Ben akşam nefes alamadım uyurken, sürekli hiiiğğğğğ diye kalktım. Grip falan da değilim ama tıkandım resmen. Ağzımdan nefes ala ala ağzım kurudu gecenin 3ünde su içtim bi ton hiç alışkanlığım değildirKızlar aşırı derecede burnum tıkalı. Ama böyle grip nezle gibi bir tıkanıklık değil bildiğiniz burun etlerim şişip tıkamış gibi burnumuÜstelik ben 2 sene olmadı daha ameliyat olalı. Burun etlerim falan küçültülmüştü hep. Gebelikte yeniden hortladı resmen
Çok şükür 1 tane doğurdum ama 9 ay diken üstünde hamileliğin tadını çıkaramadım. Şimdi yine öyleyim ama çok şükür hamile kalabiliyoruz. Yılmak yok çalışmalara devamAllahım sağlıklı evlatlar versin acını unutturacak canım benim kimseye evlat acısı vermesin rabbim
Aynen öyle ☺Çok şükür 1 tane doğurdum ama 9 ay diken üstünde hamileliğin tadını çıkaramadım. Şimdi yine öyleyim ama çok şükür hamile kalabiliyoruz. Yılmak yok çalışmalara devam
Bende de yok ya iki kere gitmiştim iki hafta arayla iki ultrason kağıdındada yokDa hr yazan yer ayyy merak ettim sizlerinki
Benim normal de bahar alerjisi toz alerjisi var ondan diyorum hep tıkalı burnum nefes de zorluk çekiyorum cidden ama evdende çıkmadım uzun zamandır demekki gebelikle alakalı burun tıkanıklığı zor nefes alıp verme durumuKızlar aşırı derecede burnum tıkalı. Ama böyle grip nezle gibi bir tıkanıklık değil bildiğiniz burun etlerim şişip tıkamış gibi burnumuÜstelik ben 2 sene olmadı daha ameliyat olalı. Burun etlerim falan küçültülmüştü hep. Gebelikte yeniden hortladı resmen
Hepsinde olmuyo neden acaba gecen hafta vardi bu hafta yok bende. Gidince sorun kizlar unutmayin sormadigimiz surece ek bilgi asla vermiyolarKız harbiden yok başka kağıt vermediler mi
Canım bilemedim ki doktora mı sormak lazım acaba gerçi kızıyorlarmış cinsiyetle alakası yok diyeBende de yok ya iki kere gitmiştim iki hafta arayla iki ultrason kağıdındada yok
Canım ben prilam kullanıyorum. Doktoruna bir sor istersenmerhaba kızlar 6 haftalık olduk . ama mide bulantılarım ıkı gundur cok ne yediysem cıkaryrm . ilac kulannan yada evde yaptıgınız bişeyler varmı ?
Hanımlar merhaba, bende 9+5 hamileyim. Allah kısmet ederse aralıkta bebeğimi kucağıma alacağım. 5 haftalıkken kese 6 haftalıkken bebeğimi ve kalp atışını duyduk.Tabloda neden yoksunuuuzzzzz, bilgilerinizi gönderin ki ekleyelim sizi de :)
Benim de alerjik şişiyor. Kendi nefes sesime uyanıyorum bazen. Bir kez alerji fısfısı sıktım. Sonra baktım o da önerilmiyormuş. Tıkalı burunla geziyorum kuzum. Seninle çoğu belirtimiz tutuyorKızlar aşırı derecede burnum tıkalı. Ama böyle grip nezle gibi bir tıkanıklık değil bildiğiniz burun etlerim şişip tıkamış gibi burnumuÜstelik ben 2 sene olmadı daha ameliyat olalı. Burun etlerim falan küçültülmüştü hep. Gebelikte yeniden hortladı resmen
Send deyince girdim baktım. Çok tatlılarreklama girermi bilmiyorum ama allah aşkına tontirik tekstil diye bi sayfa var instagramdabakın yaa müthişşşşş