Ben 30+4’teyim. Bu hafta bende de başladı çabuk yorulmalar, nefes nefese kalmalar. Sanki daha da şiştim30+6’yım, nefesim yetmiyor artık ve çok çabuk yoruluyorum ya, anlatamam yani. Bu son iki üç gündür konuşurken bile zorlanıyorum, erken değil mi yav siz ne durumdasınız
32+5 ve aynen böyleyim. burnum da sürekli tıkanık. ders anlatırken bi anda tıkanıyorum çocuklar bakakalıyor suratıma30+6’yım, nefesim yetmiyor artık ve çok çabuk yoruluyorum ya, anlatamam yani. Bu son iki üç gündür konuşurken bile zorlanıyorum, erken değil mi yav siz ne durumdasınız
Yani bir de kabızlık ve şişkinlik ekleniyor akşamları felaket oluyorum yaDoktorum bana şey demişti senin üst kısmın kısa olduğu için rahmin direk ciğerlere baskı yapıyor o yüzden nefesin yetmiyor gibi oluyor öyle hissettiğin an pencreyi açıp hava almanı öneririm demişti bazı kadınların göğüs ile karın arası kısa olur dedi
Benim de burnum hep tıkanık yaaaaa, en başından beri yani. Çözüm de bulamadım yemin ederim bi tane hayvan vardı ya çizgi filmde, devamlı “ha?” yapıp duruyordu, oyum yani ben ajfksks32+5 ve aynen böyleyim. burnum da sürekli tıkanık. ders anlatırken bi anda tıkanıyorum çocuklar bakakalıyor suratıma
Şu burun bantlarından denedin mi? Ben onlarla biraz olsun rahatlayabiliyorum. Shrek burnu olarak uyanıyorum sonra djdjdBenim de burnum hep tıkanık yaaaaa, en başından beri yani. Çözüm de bulamadım yemin ederim bi tane hayvan vardı ya çizgi filmde, devamlı “ha?” yapıp duruyordu, oyum yani ben ajfksks
Takviye olarak ben mfk nın advictor aldım ama çok da erken başlamak istemiyorum 37de falan başlarım muhtemelen. Doğum sonrası bir de bestlak kullanacağım. Yine doktora sorup yazarım canım
Ben yazdan beri öyleyim. Nefesim tıkanıyor kuzum. Konuşurken mola alıyorum bazen. Çok çok normal.30+6’yım, nefesim yetmiyor artık ve çok çabuk yoruluyorum ya, anlatamam yani. Bu son iki üç gündür konuşurken bile zorlanıyorum, erken değil mi yav siz ne durumdasınız
1 ay önceden olayını ben de duydum ama korkuyorum başlamaya. uyarmasın doğumu vs diye. sanırım 37’de anca yaparımKızlar göğüs ucu kremlerini bir ay önceden sürün diyorlardı. Hatırlatmak istedim. Ben bugün başladım. Ama acaba haftada kaç sürmek lazım. Şuan bile çok huylandım yainşallah hassaslığı azalır amin.
Şu videodan sonra haftada bir sürmeye karar verdim, uyarmamak için. 37den sonra masaj yapıp, gümüş kapak takın diyor. Ben 36dan sonra başlarım heralde.
1 ay önceden olayını ben de duydum ama korkuyorum başlamaya. uyarmasın doğumu vs diye. sanırım 37’de anca yaparım
Bende o zaman gönül rahatlığıyla gidebilirim yine zorlanırsan haftaya giderim. Yaparsam. 37. Haftamda giderin daha az riskli olurben olabilirim baştan beri 4 kez falan gittim bir kez jiletle aldım. 1 haftaya galan tekrar gideceğim uzadı. Birde aralık başı giderim. Temizliğe önem veren bir yer evime yakın o yüzden içim rahat gidiyorum. Jiletle falan hemen çıkıyor kaşınıyor ağda bir süre götürüyor en azından. Canımda çok acımıyor kendimi kasığ germiyorum o yüzden zor gelmiyor bana
Hindistanı ben karnıma sürüyorum şimdi önceden kaşlarıma da sürüyordum çok güzel nemlendiriyor gerçektenBenim arkadaşda hindistan cevizi yağını önermişti bunun için inanılmaz nemlendiriyor diye doğal olarak oda mantıklı geldi bana
Alacaktım unuttum, yarın alayım. Bu neymiş ya ajfkdŞu burun bantlarından denedin mi? Ben onlarla biraz olsun rahatlayabiliyorum. Shrek burnu olarak uyanıyorum sonra djdjd
denemiyorumMide yanmam da çok çok kötübulantıdan daha kötü dediğin gibi. Yemek borum tahriş olmuş zaten sıcak bir şey içemiyorum. Gaviscon rennie hiçbir şey fayda etmiyor, midem yandıkça da bulantım artıyor. Aynen az kaldı artık sağlıklı olsunlar da. Çözüm bulabiliyor musun yanmaya?
Ben bugün kendime aldım zaten görmüyoruz o kadar kötü bir durum iyiki de aldım alttan baktıBende o zaman gönül rahatlığıyla gidebilirim yine zorlanırsan haftaya giderim. Yaparsam. 37. Haftamda giderin daha az riskli olur
Al al ben ilk taktığımda şey oldum oha nefes alıyorum djdjdjdAlacaktım unuttum, yarın alayım. Bu neymiş ya ajfkd
çok kötüyüm ben de30+6’yım, nefesim yetmiyor artık ve çok çabuk yoruluyorum ya, anlatamam yani. Bu son iki üç gündür konuşurken bile zorlanıyorum, erken değil mi yav siz ne durumdasınız
Canım ben de 34+2yim 3-4 gündür aldığım nefes yetmiyormuş gibi hissediyorum sürekli nefes nefeseyim. Az bir şey yürüsem hemen yoruluyorum oturacak yer arıyorum30+6’yım, nefesim yetmiyor artık ve çok çabuk yoruluyorum ya, anlatamam yani. Bu son iki üç gündür konuşurken bile zorlanıyorum, erken değil mi yav siz ne durumdasınız
5 saat yatirdilar serumla yatişmasa yatiracaklardi bi kaç gün ama durdu. Sen bu gece yatiyo musunInslh ya kacgun yatdin hastanede