Benim de efsane yaaa. Diyetisyene başladım kendimi tutmak için ama bütün gün aç yaşıyor gibiyim gözüm sürekli yiyeceklerde. Doktor en fazla 10 kilo almalısın dedi. Nasıl olacak bakalımİştahım açıldı ya korkuyorum kilo alcam
Benim de efsane yaaa. Diyetisyene başladım kendimi tutmak için ama bütün gün aç yaşıyor gibiyim gözüm sürekli yiyeceklerde. Doktor en fazla 10 kilo almalısın dedi. Nasıl olacak bakalım
Kaç haftalık sizin? Bende sürekli atıştırıyorum faydalı şeyler yemeye calısıyorumİştahım açıldı ya korkuyorum kilo alcam
7Kaç haftalık sizin? Bende sürekli atıştırıyorum faydalı şeyler yemeye calısıyorum
Ben de yay burcuyum harika valla çocuğum da olshn isterimakrep de hiç sevilen bir burç değilben yay ım çok seviyorum burcumu.
Bu haftalarda coktan ogrenirdm bn nie demiyolar ki. Ben erkek tahmin ediym kese şeklinden.:) Ogrenince yazın amaKızlar 15 haftalık olduk henüz doktor cinsiyeti söylemiyor sizce tahmini olan varmı
Eki Görüntüle 3426903
Daha netlesmezmis birazcık daha bekliyelim dedi hiç bakmadı olmadı başka doktora gidicem çok merak ediyorum teşekkür ederimBu haftalarda coktan ogrenirdm bn nie demiyolar ki. Ben erkek tahmin ediym kese şeklinden.:) Ogrenince yazın ama
Rica ederim. Hayırlısi olsunDaha netlesmezmis birazcık daha bekliyelim dedi hiç bakmadı olmadı başka doktora gidicem çok merak ediyorum teşekkür ederim
Canım bu artık tahmin edilmezKızlar 15 haftalık olduk henüz doktor cinsiyeti söylemiyor sizce tahmini olan varmı
Eki Görüntüle 3426903
ben sabahları enerjik oluyorum hiç ağrım olmuyor hatta moralim bozuluyordu ilk zamanlar ağrılarım yok diye. uyandıktan 1 saat sonra şükür ki halsizlik ve ağrılar başlıyorGünaydın kızlar bende çok aç uyanıyorum sanki midem kazınıyor gibi oluyor ama değişik bir bulantım var özellikle geceleri ve sabah saatleri sanki midem birbirine girmiş gibi oluyoraçım mesela suan canım neler neler istiyor ama yesem kötü olurum diye korkuyorum ve yataktan kalkmaya halim yok ne zaman geçecek bunlar bakalım
prilam kullanabilirsin . sabah 1 akşam 2 adet içebilirsin . işe yarıyor ama felaket uyku yapıyor. ben çalışıyorum çok zorlanıyorum uyku ve halsizlik konusunda . ama mide bulantılarıma iyi geliyor.merhaba kızlar 6 haftalık olduk . ama mide bulantılarım ıkı gundur cok ne yediysem cıkaryrm . ilac kulannan yada evde yaptıgınız bişeyler varmı ?