Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Dediğin gibi ağırlaşıyorlar bence de, o yüzden olabilir doğru söylüyorsun. Bel ağrıları da normal artık herhalde pof
Artık hıçkırıkta göbeğim dışardan fark edilcek şekilde sarsılıyor ya yani o kadar büyükler ki benim artık oturunca falan sürekli acılı baskılar var. Böyle elini kolunu bi yerlere sokuyor gibi geliyor. Gelecekten bildiriyoruz djdjdjd mesela uyandığını şeyden anlıyorum bacaklarıma doğru aşağıya iki tane pıt pıt pıt baskı oluyor kesin geriniyor gibi bişey yapıyor diyorum. Of hamileliği ve bu hareketleri çok özlicem sanırım. O kadar bize özel ki. Kimse bizim kadar hissedemiyor hamilelik biticek diye ağlıcam az kaldı

Ah sana o kadar katılıyorum ki…

Ah canım az kaldı inşallah sağlıkla atlatalım bu süreçleri.
Doktorum açlık şekerinin 85in altında olması gerek zaten kalori alımını arttır ama protein ağırlıklı beslen dedi. Öncesinde açlık 95-100 çıktığı için uyarmıştı beni dikkat et diye. Şaşırmam şeyden yani diyet falan yapmıyorum normal hayatıma devam ediyorum. Hatta annemler bizde olduğundan biraz abarttım meyve tatlı vs ondan bakayım şekerime dedim ama o kadar şeye rağmen geçmişe göre baya düşük. Sanırım bebek kilo alma aşamasında olduğundan vücudumdaki enerji yetmiyor. Aşırı halsizim zaten rengim falan soldu hep.

Bugün bir şey söylediler mi bebeğinle ilgili? Öyle hissetmen coook doğal, hele şimdi bir de vücudunda kan yerine hormon akiyorken ama geçecek İyi haberler yakındır
dünkü testleri güzel çıkmış . Düne göre daha iyiymiş . Bu sabah 24. Saat testlerini yapıp kendi kendine nefes alıp verebiliyor mu ona bakacaklardı . Eşim nüfusa gitti gelsin doktorla görüşecek bakalım umarım her şey yolundaysa bi kaç güne çıkar belki

İhihihih benim kızım şu anda hıçkırıyor mesela, çok komik hamileliği ben de çok sevdim ya hala mide bulantısı hapı içmeme rağmen benim için de gayet güzel geçti, özleyeceğim bu günleri. Bir daha tüp bebek yapamam sanırım ama eşim de isterse doğal gebelik olursa tekrarını isterim ne yalan söyleyeyim o gerinme hareketleri çok komik ya, resmen şekil değiştiriyor göbek eskisi kadar sık tekme atmıyor, yeri daraldığından sanırım değişti hareketleri

dün genel bir parti vardı sanırım bebelerin ben de ilk kez ağrı hissettim. ve çok aşırı hareketliydi

gerçi gece 2 gibi tuvalete çıktım, çok rahatladım. muhtemelen bağırsaklarım da baskı yaptı, gaz maz, kasılma , hepsi birden ağrı oldu.

zaten bu bağırsak hareketi ağrısı ile diğer ağrı hep karışıyor bende. bence bi çoğumuzda da var.
doktor serklaj yaptığında ağrıların olacak ama muhtemelen çoğu gaz sancısı olacak ve sen rahim sanacaksın demişti. cidden her ağrı sonrası da tuvalete çıkıp rahatladım.

Oh maşallah Bizi de gelişmelerden haberdar et, iyi haberlerinizi bekliyoruz canım

ben de yukarı çıkmadı gibi düşünüyordum, doktor mideme ve kaburgalarım yaptığı baskıyı anlattı, tam orada diye. zaten yoksa bu kadar kaburga ağrısı vs de yaşamazdım ama hareketleri daha göbek ortası hissediyorum halen

hormonlardan dolayı beynimize oksijen yetersiz mesajı gidiyormuş . o yüzden nefes açlığı içindeymişiz
canımız hormonlarımız

İlaçsız çıkamıyorum tuvalete, çıkamadığında doktor ölçüyü arttır diyor bu sefer de sancı ve şişkinlik artıyor işin içinden çıkamıyorum. Dün kıvranıyorum eşim neyin var neren ağrıyor diye sordu BİLMİYORUM BİLMİYORUM sırtım belim her yerim ağrıyor diyorum fjdkjsl

Ah sana o kadar katılıyorum ki…
Valla ikimiz de şeker yüklemesi mağduru olduk. Şekerim yok diye geniş geniş takıldım. O kadar pişmanım ki herşeye. Yaşadığın aynı korkuları yaşıyorum. Ve ikinci bebek düşündüğüm zaman şeker yüklemesi yapılsa dahi en başından diyetle ilerlicem. Benim 3 aylık şekerime göre kiloma göre yükleme sonucuna göre doktorum sürekli en son şeker olabilir diyeceğim gebem sensin diyordu. Bazen de aklıma şey geliyor acaba başkalarının da yükseliyordur da fark etmediği ve bebek de vaktinde doğduğu için fark edilmediği oluyor mudur? Biz mi çok inceliyoruz ki?

Evet belki de yediklerin sadece bebeğe yetmiyordur. Bu yüzden düşüş oluyordur. Benim açlık şekerim hep 85-100 arası oluyor doktor da bişey demedi. Neden 85 altı isteniyor ki acaba.
Bi de vitamin takviyelerini alıyor musun depolarından gidiyorsa o yüzden de zorlanıyor olabilirsin

ay bi de ben varım günde 4 kere insülin vuruyorum artık kendime ve gitgide dozu artıyor. çok korkuyorum gebelikten sonra geçmez de ömür boyu bununla uğraşırım ya da bebeğimi etkiler diye. ben de 6 ay çok dikkat etmiştim yediklerime aklımın ucundan bile geçmezdi şeker çıkacağı.

Kime niyet kime kısmet mamma aldım ama en düşük ayarı yatar halinde deil bana dik geldi biraz bu
Çocuğu koyunca ağırlıkla baya yatıyor o ama hatta hemen en alt pozisyon da popolar vurmaya başlıyor bi üstü kademeye geçiriyorsun. Sende şuan en dik seviye gibi duruyor ama ben de bilemedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…