- 26 Eylül 2024
- 543
- 652
Sabah bundan da aldımDoğal deodorant isteyenlere şu rollon çok iyi. Bunda bile 100 tl indirim olmuş fazladan sinirim bozuldu herşey nasıl düştü bu kadar.
INCIA %100 Doğal Roll On Deodorant Kadınlar İçin Ter Kokusu Önleyici Lekesiz 50 ml X2 Adet
Ben başka bi marka stoklamıştım yurtdışında çok beğenip. Ama onları kullanmaya biraz korkuyorum bunlar kadar doğal değil. Doğumdan sonra kullansak ne olur acaba? Vallah bunları stoklamaktan bıktım her yanım rollon şuan. Stok kadın olarak yaşıyorum evde. Bunlar çabuk bitiyor biraz o sıkıntı ya o yüzden ben aldığımda hep 2li 2li alıyorum. Stokta bundan da var kahretmesin djdjdBem senelerdir siveno kullaniyodum o da gizel ama bunu da begendim . Bi tane var stokta baska da alsammi diye dusunmuyor degilim .
Çok iyi bişeymiş ya yıllardır denk gelmediğime çok üzüldüm benSabah bundan da aldım
Canım kendi adıma konuşayım ben tatlı birşeyler yiyince önce yükseliyor sonra da hızla düşüyor. Hipoglisemi oluyor. Elim ayağım titriyor ve yediklerim yetmiyor gibi oluyor. Genelde bu şeker düşüklüğü kan şekeri fazla yükseldikten sonra oluyor diye biliyorum. Bu benim kendimi gözlemlemem. Ama senin tokluk 1. Saat de 100 oluyorsa yükseldiği için düşüş olmuyordurKızlar merhaba annemler bende çok fazla bakamıyorum buralara doğuranlar bile olmuş aramızda inşallah hepimizin hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebişlerimiz
Kan şekeri düşüklüğü yaşayan var mı aranızda? Kaç gündür ölçüyorum 50,60 civarlarında çıkıyor açlık şekerim. Halsizlik olunca anlıyorum. Tatlı vs yememe rağmen tokluk 100 civarı çıkıyor.
Geçen haftalarda açlık şekerim 95-105 arasıydı. Tokluk da 120-140 arası oluyordu.
Gözün aydın olsun çiçeğim, sağlıklı olun ikiniz de huzurlu olun sen hemencecik toparlar bebeğine can olursunYok cidden korkmayın . İnşallah sizinkiler planlı gelir de 3 gün önceden sıvı beslenin çok faydası olur . Benim ani gelişti ama zaten şekerden dolayı güzel besleniyordum . Kabız olmayın derimgaz çıktığı sürece sıkıntı yok bide tabi keşke bebeğğmm yanımda olsaydı ama . Bebekle değilde kendimle ilgilenmekte daha hızlı toparlamama sebep oldu
Valla ben yillardir sivenonun hem dus jelini hemde roll on unu kullaniyorum memnunum. Artik hanimefendiye stok yapmaktan kendime yapamiyorumBen başka bi marka stoklamıştım yurtdışında çok beğenip. Ama onları kullanmaya biraz korkuyorum bunlar kadar doğal değil. Doğumdan sonra kullansak ne olur acaba? Vallah bunları stoklamaktan bıktım her yanım rollon şuan. Stok kadın olarak yaşıyorum evde. Bunlar çabuk bitiyor biraz o sıkıntı ya o yüzden ben aldığımda hep 2li 2li alıyorum. Stokta bundan da var kahretmesin djdjd
Ben aslında karbonat ve tuz şeklinde olanlardan kullanıyordum yıllardır ama hamilleligimin son dönemi, lohusaligimin ilk dönemi bunlarla uğraşmak istemedim açıkçası. Normalde tatile falan da karbonat götürüyorum ama hastaneye karbonat götürecek halim yok, biraz da öncesinden sür geç rahat olmak istedim.Çok iyi bişeymiş ya yıllardır denk gelmediğime çok üzüldüm benhamile olmasam doğallara koşmuyordum bir de çok terliyorum diye korkumdan asla yanaşmadım bi de ilk alışım eczaneden 350 tlye tanesini almak oldu hala içim cız ediyor ona verdiğim paraya
Bebek kısmetiyle gelirmişValla ben yillardir sivenonun hem dus jelini hemde roll on unu kullaniyorum memnunum. Artik hanimefendiye stok yapmaktan kendime yapamiyorumbi de tam isten cikiyorum. Esim hediye supurge aldi simdide gidip gelip tv alalimmi bozuluyo digeri diyo. Dedim ki hepsi ayni zamana denk geldi iyi oldu
Ya biz kadınlar fazla düşünüyoruz maddiyatı bence. Erkekler her zaman bir şekilde para buluyor. Şey gibi manifestlerde kendini zengin hissedip para harcayınca gerçekten o para ödeniyor falan djdjdj erkeklerde de böyle bişey var bence. Ödenir ya nolcak diye diye bana ne krediler çektirdi ne borçlar ödetti hakkaten de ödendiValla ben yillardir sivenonun hem dus jelini hemde roll on unu kullaniyorum memnunum. Artik hanimefendiye stok yapmaktan kendime yapamiyorumbi de tam isten cikiyorum. Esim hediye supurge aldi simdide gidip gelip tv alalimmi bozuluyo digeri diyo. Dedim ki hepsi ayni zamana denk geldi iyi oldu
Ne dert ediyordun kendine, gördün müselam kızlarımmm
dün eşimle baya bi doğum konusunu konuştuk. kimse kalmasın yanımızda sen benim anneme ben senin annene sinir olmayalım dedik ortak kararla. doğumdan sonra da alt katta annem yapar yemek sen kalkana kadar dedi. ilk gece hastanede belki bir kadın olarak annem veya ablası kalabilir onun dışında evimizde yalnız olalım dedik o da iki refakatçiye izin verirlerse. ay nasıl rahatladım anlatamam. bi de ben şey dedim hastanede insanlar gelip emzir acıkmıştır üşüyodur falan dicekler o ağrılarla ben sinir olup cevap da veririm falan dedim ki normalde terslemem kimseyi duymazdan gelirim. eşim de hiç sana bırakmam benim taraftan olanları susturup yollarım onu düşünme sakın sen dedi özellikle annemi dedierkek be
Ben bu dediğine çok inanıyorum ya. Gerçekten erkeklerin para konusunda kafası çok daha rahat, üstelik hiçbir olumlama, manifest eğitimi almadanYa biz kadınlar fazla düşünüyoruz maddiyatı bence. Erkekler her zaman bir şekilde para buluyor. Şey gibi manifestlerde kendini zengin hissedip para harcayınca gerçekten o para ödeniyor falan djdjdj erkeklerde de böyle bişey var bence. Ödenir ya nolcak diye diye bana ne krediler çektirdi ne borçlar ödetti hakkaten de ödendi
Tv şeyleri çok seviyorum bak hemen önermezsem çatlarımarkadaşın duvarda gördüm tamamen tablo gibi duruyor. Çocuğu hala evde tv olduğunu anlamamış
Samsung 55LS03BG 55" 139 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV
benim esimi ayri tutuyorumBen bu dediğine çok inanıyorum ya. Gerçekten erkeklerin para konusunda kafası çok daha rahat, üstelik hiçbir olumlama, manifest eğitimi almadanbize bu bir şey alırken on kere düşünüp, ay fazla mı harcadım rahatsızlığı kesin aileden gelen bir şey ama bir de onun kaynağını bulup daha da sinir olmak istemiyorum
Sonu güzel olmuş nihayetindebenim esimi ayri tutuyorumalismis ailesinden tutumludur hesaplidir arastirir ihtiyac varsa alir herseyi market alisveristen bebek alisverisine ev esyasina kadar herseyi indirim takip eder urunleri inceler, benim de adapte olmam uzun surdu ama onun sayesinde kenara para koyabildik ev alabildik bana kalsa zordu
Cok degisikmis bunu gormemistim .Ya biz kadınlar fazla düşünüyoruz maddiyatı bence. Erkekler her zaman bir şekilde para buluyor. Şey gibi manifestlerde kendini zengin hissedip para harcayınca gerçekten o para ödeniyor falan djdjdj erkeklerde de böyle bişey var bence. Ödenir ya nolcak diye diye bana ne krediler çektirdi ne borçlar ödetti hakkaten de ödendi
Tv şeyleri çok seviyorum bak hemen önermezsem çatlarımarkadaşın duvarda gördüm tamamen tablo gibi duruyor. Çocuğu hala evde tv olduğunu anlamamış
Samsung 55LS03BG 55" 139 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV
Bazıları kaynatılmaz yazıyormuş ben sıcak suya atıp bekletsem mi bi 5 dk diyorum emin değilimCok degisikmis bunu gormemistim .
Bu arada kizlar biberon emzik sut pompasi ivir zivir bu sivenonun ya da incianin biberon deterjaniyla yikasak yeter mi kaynatmak gerekir mi acaba ?
Daha iyiyim çiçeğim, tırstım ama aşağıda olmasından. Şimdilik bir sıkıntı yok gibiNasıl oldun naptın ben resmen bayılmışım sonra. Uyuduysan iyi gelmiştir diye düşünüyorum
Ben senin dediğin gibi yapıcam kuzumBazıları kaynatılmaz yazıyormuş ben sıcak suya atıp bekletsem mi bi 5 dk diyorum emin değilim
Sonra da deterjanla mı yıkıcazBen senin dediğin gibi yapıcam kuzum
Ben kaynattım kuzumm o zaman deterjanımda yoktuCok degisikmis bunu gormemistim .
Bu arada kizlar biberon emzik sut pompasi ivir zivir bu sivenonun ya da incianin biberon deterjaniyla yikasak yeter mi kaynatmak gerekir mi acaba ?