni sorumlu tutar. Zaten bebekten sorumlu olan en başta anne baba değil midir?
Hani ben burada kadim bilgiyi kötülemiyor küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın ama yanlış olduğu kanıtlanan bunca şeyin sene olacak neredeyse 2025 hala sürdürülme çabası da anlaşılır gibi değil. Anam babam usülü bebek büyütmenin sonuçlarını hepimiz bugün yaşıyoruz, hemen hemen herkesin mide bağırsak florası bozuk, birçok hastalığın altında yatan sebep de bu fakat bizim yeniden bebek olup bunları düzeltme şansımız yok. Ailemizi suçlamanın da bir faydası yok. Ama çocuklarımızda da bile bile bu yanlışları sürdürmeye ne gerek var?

Valla ben kimse yok yanimda hastaneden alcak kuzum ya ben mecbur herseyi ince ayrintisina kadar aldim katdim annem kalcak yanimda oda buranin yabancisi oldu icin pek oyle gitdip alip gelip halledebilcek degil eşim olsa o kosdururda oda olmuycak dogumda mecbur aldim katdim artik inslh gerek olmaz ama olursada olmazsada hazirda dursun artik hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…