Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Sen bunu eşine söyle, o senin 37. haftayı geçmen için gereken tüm duaları totemleri yapar zaten

Sus sus bendePerşembe 36+0 oluyom günüm belli ama olsundu

Çok yorulduğun için mi bebek hareketsizmiş ben de böyle bi şey sezinliyorum ya, sanki çok ayakta kalıp yorulunca bebek de hareket etmiyor gibi

Çok yorulduğun için mi bebek hareketsizmiş ben de böyle bi şey sezinliyorum ya, sanki çok ayakta kalıp yorulunca bebek de hareket etmiyor gibi
Evet canım. Doktor dedi ki bebeğin dolaşımı senin dolaşımın ve sen sürekli ayakta kalınca dolaşımın iyi olmuyor, haliyle bebeğin de olmuyor ve hareketler böyle oluyor. Kendimizi hareket stresine sokmamıza hiç gerek yok, sakin olalım

Kızlar cennet boşuna anaların ayakları altında değilmiş kızım küvözde durumu iyi nefes almasını takip ediyorlar. Sadece doğumda gördüm eşimde yoğunbakıma gitti gördü . Şimdi yürüttüler . Gaz çıkışı bekliyorum . Belki güzel gaz çıkar . Açım çok . Bebişim de 45 cm 2410 gr doğmuş . Henüz süt sağdırmadılar maalesef mama yiyor

Gozun aydin saglikla mutlulukla buyusun kizin

Oyy kuzum benim. Dünyaya gelmiş minik gözünüz aydın, cok gecmiş olsun canım. Yürüttüler mi seni? Yürüdükten kısa süre sonra gaz cıkısı olmuştu da ben de yiyebilmiştim birşeyler. Hemenci cıksın gitsin inşallah
Bebişini de kısa sürede verirler kucagına umarım

Ayyy sen doğurdun mu Allah sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütsün, hep güzel günlerini görmek nasip kısmet olsun

Şimdi kafanı süt sağmaya, mamaya falan takma yahu, hayatının en büyük, en önemli olaylarından birini yaşadın, hem sen hem yavrun. Mama nedir bunun yanında? Daha coooook emzirirsin, emzirmeyi nasıl birakicam diye dert ettiğin günler de gelir. Hiç canını sıkma

Kızlar yeni bilgilerle geldim. Lohusa şerbeti, bardak, sürahi bunlara ihtiyacımız varmış. Eneee ben hiç bilmiyordum. Nerden alıyoruz bunları? Link mink var mı? Bardak mardak? Kapı süsü yapacak mısınız? Ben düşünmüyordum ama arkadaşım özenebilirsin orda, bi düşün dedi. Kapı süsü yapıyor muyuz?

Son düzenleme:
Şekerim normal ama akşam yemeğini geç yersem yanıyorum sanki bilemedim
Normal şeker hastalarında açlıktan yanma yapıyor sinirlere iyi gelmiyormuş açlık. Tabi senin ki var mı bilmiyorum ama olsa da gebelik şekeri bu kadar zorlamaz ki seni. Kan basıncından felan da ısınıyor olabilirsin. Ya bide gebeler çok ısınır sıcaklar derler belki ondan

Oyyyyy hoşgelmiş sefa getirmiş minişimiz ❤ sağlıkla büyüsün. Sen de hemen toparlan inşallah canım çok duygusal anlar çok

Canıımm gözünüz aydın olsun. Kuvozden de kısa zamanda çıkar sen merak etme. İkiniz de iyi olun sagdirirlar da emzirirsin de endişelenme sen mama da alsın çabucak toparlasin yeter ki

Ya kıyamam hayırlı olsun canım benim kucağına alacağın günler de çok yakın inşallah sen nasılsın?

Ayy gelmisss hosgelmis minik cimcime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…