Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
30+6’yım, nefesim yetmiyor artık ve çok çabuk yoruluyorum ya, anlatamam yani. Bu son iki üç gündür konuşurken bile zorlanıyorum, erken değil mi yav siz ne durumdasınız
32+5 ve aynen böyleyim. burnum da sürekli tıkanık. ders anlatırken bi anda tıkanıyorum çocuklar bakakalıyor suratıma

Yani bir de kabızlık ve şişkinlik ekleniyor akşamları felaket oluyorum ya

32+5 ve aynen böyleyim. burnum da sürekli tıkanık. ders anlatırken bi anda tıkanıyorum çocuklar bakakalıyor suratıma
Benim de burnum hep tıkanık yaaaaa, en başından beri yani. Çözüm de bulamadım yemin ederim bi tane hayvan vardı ya çizgi filmde, devamlı “ha?” yapıp duruyordu, oyum yani ben ajfksks

Benim de burnum hep tıkanık yaaaaa, en başından beri yani. Çözüm de bulamadım yemin ederim bi tane hayvan vardı ya çizgi filmde, devamlı “ha?” yapıp duruyordu, oyum yani ben ajfksks
Şu burun bantlarından denedin mi? Ben onlarla biraz olsun rahatlayabiliyorum. Shrek burnu olarak uyanıyorum sonra djdjd

1 ay önceden olayını ben de duydum ama korkuyorum başlamaya. uyarmasın doğumu vs diye. sanırım 37’de anca yaparım

Bende o zaman gönül rahatlığıyla gidebilirim yine zorlanırsan haftaya giderim. Yaparsam. 37. Haftamda giderin daha az riskli olur

denemiyorum ilaç almamak için çok zorluyorum sınırları ben. bulantıda da almadım, yanmada da almıyorum ama acılar içindeyim yani:/ 2 gece mide suyum boğazımı delip ağzıma geldi sanki. o zaman çok kızdım kendime alsam diye ama şimdi yine aynı şeyi yapıyorum

30+6’yım, nefesim yetmiyor artık ve çok çabuk yoruluyorum ya, anlatamam yani. Bu son iki üç gündür konuşurken bile zorlanıyorum, erken değil mi yav siz ne durumdasınız
çok kötüyüm ben de
hamilelikte en çok ne zorladı seni deseler nefes alma zorluğu derim. hızlı konuşunca hele. uykuya dalarken de çok zorluyor

Kızlar bu hafta hep iştahsızdım ve hep istifra ettim 1 kilo almışım ama sadece armut çok yedim galiba o bebeğe çok yaradı çünkü başka elle tutulur bir şey yediğim yoktu. + biraz yoğurt bebişko çok iyi kilo aldı belki faydasını görürsünüz en azından zararı yok armutta yiyin bol bol ❤

Canım ben de 34+2yim 3-4 gündür aldığım nefes yetmiyormuş gibi hissediyorum sürekli nefes nefeseyim. Az bir şey yürüsem hemen yoruluyorum oturacak yer arıyorum yere düşen bir şeyi eğilip alamıyorum yatakta sağdan sola dönemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…