Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 72 40,9%
  • erkek

OY: 92 52,3%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    176
Kızlar aşırı derecede burnum tıkalı. Ama böyle grip nezle gibi bir tıkanıklık değil bildiğiniz burun etlerim şişip tıkamış gibi burnumu Üstelik ben 2 sene olmadı daha ameliyat olalı. Burun etlerim falan küçültülmüştü hep. Gebelikte yeniden hortladı resmen

Ben akşam nefes alamadım uyurken, sürekli hiiiğğğğğ diye kalktım. Grip falan da değilim ama tıkandım resmen. Ağzımdan nefes ala ala ağzım kurudu gecenin 3ünde su içtim bi ton hiç alışkanlığım değildir

Ya ben azcık illadin sıkıyorum gebelikte sakıncası yokmuş ablamın da konkaları şiş o kullanmıştı

Allahım sağlıklı evlatlar versin acını unutturacak canım benim kimseye evlat acısı vermesin rabbim
Çok şükür 1 tane doğurdum ama 9 ay diken üstünde hamileliğin tadını çıkaramadım. Şimdi yine öyleyim ama çok şükür hamile kalabiliyoruz. Yılmak yok çalışmalara devam

Cuma muayenehaneye kan idrar tahlili verdim hala aramadılar. Yani hastaneden uzun sürüyordur laboratuvara ayrıca gönderildiği için ama kaç güne çıkar ki acaba

Kızlar merhaba , Gaziantep de yaşayan var mı ? Doktor hastane önerisini paylaşmak isteyen olursa çok memnun olurum

Benim normal de bahar alerjisi toz alerjisi var ondan diyorum hep tıkalı burnum nefes de zorluk çekiyorum cidden ama evdende çıkmadım uzun zamandır demekki gebelikle alakalı burun tıkanıklığı zor nefes alıp verme durumu

Bende de yok ya iki kere gitmiştim iki hafta arayla iki ultrason kağıdındada yok
Canım bilemedim ki doktora mı sormak lazım acaba gerçi kızıyorlarmış cinsiyetle alakası yok diye valla Ekim grubunda gördüm ben onlar yeni yeni cinsiyet öğreniyorlar

doktorumu aradım prızın diye bi ilac soledı gunde 2 adet alabılırsın dıye kullanan varmı acaba ?güzel seyler ama calısınca cok zor oluyor

Orangegreysky ben de aynısını yaşıyorum nefes almam çok zorlaşıyor geceleri ağzım açık uyuyorum bir de nezle gibi alerjik mi acaba sürekli burun akıntısı… hamilelikten demek ki…
Bu arada kızlar biz hamilelik boyunca saç boyatamayacagız sanırım değil mi? Ben hamilelik riskimden beri boyamadım valla saçlarım beyazlamısta baya beyazlık var böyle mi gezeceğim acaba 7 ay daha :)

Tabloda neden yoksunuuuzzzzz, bilgilerinizi gönderin ki ekleyelim sizi de :)
Hanımlar merhaba, bende 9+5 hamileyim. Allah kısmet ederse aralıkta bebeğimi kucağıma alacağım. 5 haftalıkken kese 6 haftalıkken bebeğimi ve kalp atışını duyduk.
7 haftalıkken kahverengi akıntı olduğu için doktora gitmiştim, kanama alanı yok kese de bebek de sağlıklı görünüyor akıntı koyulaşır kanlı bir akıntı olursa gel diğerleri tehlikeli değil senin için dedi. Bu sabah uyandığımda tekrar ama biraz daha koyu kahverengi bir akıntı gördüm . Birkaç kere daha WC gittiğimde artık akıntı vs gelmedi, yine de doktora gideceğim öğleden sonra. Yaşayanlar var mı merak ediyorum içimin rahatlamaya ihtiyacı var elim ayağım buz kesti

Benim de alerjik şişiyor. Kendi nefes sesime uyanıyorum bazen. Bir kez alerji fısfısı sıktım. Sonra baktım o da önerilmiyormuş. Tıkalı burunla geziyorum kuzum. Seninle çoğu belirtimiz tutuyor

Hanımlar merhaba, bende 9+5 hamileyim. Allah kısmet ederse aralıkta bebeğimi kucağıma alacağım. 5 haftalıkken kese 6 haftalıkken bebeğimi ve kalp atışını duyduk.
7 haftalıkken kahverengi akıntı olduğu için doktora gitmiştim, kanama alanı yok kese de bebek de sağlıklı görünüyor akıntı koyulaşır kanlı bir akıntı olursa gel diğerleri tehlikeli değil senin için dedi. Bu sabah uyandığımda tekrar ama biraz daha koyu kahverengi bir akıntı gördüm . Birkaç kere daha WC gittiğimde artık akıntı vs gelmedi, yine de doktora gideceğim öğleden sonra. Yaşayanlar var mı merak ediyorum içimin rahatlamaya ihtiyacı var elim ayağım buz kesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…