- 26 Eylül 2024
- 548
- 654
Sen bunu eşine söyle, o senin 37. haftayı geçmen için gereken tüm duaları totemleri yapar zatenvalla ben 37. hafta gibi tum tuslara basicam insallah :) yuruyus sicak kuvet hurma ananas merdiven inip cikma cinsel munasebetO zamandan once gelirse ne ala, yoksa bu haftasonunu da atlatayim 36. hafta oluyorum, yavastan kolaylastirma hareketlerine basliyorum :)
Sus sus bendevalla ben 37. hafta gibi tum tuslara basicam insallah :) yuruyus sicak kuvet hurma ananas merdiven inip cikma cinsel munasebetO zamandan once gelirse ne ala, yoksa bu haftasonunu da atlatayim 36. hafta oluyorum, yavastan kolaylastirma hareketlerine basliyorum :)
Çok yorulduğun için mi bebek hareketsizmişDoktor bana o kadar kınayan gözlerle baktı ki, ne yaptın nasıl yoruldun dedi, sesimi çıkaramadımÇünkü ne için neyi tehlikeye attığını düşününce kendini çok aptal hissediyorsun. Yok anam değmez, kafam rahat olsun, elimden geleni yaptığımı bileyim
o hazirda bekliyor simdiden basla desem :)) ama rahim agzini yumusatiyormus spermler biraz daha beklemesi lazimSen bunu eşine söyle, o senin 37. haftayı geçmen için gereken tüm duaları totemleri yapar zaten
Evet canım. Doktor dedi ki bebeğin dolaşımı senin dolaşımın ve sen sürekli ayakta kalınca dolaşımın iyi olmuyor, haliyle bebeğin de olmuyor ve hareketler böyle oluyor. Kendimizi hareket stresine sokmamıza hiç gerek yok, sakin olalımÇok yorulduğun için mi bebek hareketsizmişben de böyle bi şey sezinliyorum ya, sanki çok ayakta kalıp yorulunca bebek de hareket etmiyor gibi
Sizin yine aynı ay benimkilerin aynı gün dogma ihtimali var. 2. Kızımda sat 26 subat bunda sat 28 subatGül sen gül, aynı ayda çocuk doğuranlara ben de hep gülerdim, şimdi aynısını yaşıyorum
Gozun aydin saglikla mutlulukla buyusun kizinKızlar cennet boşuna anaların ayakları altında değilmişkızım küvözde durumu iyi nefes almasını takip ediyorlar. Sadece doğumda gördüm eşimde yoğunbakıma gitti gördü . Şimdi yürüttüler . Gaz çıkışı bekliyorum . Belki güzel gaz çıkar . Açım çok . Bebişim de 45 cm 2410 gr doğmuş . Henüz süt sağdırmadılar maalesef mama yiyor
Oyy kuzum benim. Dünyaya gelmiş minikKızlar cennet boşuna anaların ayakları altında değilmişkızım küvözde durumu iyi nefes almasını takip ediyorlar. Sadece doğumda gördüm eşimde yoğunbakıma gitti gördü . Şimdi yürüttüler . Gaz çıkışı bekliyorum . Belki güzel gaz çıkar . Açım çok . Bebişim de 45 cm 2410 gr doğmuş . Henüz süt sağdırmadılar maalesef mama yiyor
Ayyy sen doğurdun muKızlar cennet boşuna anaların ayakları altında değilmişkızım küvözde durumu iyi nefes almasını takip ediyorlar. Sadece doğumda gördüm eşimde yoğunbakıma gitti gördü . Şimdi yürüttüler . Gaz çıkışı bekliyorum . Belki güzel gaz çıkar . Açım çok . Bebişim de 45 cm 2410 gr doğmuş . Henüz süt sağdırmadılar maalesef mama yiyor
Normal şeker hastalarında açlıktan yanma yapıyor sinirlere iyi gelmiyormuş açlık. Tabi senin ki var mı bilmiyorum ama olsa da gebelik şekeri bu kadar zorlamaz ki seni. Kan basıncından felan da ısınıyor olabilirsin. Ya bide gebeler çok ısınır sıcaklar derler belki ondanŞekerim normal ama akşam yemeğini geç yersem yanıyorum sanki bilemedim
Kızlar cennet boşuna anaların ayakları altında değilmişkızım küvözde durumu iyi nefes almasını takip ediyorlar. Sadece doğumda gördüm eşimde yoğunbakıma gitti gördü . Şimdi yürüttüler . Gaz çıkışı bekliyorum . Belki güzel gaz çıkar . Açım çok . Bebişim de 45 cm 2410 gr doğmuş . Henüz süt sağdırmadılar maalesef mama yiyor
Canıımm gözünüz aydın olsun. Kuvozden de kısa zamanda çıkar sen merak etme. İkiniz de iyi olun sagdirirlar da emzirirsin de endişelenme sen mama da alsın çabucak toparlasin yeter kiKızlar cennet boşuna anaların ayakları altında değilmişkızım küvözde durumu iyi nefes almasını takip ediyorlar. Sadece doğumda gördüm eşimde yoğunbakıma gitti gördü . Şimdi yürüttüler . Gaz çıkışı bekliyorum . Belki güzel gaz çıkar . Açım çok . Bebişim de 45 cm 2410 gr doğmuş . Henüz süt sağdırmadılar maalesef mama yiyor
Ayyy oldumu bebisin canım nasilsiniz11.11 de doğup akrep burcu olmayı kendi seçtizaten belliydi akrep olacağı hareketlerinden kdkd
Ya kıyamamKızlar cennet boşuna anaların ayakları altında değilmişkızım küvözde durumu iyi nefes almasını takip ediyorlar. Sadece doğumda gördüm eşimde yoğunbakıma gitti gördü . Şimdi yürüttüler . Gaz çıkışı bekliyorum . Belki güzel gaz çıkar . Açım çok . Bebişim de 45 cm 2410 gr doğmuş . Henüz süt sağdırmadılar maalesef mama yiyor
Ayy gelmisss hosgelmis minik cimcimeKızlar cennet boşuna anaların ayakları altında değilmişkızım küvözde durumu iyi nefes almasını takip ediyorlar. Sadece doğumda gördüm eşimde yoğunbakıma gitti gördü . Şimdi yürüttüler . Gaz çıkışı bekliyorum . Belki güzel gaz çıkar . Açım çok . Bebişim de 45 cm 2410 gr doğmuş . Henüz süt sağdırmadılar maalesef mama yiyor