Hayırlı haberlerle gel inşallah korkma kontrol altında olman daha iyi ❤ allah yavruna sana sağlık sıhhat versinHayirli aksamlar kizlar duaniza ihtiyacim var konturol muaynesine geldim yatisverdiler banabebisin kafasi cok asadaymis rahimde incelme varmis ama acilma yok sancim yok aslinda ama doktor var dedi yatis verdi hemsireye sordum doguma alcaklar belkide dedi ama benim hicbir belirtim yokki korlutdu beni baska bi hemsirede takip edilcek sadece erken dogum riskin var onu ertelemeye caliscaklar dedi dua edin lutfen korkuyorumda hic beklemiyordum boyle bisey dogurmakdan da korkuyorum suan anladim 34+1 iz bebis icinde daha erken
Canım geçmiş olsun geçen cumartesi de benim sancım çıktı. Ki 32+4tü daha. Açılmam yoktu hemen 2 serumla çözdüler o günden beri mümkün olduğunca yatıyorum şu an normale donduk merak etme bi şey olmayacak.Hayirli aksamlar kizlar duaniza ihtiyacim var konturol muaynesine geldim yatisverdiler banabebisin kafasi cok asadaymis rahimde incelme varmis ama acilma yok sancim yok aslinda ama doktor var dedi yatis verdi hemsireye sordum doguma alcaklar belkide dedi ama benim hicbir belirtim yokki korlutdu beni baska bi hemsirede takip edilcek sadece erken dogum riskin var onu ertelemeye caliscaklar dedi dua edin lutfen korkuyorumda hic beklemiyordum boyle bisey dogurmakdan da korkuyorum suan anladim 34+1 iz bebis icinde daha erken
Amin inslh hepimizjn evladini korusun sag sgalim kavusim cnmHayırlı haberlerle gel inşallah korkma kontrol altında olman daha iyi ❤ allah yavruna sana sağlık sıhhat versin
Inslh ya kacgun yatdin hastanedeCanım geçmiş olsun geçen cumartesi de benim sancım çıktı. Ki 32+4tü daha. Açılmam yoktu hemen 2 serumla çözdüler o günden beri mümkün olduğunca yatıyorum şu an normale donduk merak etme bi şey olmayacak.
Canım 36 bitip, 37den gün alınca izne başlıyorsun diye biliyorum ve raporun üstünde izin tarihin yazar. Yani ekstra çalışamaz raporu olmuyor bildiğim kadarıyla. 32den sonra sağlık sebebi ile rapor alamıyorsun diye biliyorum. Ben yanacak olan yıllık izinlerimi kullanıyorum mesela şuan.kızlar ben çalışabilir raporu aldım da bunu aldıktan sonra rahatsız hissettiğim bir gün sağlık ocağından bir iki günlük rapor alabiliyor muyum? bilgisi olan var mı acaba? bir de 38. haftanın dolduğu gün çalışamaz raporu alıcaz ya o gün çalışacak mıyız? perşembe gününe denk geliyor diyelim o gün çalışmam gerekiyor mu? okul idaresi hiçbir şey bilmiyor. ne sorsam daha da kRıştırıyprlR kafamı
Evet canım alman gerekiyor. Ne zaman düşünüyorsu? Hazır ara tatil online ken yararlanirsin inşallah ondan sonraki pazartesi ayrılırsın@Orangegreysky @eelifeylull S SarilmaSaldirisi çok teşekkür ederim kızlarokul da dilekçe istiyor da hastanedeki raporlama bölümü ısrarla gelip çalışamaz raporu alman lazım dedi. ben de 36da ayrılacağım. hatta o güne kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum ya hiç hamileymiş falan dinlemiyorlar
ondan sonra bir buçuk hafta daha gidicem o gözümde büyüyor. olabildiği kadar bebeğe ayırmak istiyorum şu izin olayınıEvet canım alman gerekiyor. Ne zaman düşünüyorsu? Hazır ara tatil online ken yararlanirsin inşallah ondan sonraki pazartesi ayrılırsın
Ben henüz bu konuyu doktorla konuşmadım. Ne zaman başlamam lazım bilmiyorum kızımda da erken surmemistim. Bir de süt için takviyeye başlayacağım. Onu da sormam lazım bu haftaki kontroldeKızlar göğüs ucu kremlerini bir ay önceden sürün diyorlardı. Hatırlatmak istedim. Ben bugün başladım. Ama acaba haftada kaç sürmek lazım. Şuan bile çok huylandım yainşallah hassaslığı azalır amin
Ebebekteki maltlar iyi diyorlar. Onlardan alasım var benim. Sor bakalım ne diyecek Doktor'un. Bize de yaz canım mutlakaBen henüz bu konuyu doktorla konuşmadım. Ne zaman başlamam lazım bilmiyorum kızımda da erken surmemistim. Bir de süt için takviyeye başlayacağım. Onu da sormam lazım bu haftaki kontrolde
Hımm evet o zaman tatilden sonra özellikle zor geliyor calismasıondan sonra bir buçuk hafta daha gidicem o gözümde büyüyor. olabildiği kadar bebeğe ayırmak istiyorum şu izin olayını
Bir de denedik yani başarılı yapabilirseniz ayva çekirdeği yapınKızlar göğüs ucu kremlerini bir ay önceden sürün diyorlardı. Hatırlatmak istedim. Ben bugün başladım. Ama acaba haftada kaç sürmek lazım. Şuan bile çok huylandım yainşallah hassaslığı azalır amin.
Şu videodan sonra haftada bir sürmeye karar verdim, uyarmamak için. 37den sonra masaj yapıp, gümüş kapak takın diyor. Ben 36dan sonra başlarım heralde.
Takviye olarak ben mfk nın advictor aldım ama çok da erken başlamak istemiyorum 37de falan başlarım muhtemelen. Doğum sonrası bir de bestlak kullanacağım. Yine doktora sorup yazarım canımEbebekteki maltlar iyi diyorlar. Onlardan alasım var benim. Sor bakalım ne diyecek Doktor'un. Bize de yaz canım mutlaka
Benim arkadaşda hindistan cevizi yağını önermişti bunun için inanılmaz nemlendiriyor diye doğal olarak oda mantıklı geldi banaBir de denedik yani başarılı yapabilirseniz ayva çekirdeği yapınkremler zaten şart ama doğal şeylerde sürsek iyi olur
Mide yanmam da çok çok kötüpis ağustos ya:) gerçi benim tam o ara kusmam durmuştu, ondan oldu belki.
sonrası da senle tamamen aynı. 1.8 kilo aldım
halen kusuyor olman cidden üzücü ama dayan artık, az kaldı.
yani içini rahatlatır mı az bilmiyorum ama mide yanması kusmadan kötü bende. kusmaları tercih ederdim, hele bazı akşamlar..yanma yok, di mi?
Bugün dinleniyor herhaldecuma günü parti yapıyordu. önceki gün sakindi. dün yemin ederim 1 dk durmadı. bugün sabah sakindi, şimdi başladı.
artık onların sağlam kişilikleri var ve kafalarına göre takılıyorlar:) dert etme.
gerçekten merdiven çıkmak imkansız hale geldi. çocuklar da gidicem diye midir nedir iyice kudurdular bu aralarHımm evet o zaman tatilden sonra özellikle zor geliyor calismasıAllah kolaylık versin canım benim de son 4 günüm ara tatilden sonra 37 oluyorum ama bu hafta geçmiyor ilk günden yoruldum.
ben olabilirim baştan beri 4 kez falan gittim bir kez jiletle aldım. 1 haftaya galan tekrar gideceğim uzadı. Birde aralık başı giderim. Temizliğe önem veren bir yer evime yakın o yüzden içim rahat gidiyorum. Jiletle falan hemen çıkıyor kaşınıyor ağda bir süre götürüyor en azından. Canımda çok acımıyor kendimi kasığ germiyorum o yüzden zor gelmiyor banaAğda zararlı diyorlar ama bi arkadaş vardı burda demişti ben çok gittim daha gebeliğin ortalarındaydık sanırım. Yani gidenler var doktoruma yine sorarım ona göre giderim. En kötü çatı muayenesi zamanı giderim naısl olsa 38 e yakın oluyor doğum da olsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Doktorum bana şey demişti senin üst kısmın kısa olduğu için rahmin direk ciğerlere baskı yapıyor o yüzden nefesin yetmiyor gibi oluyor öyle hissettiğin an pencreyi açıp hava almanı öneririm demişti bazı kadınların göğüs ile karın arası kısa olur dedi30+6’yım, nefesim yetmiyor artık ve çok çabuk yoruluyorum ya, anlatamam yani. Bu son iki üç gündür konuşurken bile zorlanıyorum, erken değil mi yav siz ne durumdasınız